luni, aprilie 22, 2024
Trading.roCriptomonedeCumpărați EOS în : Cele mai bune site-uri

Cumpărați EOS în : Cele mai bune site-uri

 

de unde să cumpărați imaginea criptografică eosPrintre cele mai căutate criptomonede din lume, Eos ocupă poziția 24. Prin urmare, aceasta explică tot entuziasmul trezit de această piesă digitală. Într-adevăr, de la sosirea sa pe 31 ianuarie 2018, comercianții din întreaga lume vorbesc despre asta. Deci, este probabil că vă interesează și această criptă. Dacă acesta este cazul, mai bine știți de unde să cumpărați cripta Eos. Această recenzie vă oferă cât mai multe detalii cu privire la acest subiect.

Cum Să Cumpărați Eos Crypto? Tutorialul

Pentru a cumpăra EOS, aveți nevoie de un broker de încredere precum Libertex și urmați următorul proces:

 1. Înregistrare pe broker
 2. Depozit
 3. Achiziționarea concretă a EOS.

Pentru mai multe detalii despre aceste diferite puncte, citiți mai departe.

Cât Puteți Câștiga Investind în EOS?

Nu există un nivel prestabilit de investiții în EOS. Deci, ceea ce puteți câștiga investind într-o astfel de criptă va depinde de ceea ce ați investit.

În ciuda tuturor, putem încerca să vedem ce vă poate aduce Eos. Într-adevăr, știm că prețul său actual este de aproximativ 4,77 USD . În plus, unii experți prezic că prețul EOS va face un declin fals, apoi va crește treptat din nou. S-ar putea ca până în 2022 sau 2023, prețul EOS să ajungă la 80 USD . Ceea ce depășește semnificativ maximul său istoric de 22,89 USD .

Deci, în cazul unei astfel de excursii, puteți câștiga în jur de 74,13 USD (80 USD – 5,87 USD) pe fiecare EOS. Desigur, acest scenariu este posibil numai dacă previziunea se împlinește și investiți în EOS pe termen lung acum.

Cum Să vă Înregistrați pe Libertex

De fapt, primul lucru de făcut este să vă înregistrați. Iată deci diferitele acțiuni de întreprins pentru a finaliza acest prim pas.

 • În primul rând, trebuie să accesați site-ul oficial al Libertex.
 • Când sunteți pe pagina principală, faceți clic pe butonul „Înregistrați-vă”.
 • Apoi, este afișat un formular de înregistrare. Vă rugăm să o completați menționând informațiile solicitate (parola, numele, adresa de e-mail).
 • Ulterior, acceptați condițiile de confidențialitate ale site-ului.
 • În cele din urmă, faceți clic pe creați un cont

 

 • În cele din urmă, faceți clic pe „ creați un cont ”.

După acest ultim punct, puteți accesa direct platforma, unde vedeți deja lista activelor sale. Prin urmare, acest lucru înseamnă că v-ați creat contul cu succes.

Cum Se Depun Bani pe Libertex?

Tocmai ați creat un nou cont Libertex. Acum este timpul să faceți prima depunere. Ceea ce vă va permite, prin urmare, să cumpărați EOS Cryptos. Pentru a face acest lucru, repetați pe rând următoarele instrucțiuni.

 • Conectați-vă mai întâi la contul dvs. Libertex.
 • Când ajungeți la interfața site-ului, faceți clic pe butonul „ Depunere ” situat în colțul din stânga jos al paginii.
 • Ulterior, este afișat un formular de depunere. Acest lucru vă permite să definiți toate detaliile referitoare la tranzacție (mijloacele de plată de utilizat, valoarea tranzacției, monedele, datele bancare etc.).

 • În cele din urmă, validați tranzacția și fondurile ajung instantaneu în contul dvs.

Cum Se Achiziționează EOS pe Libertex?

Acum aveți bani pe noul dvs. Libertex. Deci, aflați cum să cumpărați piese EOS:

 • Mai întâi, accesați panoul „crypto” al site-ului și găsiți jetonul din bara de căutare.
 • Apoi, trebuie să deschideți o poziție. În acest exemplu, aceasta este o poziție de cumpărare. De asemenea, trebuie să specificați suma sau numărul de unități de monede pe care doriți să le achiziționați. În plus, specificați și Take Profit și Stop Loss.
 • După ce ați configurat totul, faceți clic pe „Cumpărați”.

Acolo îl aveți, ați achiziționat cu succes piesele dvs. EOS. Dacă doriți să vindeți EOS, trebuie doar să îl specificați făcând clic pe butonul „ vinde ” în timpul configurării comenzii.

Cum Să Retrageți Câștigurile După o Achiziție EOS?

În cazul în care investiția dvs. în EOS creează un profit, atunci trebuie să efectuați o retragere a veniturilor. Deci, iată cum să procedăm?

 • În primul rând, accesați platforma de tranzacționare a brokerului.
 • Apoi accesați fila dedicată retragerilor de numerar.
 • Apoi, faceți clic pe butonul „Portofel”, apoi pe „Retrați fonduri”
 • Configurați retragerea specificând suma de retras și, în cele din urmă, validați tranzacția.

Acolo îl ai, ți-ai retras câștigurile rezultate din achiziționarea EOS.

De Ce Să Achiziționezi Eos pe Libertex?

