marți, iunie 18, 2024
Trading.roCriptomonedeDe Unde să Cumpărați Pantherswap

De Unde să Cumpărați Pantherswap

Pantherswap este un nou proiect Yield Farm situat pe lanțul inteligent al lui Binance. Sunteți interesat de simbolul Panther și doriți să îl cumpărați. Iată ghidurile de cumpărare de pe Pancakeswap.

Cum Să Cumpărați Pantherswap – Tutorial

Pentru achizițiile dvs. Panther, trebuie remarcat faptul că nu este posibil să efectuați o achiziție directă decât pe platforma Coingeko, Binance, Coinbase sau pe platforma Pancakeswap. Dar, prin depunerea perechilor de criptomonede în fondul de lichidități de pe platforma Pantherswap, puteți genera jetoane Panther. Puteți face achiziții de criptomonede pe Libertex și apoi depune pe platforma Pantherswap.

1. Deschideți un Cont cu Libertex

Pentru a efectua achiziții de criptomonede pe Libertex, trebuie să treceți prin deschiderea unui cont. Pentru înregistrarea dvs. trebuie să completați un formular cu informațiile despre identitatea dvs. prin aprobarea condițiilor generale de gestionare a contului dvs.

2. Fonduri de Depozit

Apoi, finanțați-vă contul făcând o depunere utilizând metodele de plată disponibile pe platformă.

3. Tranzacționează Bitcoins

Puteți, în cele din urmă, să vă faceți achiziționarea de monedă criptografică disponibilă pe platformă

De Ce Faceți Acest Lucru cu Libertex

Libertex este o platformă reglementată, sigură, cu o lichiditate mai bună. Libertex deține un număr mare de criptomonede pe platforma sa, este reglementat de CySEC. Libertex asigură, de asemenea, aceste incestori conform standardului ESMA.

Cel Mai Bun Site Pentru a Cumpăra Panther Crypto – Top 4 Site-uri Pentru a Cumpăra Panther

1 .  XTB - Cea mai bună platformă de criptare valutară cu mai multe opțiuni

2. Vantage FX - Cea mai bună platformă criptografică cu pârghie 1:20

3. eToro   - Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

4. AvaTrade - Cel mai bun broker Crypto cu cont administrat 

Achiziție Pantherswap – Câți Bani Poți Câștiga cu Pantherswap

Nu este posibil să calculați cu exactitate câștigurile dvs. pe Pantherswap. Câștigurile vor depinde, în general, de prețul cripto-monedelor Panther și de entuziasmul investitorilor pentru proiect.

Preț în Timp Real Pantherswap – Ar Trebui Să Cumpărați?

Când a fost lansat, prețurile tokenului erau în jur de 5 USD, iar în prezent prețurile sunt în jur de 0,2 USD. Dacă se așteaptă ca prețurile să crească în timp, o investiție pe termen lung ar fi o investiție bună dacă proiectul va începe.

 

Cumpărați Cursul Pantherswap

Așa cum am spus anterior, prețurile Pantherswap sunt cele mai mici, cu o valoare de 0,2 USD. O creștere a prețurilor în viitor ar fi de preferat atât pentru investitori, cât și pentru dezvoltatori. Există chiar și o incertitudine cu privire la viabilitatea proiectului. Ca orice investiție, nimic nu este sigur.

Ar Trebui Să Cumpărați Pantherswap Acum?

În prezent, cumpărarea de jetoane Pantherswap nu este din păcate o idee bună, deoarece prețurile continuă să scadă. Dar să faci o analiză mai amănunțită și să-ți iei timp înainte de a investi ar fi cel mai bun lucru de făcut. Deoarece acest proiect este destul de corect, este necesar să îl lăsați pe seama monedei pentru a dovedi acest lucru.

Investiția în Pantherswap – Recenzii

Alegerea de a face o investiție pe o platformă este de a obține câștiguri semnificative. Acum, investiția în Pantherswap nu este recomandată cu un preț foarte mic pe piață, însoțit de încă o scădere.

Mod de Plată Pentru a Cumpăra Panther: Paypal, Transfer Bancar sau Card de Credit

În acest moment, achiziția directă a Pantherswap pe Paypal nu este posibilă. Deoarece este un DEX, puteți trece la Localbitcoin cumpărând direct de la persoane fizice care vând sau cumpără Panther. Și vânzătorul îl veți plăti în Paypal.

