marți, iunie 18, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs VeChain (VET) Criptomonedă În Timp Real

Curs VeChain (VET) Criptomonedă În Timp Real

VeChain Crypto Currency VET / USD Preț în Timp Real


Capitalizare VET / USD Crypto

 

Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra Cursul VeChain

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

VeChain Crypto Currency Preț în timp real VET / EUR


 

Capitalizare VET / EUR Crypto

VeChain vs Prețul Bitcoin în Timp Real VET / BTC Crypto Currency


 

Capitalizare VET / BTC Crypto

VeChain vs Prețul Ethereum în Timp Real VET / ETH Crypto Currency


VeChain Ce Este? Definiție

VeChain este o platformă blockchain concepută pentru a îmbunătăți gestionarea lanțului de aprovizionare și procesele de afaceri. Scopul său este de a raționaliza aceste procese și fluxul de informații pentru lanțuri de aprovizionare complexe prin utilizarea tehnologiei Ledger mare distribuit (DLT).

Alec_Stocks_RO

Cum Funcționează VeChain?

VeChain funcționează oferind produselor fizice o identitate unică, de obicei prin RFID (identificarea frecvenței radio), coduri QR sau NFC (comunicare în câmp aproape). Senzorii înregistrează informații în fiecare etapă a lanțului de aprovizionare, care sunt înregistrate și legate de identitatea produsului.

Ce Diferențiază VeChain de Alte Cripte?

VeChain oferă întreprinderilor posibilitatea de a urmări cantități uriașe de date . Acești indicatori pot include elemente precum calitatea, autenticitatea, temperatura de depozitare și starea transportului. Este fascinant faptul că VeChain oferă toate aceste caracteristici printr-un ecosistem de afaceri distribuit și fără sudură.

De Ce Să Investești în VeChain?

Vechain este o investiție bună în 2021. Totuși, orice este posibil pe piața criptomonedelor. Cu alte cuvinte: riscul de a investi în Vechain pe termen scurt și mediu este de aproximativ 65%, întrucât un accident de 65% ne-ar plasa la nivelul de asistență de 0,06 USD.

Cu toate acestea, până la sfârșitul anului 2021, Long Forecast crede că lucrurile vor fi mai bune pentru Vechain. Se anticipează că simbolul VeChain va valora cel mult 0,28 USD în decembrie. Cu aproape 0,1 dolari mai mult decât prețul actual de 0,1926 dolari.

 

Pentru aceasta, dacă doriți să investiți în această monedă criptografică, nu ezitați să faceți acest lucru pe o platformă reglementată precum eToro pentru a profita din plin de aceasta.

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!