Brokerul Libertex este una dintre primele 4 platforme de unde să cumpărați acest Crypto și nu este o simplă coincidență. Prin urmare, acest lucru înseamnă că există motive excelente pentru a tranzacționa acest jeton de la acest broker. Mai mult, iată câteva argumente care demonstrează de ce acest broker este indicat pentru acest lucru.

 • Regulamentul Libertex . Într-adevăr, este o platformă care se exercită în conformitate cu legea. Prin urmare, eToro are mai multe licențe internaționale de autorizare care o dovedesc. Aveți în principal CySec, care garantează legalitatea acestui broker în toată Europa.
 • De asemenea, trebuie remarcat faptul că Libertex nu pune nicio problemă de lichiditate . Așa că veți găsi întotdeauna activele pe care le căutați și la cele mai bune prețuri.
 • În plus, acest broker admite mai multe mijloace de plată . În acest fel, vă puteți retrage cu ușurință câștigurile.
 • Libertex are, de asemenea, o funcție de semnale de tranzacționare, care vă face mai ușor să cumpărați criptos .
 • În cele din urmă, salutăm compatibilitatea mobilă a acestui broker. Prin urmare, vă permite să cumpărați EOS de oriunde, prin intermediul smartphone-ului.

Pe lângă calitățile menționate mai sus, puteți adăuga o bună varietate de criptomonede. Într-adevăr, Libertex nu vă permite doar să cumpărați cripto EOS. De asemenea, puteți obține alte monede virtuale precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin etc.

Pe scurt, Libertex are totul. Nu este de mirare că este printre cele mai bune site-uri de la care puteți cumpăra EOS Crypto.

Cele Mai Bune Site-uri Pentru a Cumpăra Cripto

Criptomoneda Eos există de peste 2 ani. În această perioadă, a câștigat popularitate și mai mulți brokeri din întreaga lume o oferă. Cu toate acestea, acest lucru nu este încă cazul tuturor. Următoarea listă de platforme prezintă, prin urmare, cele mai bune site-uri de tranzacționare criptografică în general. Unii dintre ei nu au clasificat încă EOS în gamele lor. Acesta este cazul cu Vantage FX.

1. Vantage FX - Cea mai bună platformă de criptare 1: 20

2 XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Deci, acestea sunt cele mai bune platforme de tranzacționare de unde puteți cumpăra această criptomonedă.

Preț EOS: o Idee Bună de Investit?

O mulțime de oameni se întreabă dacă criptomoneda Eos este o idee bună de investiții. Dacă și acesta este cazul, iată un grafic pentru a vă ajuta să vă hotărâți în această privință.


Achiziționează EOS Crypto: Prețul Său va Atinge 100 USD?

De la început, știți că cel mai înalt nivel atins vreodată de EOS este de 22,71 USD . Cu toate acestea, această statistică datează din 2018 și nu s-a mai întâmplat niciodată. În plus, observăm că prețul EOS din ultimele 7 zile care preced scrierea acestui conținut este scăzut. Astăzi, prețul EOS este de aproximativ 4  USD . Ceea ce înseamnă, prin urmare, că această criptă a pierdut mai mult de 74,3% din aprilie 2018.


Oricum, mulți experți încă mai cred în EOS Crypto. Dacă rămânem la prognoza că prețul său ar putea ajunge la 80 USD în 2022, există șanse mari ca acesta să atingă și marca de 100 USD. Deci, nu este imposibil să vezi că EOS depășește vârful său istoric. Mai ales că administrarea acestui Blockchain a obținut 10 miliarde de dolari pentru a se extinde. Iată deci informații care cu siguranță vor împinge mai mulți oameni să cumpere acest Jeton. Ca urmare, este posibil ca prețul să crească, ajungând cel mult la 100 USD.

2021: Este Acum Cel Mai Bun Moment Pentru a Investi în EOS?

Nu există un moment mai bun pentru a investi în EOS decât acum. Într-adevăr, dacă aveți încredere în majoritatea analiștilor, aceasta este decizia pe care o veți lua. Deși analizele experților nu sunt previziuni exacte, ele reflectă totuși un anumit viitor pentru acest simbol.

Deci, dacă luați o poziție acum, aveți toate șansele să profitați la maximum de cursul său. Mai mult, așa cum am subliniat mai sus, se așteaptă ca acest simbol să atingă un preț de 80 USD sau chiar 100 USD în timp. Este obligatoriu să existe fluctuații, dar dacă totul merge conform planului, veți obține un profit.

De asemenea, totul depinde de strategia dvs. de investiții. De exemplu, dacă tranzacționați pe termen scurt, în mod clar trebuie să luați o poziție imediat. Cu toate acestea, dacă investiți pe termen lung, cel mai bine este să așteptați până când se prezintă o tendință ascendentă reală înainte de a investi.

Pe scurt, având în vedere entuziasmul investitorilor și analizele experților, investiția în EOS în 2021 și acum este o idee excelentă.

Investiți în EOS Avis: Idee Bună sau Proastă?

Când ni se cere dacă investiția în EOS este o idee bună, trebuie să spunem un mare da. De fapt, există o serie de motive pentru a face acest lucru. În primul rând, aveți caracterul inovator al acestui Blockchain. Într-adevăr, EOS este inspirat de Ethereum, optimizând în același timp viteza de procesare a tranzacțiilor, precum și securitatea. Această stare de fapt creează, prin urmare, entuziasm pentru investitori.