Dacă plătiți prin transfer bancar este mai ușor pentru dvs. Trebuie să treci prin alte criptomonede disponibile la Libertex, apoi să mergi la platforma de schimb care permite schimburi împotriva Panther. Prin urmare, costurile vor fi mai mari. Plata cu cardul de credit va fi exact aceeași.

Echange Pantherswap

La fel ca toate swap-urile, Panther achiziționează Panther va trece printr-un schimb pentru a putea deține unele. Schimburile se vor face pe Binance, care este lanțul inteligent de bază, pentru a schimba de exemplu BNB sau BUSD împotriva Panther.

Cum Să Cumperi Panther cu SEPA Fără Verificare?

Pentru a cumpăra jetoanele Panther fără verificarea identității, puteți cumpăra pe LocalBitcoin. Într-adevăr, site-ul conectează direct cumpărătorii și vânzătorii de Panther fără a necesita neapărat verificarea identității.

Platforme de Cumpărat Pantherswap – Lista Completă

Plăcuțe

Reglementări

Cripto-valute disponibile

Pârghie

Depozit minim

Libertex 

CySEC - Cipru
AMF - Franța FSCA - Africa de Sud

Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, XRP, Ethereum Classic

1:30

100 €

eToro


CYSEC - Cipru

Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance Coin, Cardano, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, IOTA, Litecoin, NEO, Stellar, Tezos, TRON, Ripple, Zcash

1:30

200 $

Kraken

FinCEN - SUA FinTRAC - Canada AUSTRAC -Australie
Bitcoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Cardano, Dogecoin, Monero, Polkadot

1: 2

1 €

Coinbase

FinCEN - SUA

Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, EOS, Stellar Lumens, Tezos

1: 6

2 €

Binance

_

Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Ripple, TetherUSD, Cardano, Binance Coin

1: 8

1 $

Cumpărați Pantherswap cu Care Portofel?

Trebuie să-ți stochezi Pantherswap-ul și cauți portofelul potrivit. Portofelul corespunzător Panterelor dvs. este metamaskul de pe platforma Binance. Pantherswap este pe Binance, astfel încât portofoliile pentru Binance vor fi compatibile cu Panther.

Pro și Contra de a Cumpăra Panther Crypto


Beneficii

Dezavantaje

  • Securizarea platformei de către Harvest Locked

  • Posibilitatea agriculturii

  • Solicitați autorizația de introducere pe piață pentru a stabili prețul

  • Platformă solidă

  • Platforma recentă

  • Volatilitatea activelor

Este Prea Târziu Să Cumperi Pantherswap?

Pantherswap a fost lansat în aprilie 2021, deci nu este prea târziu să cumpărați cripta Panther. Dimpotrivă, trebuie să așteptați puțin pentru a începe acest proiect. Nu uitați să vă faceți întotdeauna analizele și să vedeți predicțiile privind criptomoneda pe care ați ales-o și să faceți alegerea corectă a platformei precum Libertex.

Ar Trebui Să Cumpărați Pantherswap în Această Săptămână?

Vă întrebați dacă este în regulă să cumpărați un token Pantherswap în această săptămână. Predicțiile nu sunt foarte bune sau chiar că prezic întotdeauna o cădere. Jetonul încă nu poate apărea dacă studiem cursul.

Comentariu Acheter Pantherswap?

În acest moment, singura modalitate de a cumpăra Panther este să o faceți direct pe DEX, cum ar fi PantherSwap sau aveți și posibilitatea de a utiliza PancakeSwap.

Dar, înainte de a face o achiziție, trebuie să aveți un portofel programat de metamask pe lanțul inteligent al Binance. Acest lucru vă va permite să interferați cu Pantera. Trebuie să dețineți BNB sau BUSD care se află pe platforma Binance din portofel.

Dacă ați terminat de efectuat acești pași, trebuie doar să mergeți la fila „swap” a platformei și apoi trebuie să selectați moneda pe care o dețineți pentru a o schimba cu PANTHER. Taxele sunt în jur de zece cenți, ceea ce este destul de rezonabil.

În cazul în care nu aveți valute de schimbat pentru Panther, vă puteți face achizițiile pe site-ul  Libertex.

