marți, iunie 18, 2024
Trading.roCriptomonedeMinerit Bitcoin

Minerit Bitcoin

Vrei să extragi Bitcoin. Bitcoin Mining este cu siguranță unul dintre cele mai inovatoare concepte furnizate de criptomonede. Deși pare abstract la prima vedere la citirea acestui articol Bitcoin Mining nu va mai păstra niciun secret pentru dvs. și va încerca să răspundă la orice întrebare despre Bitcoin Mining.

Top 4 Site-uri Pentru Tranzacționare Sau Cumpărare De Bitcoin

Ca începător, este mai bine să ai Bitcoin fără minerit, ceea ce este mai scump și mai dificil. Trebuie doar să mergeți la o platformă de tranzacționare pe care v-am recomandat-o mai sus.

3 Metode de Extragere a Bitcoin în 2021

Pentru a extrage Bitcoin există mai multe alternative, inclusiv:

 • Le Cloud Mining.
 • Le Mining Pool.
 • Utilizați o platformă minieră Crypto Currency.

Minarea Bitcoin în Câțiva Pași

1. Deschide un portofel Bitcoin

2. Deschideți un cont pe o  platformă Cloud Mining

3. Accesați fila  Miner 

4. Începeți mineritul Bitcoin

Există mai multe metode de extragere a Bitcoin, ți-am arătat pașii pentru extragere cu extragere în bazinul Mining, care este mai simplu și mai puțin costisitor.

Cum să Extrag Bitcoin? – Cele Mai Bune 3 Soluții Pentru Bitcoin Mining

În prezent, mineritul Bitcoins este posibil prin mai multe tehnici, se poate face singur sau cu un grup de mineri

1. Faceți Bitcoin Cloud Mining

Pentru a obține cu ușurință Bitcoin, cel mai simplu mod este să faci Cloud Mining. Exploatarea în cloud este o tehnică de exploatare bazată pe calculul unui site de minerit. Așa că se rezumă la faptul că treceți prin leasing atât capacitatea de calcul a companiei, cât și sistemul de stocare al companiei.

Avantajul exploatării în cloud este că nu este nevoie să cheltuiți pentru hardware-ul de minerit sau să aveți cunoștințe tehnice. Nu va trebui să plătiți costurile cu energia electrică sau să utilizați procesorul computerului. În plus față de simplitate, se adaugă viteza, de fapt, aveți nevoie doar de câteva ore pentru a avea criptomoneda. Există, de asemenea, platforme cloud mining care oferă posibilitatea de a cumpăra Bitcoin pe platforma lor.

Alegerea unei platforme va reduce riscul pe care îl asumați, așa că vă recomandăm să faceți întotdeauna minerit pe platforme cu mai multă reputație, cum ar fi Genesis Mining, care este reperul pentru Bitcoin Mining.

Pași pentru a face Cloud Mining – Tutorial complet pentru Bitcoin Mining

Vă vom arăta mai jos pașii pentru a face Cloud Mining:

Pasul 1 : Deschideți un portofel Bitcoin

Deschiderea unui portofel Bitcoin este primul pas înainte de a începe exploatarea, gândiți-vă întotdeauna la stocarea Bitcoins-urilor. Iată ce trebuie să faceți pentru a deschide un portofel:

 • Deschideți un portofel web: acestea sunt portofele care se află direct pe computer după instalarea acestuia. Portofelele precum Blockchain prezintă mult mai multă securitate.
 • Deschideți un portofel fizic: acestea vin de obicei sub formă de chei USB, cum ar fi Ledger Nano X.

Pasul 2 : Deschideți un cont pe o platformă Cloud Mining

Apoi veți alege platforma Cloud Mining pentru a vă deschide contul. Veți completa informațiile de pe datele dvs. personale.

Pasul 3 : Deschideți fila „Miner”

Acum puteți extrage dând clic pe fila „Miner”. Dacă platforma la care v-ați abonat vă oferă să o minați pe mobil, puteți extrage chiar și de pe smartphone.

Pasul 4 : Începeți mineritul Bitcoin

Puteți extrage în siguranță Bitcoin. Operațiunile vor fi efectuate chiar de broker, dar veți controla doar ce se întâmplă. Operațiunile vor fi reînnoite la fiecare 4 ore.

Veniturile miniere sunt depuse în contul dvs. aproximativ la fiecare 30 până la 40 de minute aproximativ. Puteți utiliza în cele din urmă profiturile dvs. tranzacționând cripte active pe platformă.