Apoi, rețineți că EOS este în esență un criptograf ca orice altul. Ca urmare, prețul său de pe piața bursieră este supus unei volatilități ridicate. Prin urmare, puteți exploata variațiile de preț pentru a încerca să obțineți profit.

În cele din urmă, rețineți că acesta este, de asemenea, un cripto care poate crește în următoarele luni. Deci, dacă decideți să investiți în acest simbol, aveți șansa de a profita de creșterea acestuia.

Una peste alta, recenzia EOS este foarte pozitivă. Este clar că luați decizia corectă dacă alegeți să investiți în această criptă.

Metodele de Plată pe Care Să le Utilizați Pentru a Obține EOS

Probabil vă întrebați prin ce mijloace de plată puteți dispune de această criptă. De fapt, puteți utiliza orice metodă de tranzacție generică pentru a cumpăra acest simbol cu ​​monedele dvs. fiduciare. Mai mult, totul va depinde de platforma de unde cumpărați cripta EOS. Libertex, de exemplu, admite toate principalele canale de plată pentru a avea acest Altcoin.

Acestea fiind spuse, iată diferitele moduri prin care puteți cumpăra această monedă digitală.

 • transfer bancar
 • Card de credit sau de debit (Mastercard, VISA)
 • Portofele electronice (PayPal, Skrill, Neteller etc.)

În afară de aceste metode principale de plată, puteți utiliza și portofelul dvs. criptografic ca mijloc de tranzacție. Prin urmare, această posibilitate apare în măsura în care doriți să schimbați o criptă cu EOS.

Ce Criptomonede Pot fi Tranzacționate Împotriva EOS?

În realitate, puteți tranzacționa monedele dvs. EOS împotriva oricărui alt criptomonedă. Adică, jetoanele precum Bitcoin, Ether, Ripple și altele sunt, de asemenea, schimb valutar către EOS. Cu toate acestea, fiecare dintre aceste cryptos are un raport valoric diferit de cel al EOS. De exemplu, trebuie să furnizați 0,000127 Bitcoin pentru a avea un EOS. Prin urmare, ar trebui să cunoașteți acest detaliu înainte de a trece la schimb.

Cum Se Investește în EOS cu SEPA Fără Verificare?

Pentru început, rețineți că foarte puține platforme permit tranzacții fără verificarea identității. Deci, dacă doriți să evitați această regulă, trebuie doar să găsiți un broker de unde să cumpărați EOS Crypto fără verificare.

Vești bune, am găsit o soluție. De fapt, Binance este platforma prin excelență pentru acest tip de operație. Aflați cum să o faceți.

 • În primul rând, rețineți că Binance nu vă permite să cumpărați direct EOS cu moneda FIAT . Mai întâi trebuie să cumpărați o stablecoin prezentă pe acest site. Tether, de exemplu, va fi perfect pentru această tranzacție.
 • Așadar, căutați USDT în gama de active Binance și cumpărați prin transfer SEPA. Cu toate acestea, valoarea achiziționării Tether prin transfer SEPA nu trebuie să depășească 300 USD . În caz contrar, Binance va fi obligat să efectueze verificarea identității.
 • După achiziționarea monedelor USDT; le puteți schimba cu EOS.

Pe scurt, asta trebuie să faceți dacă doriți să aveți EOS fără să vă verificați identitatea. Cu toate acestea, amintiți-vă că Binance este unul dintre puținele site-uri care oferă această opțiune. De asemenea, rețineți că trebuie să cumpărați mai întâi stablecoins prin transfer SEPA înainte de a le schimba.

Obținerea EOS-ului Gratuit: Este Posibil?

S-ar putea să-ți spui imediat. Nu există axe de cumpărare a cripto-ului EOS fără a plăti taxe. Acest lucru se datorează faptului că brokerii și platformele de tranzacționare aplică prețuri pentru serviciile lor. Mai ales că acestea sunt singurele site-uri care vă permit să cumpărați acest cripto online.

Cu toate acestea, există platforme care sunt foarte flexibile în ceea ce privește taxele. Putem vorbi de exemplu despre Libertex sau eToro. Acești brokeri practică spread-uri mici, precum și comisioane mici. Deci, ar fi bine să favorizați acești brokeri în stimă.

Investiți în EOS Pentru Începători

Sunteți încă nou în investițiile în criptomonede? Păstrați-vă calmul, deoarece EOS este accesibil tuturor investitorilor, chiar și celor mai neexperimentați. Pentru ușurință la începuturile dvs., puteți începe să cumpărați acest cripto de pe eToro. Acest broker vă oferă, de asemenea, un cont demo gratuit pentru a afla cum să vindeți și să cumpărați active fără risc. În plus, este cel mai bun broker în ceea ce privește tranzacționarea socială. Deci, puteți copia investițiile EOS de la alți oameni mai experimentați.

Reglementat de:  CySEC, FCA, ASIC și FinCEN

                                          Crypto Monnaies: Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance Coin, Ripple, Cardano, Dash, EOS, NEO, Stellar

Anul fundației :
2007


Mod de plată  : card de credit, bancar, Klarna / Ready, PayPal, Moneybookers și Neteller

Care Sunt Cele Mai Bune Platforme de Tranzacționare EOS?