Care Este Cea Mai Bună Platformă Pentru a Cumpăra Token Pantherswap

Pentru a face cumpărături Panther, trebuie remarcat faptul că nu este posibil să faceți o achiziție direct fără a trece prin bursele Coingeko, Binance, Coinbase sau pe platforma Pancakeswap. De asemenea, puteți cultiva Panther. Depunerea perechilor de criptomonede pe fondul de lichidități al platformei Pantherswap va genera jetoane Panther. Puteți cumpăra criptomonedă din criptomonedă pe Libertex, apoi depuneți pe platforma Pantherswap.

Ce Face Ca Prețul Pantherswap Să Varieze?

Ca toate criptomonedele, prețul Panther variază în funcție de cerere și ofertă, precum și de angoasa investitorilor față de criptomonede, există și sistemul de reglementare a monedelor. Într-adevăr, dacă jetoanele Panther sunt apreciate, prețul lor crește și dacă cele Panther sunt depreciate, prețul lor scade.

Cumpărați Pantherswap Pentru Începători

Platforma Pantherswap are mai multe caracteristici, cum ar fi agricultura și miza. Aceste opțiuni vor fi destul de dificile pentru începătorii în tranzacționare, este într-adevăr făcută pentru cei care sunt destul de avansați în acest mediu. Deci, dacă ești începător, trebuie să fii atent, altfel îți vei pierde investiția.

Moneda Virtuală Panther – Definiție

Lansat pe 27 aprilie 2021, PantherSwap este o bursă descentralizată (DEX) cu o piață automată a Yield Farm și o fermă de randament bazată pe Smart Chain de la Binance. Platforma oferă servicii de tranzacționare, tranzacționare de token-uri, furnizare de lichiditate, achiziție de randament și servicii inițiale de oferire de token-uri. Ea folosește propriul simbol PANTHER pentru aceste servicii.

Platforma are o asemănare cu platforma populară Pancakeswap, diferența este că recompensele de miză sunt mai mari, există și alte opțiuni de lichiditate și alte caracteristici decât Pancakeswap.

Cum Să Încasezi Câștigurile după Cumpărarea Pantherswap – Retragere

Dacă ați primit dobândă după cumpărarea Pantherswap și vă întrebați cum veți încasa câștigurile sale. Este simplu, mergi la bursa Pancakeswap și apoi mergi la lichiditate pentru a-ți importa perechea de lichiditate. Faceți clic pe Eliminare dacă v-ați găsit perechea și apoi aprobați. Jetoanele dvs. vor fi în contul dvs.

Cum Se Depun Bani pe Pantherswap?

Pentru a depune bani pe Pantherswap, trebuie să treceți prin Pantherswap și să schimbați lichiditatea. Apoi ai jetoane Panther pe portofel.

Cum Să Alegi Cea Mai Bună Platformă Pentru a Cumpăra Panther?

Pentru a vă cumpăra Panther, alegerile sunt destul de limitate, deoarece jetoanele Pantherswap nu sunt disponibile pe toate platformele. Dar puteți trece prin Libertex, care este cel mai bun de pe piață și apoi le puteți converti în Panther.

Concluzie – Care Este Cea Mai Bună Platformă Pentru a Cumpăra Pantherswap?

Pantherswap este un proiect nou, cu o bază solidă, cu aceeași funcționalitate ca și Pancakeswap. Vrea să aducă ceva nou prin sistemul său de sponsorizare. Deoarece platforma Pantherswap este o platformă de schimb, trebuie să calculați taxele percepute pentru a nu pierde din investiții. Alegerea celui mai bun cu cel mai mic cost este o decizie importantă în lumea tranzacționării. Nu ezitați să investiți pe Libertex cu mai multe cripto-valute disponibile și cu taxe competitive pe piață.

Este Panther o investiție profitabilă pe termen lung?

Rentabilitatea depinde de viabilitatea proiectului și de aprecierea în timp. O investiție pe termen lung este întotdeauna interesantă, dar din moment ce proiectul este foarte recent, ar trebui să fii întotdeauna atent.

Când va scădea valoarea lui Panther?

Valoarea actuală este de aproximativ 0,2 USD, prețul este cel mai scăzut, dar dezvoltatorii speră la o creștere a prețului.

Cum va crește prețul PantherSwap într-un an?

Predicțiile nu sunt bune conform previziunilor, el vede încă un preț de aproximativ 0,3 USD.

Când va crește sau va scădea valoarea Panther și de ce?

Chiar dacă previziunile există, totul depinde de numărul de utilizatori și de monedele aflate în circulație pe piață, acesta este ceea ce va defini valoarea Pantherului, fie că va crește sau va scădea.

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!