Cele mai bune platforme de exploatare în cloud:

 • Genesis Mining
 • Hashflare

Avantajele Cloud Mining

 • Nu necesită cunoștințe despre computer
 • Nu este nevoie să cumpărați un dispozitiv de exploatare
 • Fără cheltuieli de instalare și configurare

Dezavantaje ale Cloud Mining

 • Risc de faliment al companiei miniere
 • Nicio recompensă primită integral

2. Mină Bitcoin cu o platformă minieră

Puteți face minerit utilizând un computer specializat pentru a efectua minerit. Într-adevăr, acest computer va analiza mai multe date cu o viteză mare pentru a valida rapid un bloc maxim.

Cu toate acestea, dacă doriți să faceți o platformă minieră, nu uitați să faceți o cercetare în jurul următorilor parametri ai prețului mașinilor care vor fi utilizate, rata Hash disponibilă pentru a avea mai mult profit și, în cele din urmă, calculați consumul de energie electrică pentru a cheltui mai puțin.

Cele mai bune platforme miniere:

Iată sfaturile noastre dacă doriți să instalați mineritul:

 • Pangolin Whatsminer M3X
 • Bitmain Antminer T9
 • Halong Mining DragonMint T1
 • Bitmain Antminer S9i

Avantajele exploatării miniere:

 • Calitatea instalării și a configurației
 • Recompense mari

Dezavantaje ale platformei miniere:

 • Este nevoie de cunoștințe informatice
 • venitul nu este regulat

3. Minarea Bitcoin printr-o piscină minieră

Exploatarea Bitcoin de către un grup minier face posibilă împărțirea cheltuielilor între mineri și posibilitatea de a extrage Bitcoin. Este o soluție ideală pentru începătorii în minerit. Membrii grupului formează o rețea, făcând astfel posibilă partajarea.

Rezerva minieră face posibilă obținerea unui profit regulat, deoarece profiturile vor fi distribuite între mineri. Viteza este atuul major al bazinului minier. Existența mai multor noduri pe o rețea este cheia acestei viteze.

În plus, se adaugă un venit mai stabil prin validare mai rapid. Dar nu uitați că veniturile vor fi întotdeauna împărțite între minerii din rețea.

Cum Să Alegeți o Piscină Minieră?

Criteriile pentru alegerea unui bazin minier bun sunt următoarele:

 • Pentru a maximiza veniturile bazinului minier, minerul trebuie să înceapă cu un bazin mare. Pentru a vă face o idee despre reputație, ar trebui să vă referiți la numărul de membri mineri dintr-o piscină, chiar dacă această putere hash în posesia sa este mai mare. Cu toate acestea, aveți grijă la piscinele miniere care dețin o cotă completă din piața unei criptomonede. De fapt, păstrarea unei rețele descentralizate este mai sigură.
 • Minerul are posibilitatea de a alege un bazin minier cu taxe accesibile, chiar dacă taxele sunt în general mici

Cel Mai Bun Software Pentru Piscină Minieră

Vă recomandăm aceste 3 programe software pentru succesul mineritului Bitcoin:

 • Poolin: poate extrage 18% din toate blocurile
 • F2Pool: cel mai vechi bazin minier
 • BTC.com: exploatează 15% din întregul bloc de rețea Bitcoin

Avantajele bazei miniere:

 • Potrivit pentru începători
 • venituri stabile și regulate

Dezavantaje ale bazei miniere:

 • Venit mai mic

Ce Este Mineritul Bitcoin?

Definiție

Mineritul Bitcoin  este actul de a furniza un serviciu rețelei Bitcoin prin obținerea unei remunerații monetare în schimb. Acest lucru înseamnă în mod concret că serviciul prestat constă în efectuarea unui control pentru validarea unui set de tranzacții. Și aceasta este ansamblul fiecărei tranzacții validate, formează un bloc. Dacă acest bloc îndeplinește criteriile specifice pentru Blockchain Bitcoin, acesta este adăugat la registrul Blockchain și „minerul” care a reușit să constituie acest bloc este plătit pentru munca sa.

Rolul minerilor

Rolul minerilor este de a verifica tranzacțiile pentru a evita efectuarea de tranzacții duble. În timpul creării blockchain-ului a șters și tranzacțiile duble. Tranzacțiile trec prin mineri pentru a fi verificate și validate înainte de a fi înregistrate pe un blockchain. Apoi, acești mineri sunt recompensați cu 6,25 BTC.

Limite miniere

Cu toate acestea, activitatea minieră are o limită. Nakamoto, promotorul Bitcoin, a limitat circulația Bitcoin la 21 de milioane de jetoane. Iar recompensele pentru mineri continuă să scadă, aceasta se numește Bitcoin înjumătățind .