Așa cum am spus mai sus, nu trebuie să cumpărați această criptă cu o monedă națională. Puteți utiliza, de asemenea, orice cripto. Pentru a face acest lucru, iată o listă cu câteva platforme de unde să cumpărați cripto EOS prin schimb valutar digital.

Libertex

Brokerul online Libertex se prezintă ca cea mai bună platformă de cumpărare a criptelor în general. Acest broker are mai mult de 50 de valute digitale. În plus, are taxe accesibile și este legală 100%, după cum se dovedește prin aceste reglementări.

eToro

Apoi, aveți brokerul eToro, care este cel mai bun site de tranzacționare socială din lume. eToro vă permite să cumpărați direct EOS, precum și Copy Trading pe acest cripto. Deci, dacă sunteți în căutarea unui cadru în care să cumpărați cu ușurință cripto EOS, eToro este opțiunea ideală.

Reglementat de:  CySEC, FCA, ASIC și FinCEN

                                          Crypto Monnaies: Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance Coin, Ripple, Cardano, Dash, EOS, NEO, Stellar

Anul fundației :
2007


Mod de plată  : card de credit, bancar, Klarna / Ready, PayPal, Moneybookers și Neteller

AvaTrade

Brokerul AvaTrade s-a născut în 2006. De fapt, această platformă nu vă permite doar să cumpărați Bitcoin. Pe lângă acest cripto, AvaTrade vă oferă EOS și multe alte jetoane. Mai mult, acest site este reglementat de numeroase autorități de reglementare, cum ar fi ASIC sau chiar FSA. Datorită funcțiilor sale multiple, AvaTrade se prezintă ca cel mai bun site de cumpărături EOS pentru profesioniști.

Deci, acestea sunt cele 3 platforme principale de schimb EOS din lume. Desigur, vă permit, de asemenea, să cumpărați acest jeton cu monede fiat.

Lista Completă a Platformelor Unde Puteți Găsi EOS

În această parte a recenziei, veți descoperi o listă mai extinsă de site-uri de unde să cumpărați cripto EOS, deoarece cele 3 anterioare nu sunt singurele care îl oferă. Deci tu ai:

 • Kraken
 • Binance
 • Coinbase
 • Changelly
 • Coinhouse
 • bitpanda
 • XTB
 • Swissquote
 • Piețele amiralului
 • și multe altele

Cum Să Vă Stocați Corect EOS-ul?

Dacă aveți deja piese EOS, luați în considerare cel mai bun mod de a le securiza. De fapt, este recomandabil să folosiți un portofel. Puteți utiliza, de asemenea, un broker, cum ar fi eToro, care oferă un portofel integrat. În acest fel, puteți dispune de jetoanele dvs. ori de câte ori doriți.

Cum Să Alegeți Portofelul Potrivit: Cu Ce ​​Portofel Ar Prebui Să Păstrați EOS?

Să știi de unde să cumperi cripto EOS nu este singurul lucru care contează. De asemenea, este important să știți ce portofel să utilizați pentru a vă stoca corect monedele. Deci, rețineți că există mai multe portofele online. Iată câteva portofele criptografice pe care trebuie să le cunoașteți absolut.

 • Arsenal
 • BreadWallet
 • Fort
 • Electrum
 • BitPay
 • Ledger
 • Exod
 • Adresa Verde
 • TrustWallet

Deci, acestea sunt cele mai faimoase portofele cripto din lume. Este greu de spus obiectiv care este cel mai bun dintre toate. Trebuie doar să o alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine pe baza anumitor criterii (conectivitate, transportabilitate și securitate).

0 commission RO V2

Les Hot Wallets

Hot Wallet este un portofel criptografic de bază. Vă va fi de mare folos dacă intenționați să păstrați un număr redus de cripto. Acest portofel se caracterizează prin conexiunea sa la internet. Pe scurt, este practic, dar nu suficient de sigur.

Les Cold Wallets

Există mai multă securitate aici, dar Portofelul nu se conectează la internet. Mai degrabă, este recomandat pentru stocarea permanentă a unui lot mare de cripto.

Tabel Comparativ al Taxelor pe EOS

În această parte, veți afla prețurile practicate de cele mai bune locuri pentru a cumpăra EOS. Aceste informații vă vor fi de mare ajutor în alegerea celui mai accesibil site din punct de vedere al costurilor.

Brokeri

Taxe

Comision

11,5 sâmburi (încărcare variabilă)

-

Nu

1,9% comision (5 puncte)

fără spread-uri

 -1,0% 

Achiziționarea EOS: Ce Strategii Să Adoptați?

A ști de unde să cumperi cripta EOS este un lucru, dar a ști să investești într-un mod care generează profit este altul. Deci, în această parte, veți descoperi câteva strategii de tranzacționare clasice pe EOS, pentru a ști cum să faceți acest lucru.

Investiți pe termen lung

Puteți deschide poziții pe EOS mult timp, chiar și ani. În acest caz, spunem că faceți Swing Trading pe acest cripto. Deci, pentru a investi conform acestei strategii, trebuie mai întâi să vă setați graficul pe o periodicitate lungă (lunar, anual). Iată un exemplu de grafic, urmat de un caz specific.

