duminică, aprilie 21, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Wrapped Bitcoin (WBTC) în Timp Real

Curs Wrapped Bitcoin (WBTC) în Timp Real

Bitcoin Criptat în Timp Real Valută WBTC / USD Preț


Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra Cursul Wrapped Bitcoin

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Preț WBTC / USDT Bitcoin Crypto în Timp Real


Curs Wrapped Bitcoin vs Bitcoin în Timp Real WBTC / BTC Crypto 


 

Curs Wrapped Bitcoin vs Ethereum în Timp Real WBTC / ETH Crypto CurrencyCe Este Wrapped Bitcoin? Definiție

Wrapped Bitcoin (WBTC) este un simbol ERC-20 care reprezintă bitcoin (BTC) pe blockchain-ul Ethereum. BTC care acceptă WBTC este verificabil în mod transparent printr-un sistem „dovadă de rezervă” care verifică potrivirea 1: 1 între jetoanele WBTC emise și Bitcoin stocate de custodi.

Cum Funcționează Wrapped Bitcoin?

Un wrapped token este o versiune tokenizată a altei criptomonede. Este legat de valoarea activului pe care îl reprezintă și poate fi schimbat de obicei cu acel activ (neambalat) în orice moment. În general, reprezintă un activ care nu trăiește nativ pe blockchain-ul pe care este emis.

Ce Face Wrapped Bitcoin Diferit de Bitcoin?

Wrapped Bitcoin și este pur și simplu un simbol ERC20 care reprezintă Bitcoin. Un WBTC este echivalent cu un BTC. Fiind un jeton ERC20, transferul WBTC este mai rapid decât Bitcoin în mod normal, dar principalul avantaj al WBTC este integrarea sa în lumea portofelelor, dap-urilor și contractelor inteligente Ethereum.

De Ce Să Investim în Bitcoin Wrapped?

Wrapped Bitcoin este mai mult un instrument decât o investiție. Singurul motiv pentru care cineva ar alege WBTC în locul BTC ar fi pentru un anumit caz de utilizare în ecosistemul Ethereum. În afară de asta, nu are rost să dețineți WBTC. Investitorii care doresc să câștige expunere la prețul bitcoinului pot pur și simplu cumpăra bitcoin pe o piață de valori.

Prin urmare , dacă totuși doriți să investiți în această cripto, faceți acest lucru pe o platformă reglementată precum eToro.

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!