Informații Despre Cifrele Cheie Bitcoin

Număr de Bitcoin în circulație: 19.112.562,5

Număr total de Bitcoin: 21 de milioane

Numărul de Bitcoin care trebuie exploatat: 1.887.437,5

Număr de Bitcoin extrase pe zi: 144 blocuri pe zi și 12,5 bitcoini pe bloc

În prezent, rata de exploatare a Bitcoin în fiecare zi este în scădere, aceasta se numește Bitcoin la jumătate. Reducerea la jumătate a Bitcoin înseamnă că recompensa minerului este de 50% pentru verificarea tranzacțiilor.

 

Ce Material Pentru Miner Bitcoin? Echipament Necesar

Pentru a extrage Bitcoin, trebuie să aveți materialele necesare pentru a vă atinge obiectivul de a vă crea Bitcoin. Vă vom arăta în această parte materialele pentru a vă crea criptomonedele;

1. Plăci grafice adecvate

Într-adevăr, harta grafică joacă un rol major în efectuarea calculelor în timpul exploatării. Deci, este esențial să analizăm prețul și capacitatea acestuia. Cele mai recomandate pe piață sunt următoarele carduri AMD și carduri Nvidia.

2. O placă de bază puternică.

Funcționarea plăcilor grafice depinde de disponibilitatea PCI pe placa de bază. Pentru a calcula profitabilitatea mineritului dvs., deoarece atunci când rata de hash crește în funcție de placa de bază.

3. Hard disk cu capacitate mare

Hard disk-ul este sistemul de stocare pentru software-ul de minerit și sistemul de operare. Alegeți un SSD pentru un calcul mai rapid.

4. Conform sistemului de operare

Aveți de ales între Linux și Windows.

5. sursă de alimentare excelentă

Sistemul de alimentare trebuie să fie mai mare decât consumul de plăci grafice. Trebuie să calculați consumul tuturor componentelor dvs.

6. Software de exploatare

Alegerea software-ului trebuie să fie funcțională cu placa grafică.

7. Aer condiționat eficient

Pentru a preveni degenerarea mai rapidă a echipamentelor dvs., trebuie să vă echipați locul de exploatare cu aer condiționat.

8. Un portofel securizat Bitcoin

De asemenea, trebuie să vă echipați cu un portofel Bitcoin pentru a vă stoca profiturile miniere.

Cum Să Te Echipezi Pentru a Obține Bitcoin?

La început, a fost posibil să extrag Bitcoin prin intermediul unui computer convențional, dar acum nu mai este posibil. Pentru a obține mai mult randament, trebuie să investiți într-un computer cu un cip Bitcoin ASIC care este utilizat ca o placă grafică, dar dacă faceți cloud mining, puteți sări peste acest pas. De asemenea, trebuie să aveți un portofel pentru a vă stoca monedele. Apoi, trebuie să descărcați un program de exploatare open source. Dacă faceți minerit în cloud, fiți întotdeauna atenți la fiabilitatea furnizorului dvs.

De asemenea, este posibil să exploatezi prin intermediul smartphone-ului tău folosind aplicația cloud mining de pe Google Play.

Cum Funcționează Mineritul? Matematică și Dovada Muncii (PoW)

Minarea Bitcoin se bazează pe Proof of Work (PoW), care este un concept pentru securizarea monedelor virtuale printr-o dovadă reutilizabilă a sistemului de lucru care funcționează prin algoritmul de hash.

Pașii sunt după cum urmează: crearea unui bloc nou utilizează „hash-ul” blocului anterior, ceea ce face posibilă validarea blocului în cauză.

Cum funcționează mineritul prin PoW

La prima vedere complicat, mineritul se bazează pe un proces foarte precis descris în 3 niveluri:

 1. verificarea datelor primite de la minor în registru și validarea autenticității tranzacțiilor.
 2. Apoi, de îndată ce verificarea este efectuată, se creează un nou bloc al lanțului
 3. La sfârșitul mecanismului, minerul primește Bitcoins în schimbul muncii prestate. În timp ce dovada muncii determină prin consens care miner va genera următorul bloc.

Operațiune pe Blockchain

Iată procesul de extracție pas cu pas:

 • Se face o tranzacție între doi utilizatori ai rețelei,
 • Această tranzacție este adăugată într-un bloc,
 • Minorii verifică validitatea tranzacției,
 • Minerii adaugă antetul celui mai recent bloc din noul bloc ca „hash”,
 • Minerii rezolvă problema matematică pusă,
 • Apoi se formează un bloc nou pentru a fi adăugat în blockchain și apoi va fi difuzat în toată rețeaua.

De ce Bitcoin Miner?