Diagrama de tranzacționare EOS Swing și exemplu

de unde să cumpărați EOS crypto Pe termen lung

exempluSă presupunem că cumpărați 2000 de monede EOS pe 9 iunie 2021 când prețul este de 4 USD. Apoi le păstrezi doi ani. În această perioadă prețul se modifică, apoi pe 8 iunie 2023, prețul a crescut la 90 USD. Așadar, deținerea poziției pe termen lung vă permite să câștigați 86 USD pe fiecare monedă. Adică 172.000 de dolari.

Alec_Stocks_RO

Investiții pe termen scurt

În al doilea rând, puteți cumpăra EOS și apoi vă puteți lichida pozițiile după ceva timp. Deci, aveți două scenarii pentru a merge în acest fel.

În primul rând, puteți face tranzacționare pe zi. Aceasta înseamnă că veți ieși din pozițiile dvs. EOS chiar înainte de 24 de ore. Pentru a face acest lucru, adaptați-vă imaginea ca în imaginea de mai jos.

Diagramă și tranzacționare zilnică de exemplu pe EOS

De unde să cumpărați cripto EOS în Day Trading

exempluDe exemplu, considerați că cumpărați 3000 EOS la începutul sesiunii dvs. de tranzacționare, când prețul este încă de 4 USD. După 22 de ore de așteptare, vă părăsiți pozițiile când prețul este acum la 7 USD. Așa că scoateți profit de 9.000 de dolari.


În plus față de tranzacționarea pe zi, aveți și scalping, care este destinat să fie și mai scurt. Aici câteva minute sunt suficiente pentru a vă lichida pozițiile. Iată un grafic adaptat imaginii acestei forme de investiții.

Grafic și exemplu de scalare pe EOS

De unde să cumpărați scalarea criptografică EOS

exempluUrmătorul exemplu vă oferă o mai bună înțelegere a modului de a face acest lucru. Luați în considerare o achiziție de 50.000 EOS la un curs de 4 USD. Datorită volatilității ridicate, prețul se ridică la 8 USD pe unitate după numai 15 minute. Deci, decideți să ieșiți din pozițiile voastre. Deci, câștigați 200.000 de dolari datorită scalării pe EOS.

Avantajele Cumpărării EOS: De Ce Să Investiți în Acest Cript?

La prima vedere, devine clar că cumpărarea acestei cripte poate fi benefică pentru dvs. Într-adevăr, acest proiect este pur și simplu inovator. Acestea fiind spuse, iată câteva dintre punctele sale forte:

 • În primul rând, trebuie să evidențiem popularitatea acestei cripte. Într-adevăr, acest simbol este pe locul 26 pe scena mondială. Aceasta înseamnă că comercianții sunt foarte interesați de asta.
 • Apoi, observăm că EOS Blockchain este extrem de rapid. De asemenea, este capabil să gestioneze mii de tranzacții într-o secundă. Deci, cumpărarea acestei cripte specifice poate facilita tranzacționarea de zi cu zi, în ceea ce privește timpul de procesare.
 • De asemenea, aveți posibilitatea de a crea aplicații descentralizate mai avansate (DApp), datorită actualizării rețelei.
 • Fiind un blockchain descentralizat, EOS aduce mai multă transparență utilizatorilor.
 • În cele din urmă, nu pierdeți din vedere faptul că accesați acest proiect criptografic fără a plăti bani.

Dezavantajele EOS: De Ce Să Nu Investești în Acest Cripto?

Cu siguranță, această criptă are o mulțime de calități care te pot împinge să investești, dar ce rămâne cu limitele sale? Prin urmare, această parte a revizuirii se concentrează doar asupra punctelor slabe ale EOS.

 • În primul rând, această criptă are mult prea mulți concurenți. De exemplu, aveți Bitcoin, Ethereum și alte 21 de cryptos care sunt înaintea EOS în clasamentul mondial. Aceste cryptos sunt mai promițătoare și atrag mai mulți investitori. În acest sens, riscați să stagnați cumpărând EOS, dacă acest simbol nu evoluează la rândul său.
 • În al doilea rând, observăm că această criptografie a văzut o mulțime de mișcări de urs. Ceea ce nu este suficient de liniștitor pentru unii investitori.

În afară de aceste două limite, EOS nu mai are nicio slăbiciune majoră de subliniat.

Rezumatul Punctelor Forte și a Limitelor EOS: Verdictul

Puteți vedea singur că această criptă are atât aspecte pozitive, cât și aspecte negative. Iată un rezumat al acestor puncte diferite:


Beneficii 


Dezavantaje

 • Jetoane accesibile

 • Curs stabil

 • Criptomonedă populară

 • Volatilitate bună

 • Sustenabilitatea cripto

 • Un progres destul de lent

 • Nu s-a dovedit încă de-a lungul timpului

În ciuda tuturor, trebuie să credem în continuare în proiectul EOS. Această cripto are, de asemenea, mai multe avantaje decât limite.

De Unde să Cumpărați EOS în Fizică?

Platformele de cumpărare criptografice online sunt axele principale pentru a avea acest simbol. Cu toate acestea, puteți cumpăra această monedă digitală de la o persoană fizică. Adică, veți întâlni pe oricine cu acest simbol și le veți oferi un barter (bani, alte cripto etc.).

Cum să achiziționați EOS de la o persoană fizică?

Dacă doriți să aveți indicativul în cauză prin intermediul unei persoane private, iată cum să procedați.

 • Începeți prin a găsi pe cineva cu EOS. Pentru a face acest lucru, vă puteți înregistra, de exemplu, pe orice platformă. De acolo, puteți observa un vânzător.
 •  Apoi configurați un loc de întâlnire cu vânzătorul unde puteți face schimbul.
 • La fața locului, puteți avea în cele din urmă EOS.

Care sunt avantajele cumpărării EOS din fizică?

Există două avantaje principale care rezultă din achiziționarea acestui simbol în fizică:

 • În primul rând, nu plătiți nicio taxă suplimentară, deoarece de obicei vânzătorul se limitează la prețul activului la bursă.
 • Apoi, te vei simți mai liniștit, mai ales că acum ai criptosul cu tine.

Care sunt riscurile achiziționării EOS în fizică?

Pe lângă avantajele menționate mai sus, cumpărarea EOS în fizică are și riscuri. De exemplu :

 • Posibilitatea de a fi smuls. Acest lucru se datorează faptului că un vânzător de rea-credință vă poate oferi altceva decât jetoanele EOS. De cele mai multe ori, aveți șanse mici să vă recuperați banii.
 • În plus, este destul de dificil să revindeți jetoanele EOS atunci când le aveți fizic. Dimpotrivă, pe o platformă online, este jocul copiilor.

Ar Trebui să Cumpăr Sau să Schimb Prețul Acestui Jeton?

Sunteți liber să alegeți între cumpărarea EOS-ului permanent sau tranzacționarea prețului acestuia la bursă. Cu toate acestea, tranzacționarea pare a fi cea mai bună opțiune. Într-adevăr, trebuie doar să speculați despre prețul EOS. Deci, acest lucru înseamnă că puteți obține profit atât pe creșterea prețului, cât și pe scădere. Pe de altă parte, atunci când dețineți suportul, scăderea prețului vă afectează direct profitul în cazul revânzării.

Cu toate acestea, tranzacționarea are și riscuri, mai ales atunci când nu utilizați o platformă bună. Deci, rețineți că aproximativ 70% din conturi pierd bani prin tranzacționarea prețurilor activelor. În concluzie, depinde de tine ce vrei să faci.

Cum se Folosește EOS?

La fel ca majoritatea criptelor, EOS are scopuri pur financiare. Deci, puteți utiliza acest simbol pentru a trimite bani sau pentru a tranzacționa online. Cu toate acestea, nu o puteți folosi ca monedă comună în viața de zi cu zi: cel puțin încă nu, deoarece acest simbol nu este încă suficient de comun.

Cum se Vinde EOS în 3 Minute?

Utilizând un broker online, cum ar fi eToro, Libertex sau AvaTrade, vă puteți vinde EOS-ul într-o clipă. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la una dintre aceste platforme și să vă puneți la dispoziție piesele.

 Ce Este EOS?

Este un proiect criptografic a cărui caracteristică principală este descentralizarea Blockchain. Într-adevăr, datorită contractelor sale inteligente, EOS nu depinde de blockchain-ul principal. Prin urmare, este posibil să creați mai multe aplicații independente. Acest lucru va crește apoi viteza tranzacțiilor, păstrând în același timp un nivel adecvat de securitate.

Cât de Mult EOS Pot Achiziționa?

Cantitatea de EOS produsă este nedeterminată, dar există doar 959.255.569 monede în circulație în prezent. Deci, puteți cumpăra câte doriți la un preț care variază în jur de 4,41 USD pe unitate.

Putem Cumpăra Acest Jeton Printr-un Distribuitor Automat?

Spre deosebire de criptos precum Bitcoin și Ether, care sunt deja disponibile în unele bancomate, EOS nu este încă. Deocamdată, această criptomonedă este mai accesibilă online. De aici și interesul de a căuta un site de unde să cumperi cripto EOS.

Putem Avea EOS într-un Magazin de Tutun?

Nicio informație precisă nu se referă la vreo legătură între magazinele de tutun și această monedă digitală. Deci, totul sugerează că nu există încă o astfel de unitate în care să puteți cumpăra cripto EOS.

Este Prea Târziu să Investești în EOS?

Având în vedere diferitele picături pe care EOS le-a înregistrat în ultima vreme, vă puteți gândi că această criptă este terminată? Din fericire, acest lucru nu este încă cazul.

Pe 7 iunie 2021, prețul EOS a fost stabilit la aproape 5 USD . A doua zi a scăzut câțiva metri, ajungând la 4,78 dolari . În ciuda acestei scăderi, puteți spera în continuare că EOS va reveni.

Apropo, acest lucru s-a întâmplat deja o dată. De exemplu, pe 13 ianuarie 2018, prețul acestei cripte a fost de aproximativ 11,35 dolari . Apoi, a avut loc o tendință descendentă, care a scăzut prețul la 6,03 USD pe 12 martie 2018, în ciuda unor corecții.

Mai mult, în perioada 12 martie – 25 aprilie, prețul EOS începe să urce din nou pentru a ajunge la 15,34 USD . Acest exemplu istoric este o dovadă concretă a faptului că încă nu a sosit timpul. Deci, chiar dacă lucrurile nu arată bine în acest moment, vă puteți asuma riscul. Prețul va crește cu siguranță în următoarele zile sau luni.

Ar trebui să cumpăr monede EOS săptămâna aceasta?

Având în vedere mișcările bearish care au fost observate pe EOS în ultimele zile, trebuie să recunoaștem că investițiile din această săptămână se dovedesc riscante. Totuși, totul depinde de strategia dvs. de bază.

Într-adevăr, dacă investiți pe termen scurt, nu este recomandabil să luați o poziție în această săptămână. Tendința este încă de urs pentru moment. Este mai bine să așteptați următoarele termene săptămânale pentru a ajunge într-o poziție bună.

Pe de altă parte, dacă investiți pe termen lung, puteți lua o poziție săptămâna aceasta. Desigur, veți suferi unele pierderi în cazul în care prețul continuă să scadă. Oricum ar fi, în cele din urmă va reveni și veți fi deja în măsură să profitați de el.

În concluzie, nu există, așadar, un răspuns ușor la această întrebare. Trebuie să vă legați strategia și să alegeți între a investi săptămâna aceasta sau mai târziu, în funcție de asta.

Câteva Sfaturi de Luat în Considerare Înainte de a Investi în EOS

Din moment ce știți acum de unde să cumpărați cripta EOS, iată câteva sfaturi care vă vor fi de mare ajutor.

 • În primul rând, este recomandabil să profitați la maximum de popularitatea EOS. Într-adevăr, este un cripto foarte proeminent în ultimii ani. Ea a reușit chiar să facă un ICO de aproape 4 miliarde de dolari . În plus, acest Blockchain beneficiază de loialitatea mai multor investitori. Prin urmare, EOS este un proiect popular în care comercianții cred cu adevărat. Nu vă fie frică să profitați de ea.
 • De asemenea, fii calm. Creșterea sau scăderea meteorică a prețului acestui activ nu ar trebui să vă determine să luați o decizie proastă. Deci, trebuie să investești conform tacticii tale. Mai presus de toate, nu te lăsa lăsat emoționat de tine.
 • Fiți conștienți de imprevizibilitatea pieței de valori. Datele istorice ne permit doar să vedem un fel de prognostic. Cu toate acestea, piața de valori în sine rămâne dificil de anticipat. Deci, doar pentru că analiza dvs. indică o anumită tendință, nu înseamnă că prețul EOS îl va urma în mod necesar. Deci, fiți conștienți că se poate întâmpla contrariul.
 • În cele din urmă, gândiți-vă la buzunarul câștigurilor. Nu are rost să fii lacom și să reinvesti toate profiturile pe EOS. Este mai bine să buzunare o parte din câștiguri, la fel ca o măsură de securitate.

Achiziționați EOS în Franța

Locuiți la Paris sau în alt oraș din Franța? Deci, rețineți că puteți investi în cripto EOS din țara de reședință. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să găsiți un broker care oferă această criptă și care este autorizat de autoritățile franceze. Iată câteva sugestii.

 • În primul rând, se pare că eToro este cel mai bun loc pentru a cumpăra cripto EOS în Franța. Deși acest site nu este reglementat de o autoritate franceză, este încă autorizat să funcționeze acolo. Acest lucru se datorează faptului că are o licență CySec care îi oferă carte albă în toate țările din zona EURO.
 • În plus, aveți și Coinhouse. Este o platformă reglementată direct de AMF. Deci, dacă doriți să investiți în EOS pe un broker tipic francez, acest site vă aparține.

Deci, acestea sunt cele două axe principale de investiții în această criptă din Franța.

Investiți în EOS în Belgia

La fel ca în Franța, tot mai mulți investitori sunt interesați de criptos. Deci, de unde să cumpărați EOS în această țară? De exemplu, aveți brokerul Libertex, care face o axă de investiții perfectă. Acest broker este, de asemenea, reglementat de CySec. Prin urmare, el are autorizația de a practica legal în Belgia și în toată Europa. Deci, dacă doriți să investiți în EOS din Belgia, vizitați Libertex fără alte întrebări.

Achiziționați EOS în Elveția

Puteți avea această criptomonedă chiar dacă locuiți în Elveția. Trebuie doar să găsiți de unde să cumpărați cripto EOS în țara dvs. De fapt, mai mulți brokeri disponibili în Elveția permit acest lucru. Cu toate acestea, vă sfătuim să utilizați brokeri Libertex și eToro pentru a face acest lucru. Aceste două platforme sunt 100% reglementate și fiabile. Cu ei, puteți investi în acest Altcoin legal din Elveția.

EOS Este o Criptomonedă de Achiziționat în 2021?

Din tot ce s-a spus de la începutul acestei recenzii, este clar că EOS este un cripto de cumpărat în acest an. Într-adevăr, acest simbol există de mai bine de trei ani și mulți investitori continuă să creadă în el. De asemenea, observăm că prețul său a scăzut rar sub o unitate de dolari. Din această cauză, puteți considera EOS un proiect solid de criptare.


Pe de altă parte, cea mai mare forță a acestei cripte rămâne principiul său de funcționare descentralizat și transparent. Unii experți îl văd chiar ca pe viitorul industriei criptografice. Acesta este motivul pentru care ei cred că prețul său va crește în continuare în restul anului 2021.

Care Este cea Mai Bună Platformă Pentru a Investi în EOS?

Titlul de cea mai bună platformă de unde să cumpărați EOS este împărțit între Libertex și eToro. În ceea ce privește eficiența, site-ul online Libertex vă permite să cumpărați, să tranzacționați și să tranzacționați această criptă cu calitate profesională. Cu toate acestea, eToro oferă o ușurință maximă de a cumpăra sau de a schimba acest jeton. Într-adevăr, datorită funcției sale de tranzacționare socială, puteți copia cei mai buni investitori în EOS.

Pe scurt, decizia depinde de tine. Nu veți găsi mai bine decât aceste două platforme pentru a cumpăra această monedă digitală.

Ce Face ca Prețul EOS să Varieze?

Prețul oricărui activ financiar este determinat de principiul ofertei și cererii (vânzare și cumpărare). Prin urmare, modificările prețului EOS urmează același principiu. Deci, atunci când există mai multe vânzări EOS decât achiziții, prețul va scădea pur și simplu. În caz contrar, asistăm la o creștere a prețului acestei cripte pe piața de valori.

În plus, trebuie să știi, de asemenea, că acest principiu al cererii și ofertei este la rândul său influențat de anumite evenimente (informații, opinii ale personalităților). De exemplu, când EOS Blockchain a obținut finanțare pentru a deschide o sucursală, prețul său a crescut în zilele următoare anunțului. Prin urmare, acest lucru înseamnă că investitorii s-au simțit liniștiți după această veste: apoi au cumpărat mai multe monede, ceea ce a creat o creștere a prețului.

Putem cita și exemplul șefului lui Tesla, Elon Musk. Efectul opiniei sale negative asupra Bitcoin a deschis perspective mari pentru alte criptos precum Dogecoin, EOS etc. Impactul s-a simțit imediat asupra variațiilor de preț ale criptosului.

EOS Este o Investiție Bună pe Termen Lung?

Este o idee bună să investiți în jetoane EOS pe termen lung. Mai mult, anumite previziuni o demonstrează. Potrivit experților, această criptomonedă ar putea atinge un preț de 80 de dolari între 2022 și 2023. Apoi, cu nebunia din jurul acestei cripte o poate propulsa dincolo de valoarea de 100 de dolari pe unitate. Deci, dacă doriți să investiți pe termen lung, această criptare poate fi potrivită pentru dvs.

De Ce Să Cumpărați EOS Online?

De fapt, există două modalități de a obține EOS. Într-adevăr, puteți întâlni și o persoană pentru un schimb fizic. Cu toate acestea, este mai bine să cumpărați acest jeton online, deoarece va fi mai ușor să îl revindeți și să profitați de mișcările sale în timp real.

Cum să Alegeți Cea Mai Bună Platformă Pentru a Cumpăra Acest Jeton?

Alegerea celui mai bun site de unde să cumpărați EOS trebuie făcută printr-un studiu comparativ al platformelor în conformitate cu următoarele criterii:

 • Regulament . Aceasta este garanția legalității brokerului. Trebuie să vă asigurați de acest lucru, deoarece cel mai bun site EOS este în mod necesar autorizat de un organism internațional.
 • Taxele de broker sunt, de asemenea, lucruri de urmărit foarte atent. Într-adevăr, un site prea scump va avea un impact negativ asupra profitabilității dvs. Prin urmare, cel mai bun broker trebuie să fie flexibil.
 • Nivelul de lichiditate trebuie să fie adecvat
 • În cele din urmă, cel mai bun site pentru a cumpăra EOS ar trebui să fie compatibil cu toate dispozitivele mobile .

Cea Mai Bună Platformă EOS Conform Recenziilor

Iată un studiu comparativ al celor mai bune site-uri pentru a cumpăra cripto EOS pe baza evaluărilor clienților lor.

Plateformes

 Note

Concluzie: Care Este Cea Mai Bună Platformă Pentru a Investi în EOS?

0 commission RO V2
În cele din urmă, Libertex pare cea mai bună platformă de la care puteți cumpăra EOS. Acest broker este reglementat și foarte flexibil în prețurile sale. Își împarte rangul de cel mai bun broker EOS cu eToro . Acesta din urmă este cel mai bun site de tranzacționare socială din lume. Vă permite să cumpărați acest cripto în cel mai simplu mod posibil. De asemenea, dacă doriți cu adevărat să eliminați acest jeton fără a vă verifica identitatea, puteți căuta și în Binance . Cu toate acestea, este mai puțin eficient decât cele două platforme menționate mai sus.

❓De unde să cumpărați EOS fără a plăti prețul complet?

Din motive economice, Libertex este cea mai bună opțiune pentru a elimina această criptă. Acest lucru se datorează faptului că vă percepe taxe accesibile, care nu au un impact prea mare asupra câștigurilor dvs.

❔De ce să investim în EOS?

EOS este un fel de Blockchain revoluționar. Sistemul său de operare descentralizat va atrage cu siguranță investitorii cripto. Deci, acesta este un motiv suficient pentru a vă alătura acestui proiect.

☝️Ce viitor pentru EOS în 2021 și dincolo?

În ciuda unor perioade umbroase, toate predicțiile pentru viitorul acestui simbol sunt bune. Într-adevăr, unii analiști se așteaptă ca prețul său să crească constant în următorii ani.

🔻Dacă știți un site grozav de unde să cumpărați EOS, vă rugăm să îl raportați lăsând un comentariu.

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!