Iată avantajele și dezavantajele mineritului Bitcoin

Beneficii:

 • Recompensă în Bitcoin
 • Contribuie la consolidarea securității rețelei.
 • Generați bani în timp ce stați acasă rezolvând probleme de matematică
 • Generați mai mulți bani printr-un fond minier

Dezavantaje:

 • Exploatarea Bitcoin este deosebit de consumatoare de energie.
 • Dificultatea minieră este reînnoită permanent la fiecare blocuri din 2016, ceea ce face ca echipamentele miniere să cadă rapid.
 • Randamentul unei exploatări individuale este deosebit de redus.
 • Mineriata necesită un nivel bun de informatică
 • Randamentul minier depinde de fluctuația bitcoinului.

Cât Câștigă un Minier Bitcoin?

Banii sunt argumentul principal pentru lansarea mineritului Bitcoin, la sfârșitul lanțului banii nu sunt întotdeauna garantați, având în vedere investiția inițială a cărei computere miniere și electricitate sunt cele mai importante. Parcurgerea unei platforme miniere este o alternativă preferabilă unei inițiative individuale. Inițial, Bitcoin Mining a fost aproape voluntar pentru a dezvolta moneda Crypto. Dar mai târziu, odată cu creșterea prețului său, situația s-a schimbat.

Cum Sunt Remunerați Minorii?

Rețeaua Bitcoin adaugă taxe suplimentare pentru toate tranzacțiile Bitcoin. Minorii sunt astfel remunerați prin aceste costuri suplimentare. Taxele de tranzacție constituie venitul din exploatarea monedei Crypto.

Principala variabilă de ajustare care face să câștige bani prin extragerea Bitcoin sau nu este costul energiei electrice. Într-adevăr, echipamentele informatice necesare pentru Bitcoin Mining sunt foarte lacomi în ceea ce privește energia electrică, iar costul energiei electrice nu este neglijabil și este luat în considerare pentru profitabilitatea acestei activități. În plus, dificultatea crescândă a puzzle-urilor matematice puse minorilor necesită o mare putere de calcul și, prin urmare, mașini puternice. Acest lucru ajută la transformarea mineritului într-o afacere de nișă, dar jocul ar putea merita, având în vedere creșterea prețului Bitcoin (BTC).

Bitcoin Mining: Ce Influențează Câștigurile Miniere?

Înțelegeți că profiturile dvs. vor depinde de locul în care locuiți pentru prețul energiei electrice și de sistemul dvs. de exploatare. În prezent, potrivit studiilor, un miner câștigă doar un fragment din Bitcoin chiar și atunci când exploatează într-o piscină minieră. Unii mineri fac chiar investiții cu pierderi, sperând să câștige prin creșterea prețurilor în viitor.

Minarea sau Cumpărarea Bitcoin, Ce Să Alegi? Înștiințare

Pentru comercianți, deținerea Bitcoin este scopul final al nebuniei Crypto Currency. Dar opțiunea de a cumpăra sau a mea sunt alternative complet diferite. Într-adevăr, mineritul nu înseamnă că veți avea Bitcoin pe care l-ați extras. În plus, se adaugă investițiile dvs. în echipamente.

Dacă sunteți mai interesat de minerit și aveți un buget destul de limitat, vă sfătuim să faceți mineritul bitcoin pe Cloud Mining pentru a avea Bitcoins gratuit.

Dacă doriți să investiți, cel mai potrivit mod este să faceți o achiziție pe o platformă reglementată și sigură, cum ar fi eToro, unde puteți tranzacționa Bitcoin.

Cele Mai Bune Site-uri Miniere Bitcoin

Iată cele mai bune site-uri pentru Bitcoin Mining: Genesis Mining și Hashflare, care oferă contracte de ani de zile.

Este Profitabil Bitcoin Mining?

Deoarece principiul de bază al mineritului Bitcoin este de a fi gratuit, deoarece înseamnă că veți rezolva probleme matematice, costul investiției acestei activități nu este neglijabil, cum ar fi achiziționarea unei mașini de exploatare, dar și costul energiei electrice consumate, care este un cheltuială foarte semnificativă.

Înainte de a începe mineritul și pentru a vă calcula profitabilitatea, trebuie să comparați prețul consumului de energie electrică cu cel al Bitcoin.

Care Mină de Monede?

Iată un clasament al celor mai bune 10 monede pentru mine din 2021:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ehereum (ETH)
 3. Zcash (ZEC)
 4. Rânjet (GRIN)
 5. Monedă (XMR)
 6. Ravencoin (RVN)
 7. Litecoin (LTC)
 8. Dash (DASH)
 9. Dogecoin (DOGE)
 10. Bitcoin Gold (BTG)

Bitcoin Miner: Unde Sunt Stocate Aceste Monede?

Aveți Bitcoin Miner acum trebuie să fie stocat într-un loc sigur. Nu este nimic mai bun decât să le depozitați într-un portofel sigur. Portofelul cunoscut sub numele de „extragerea portofelului” permite stocarea prețioaselor jetoane Bitcoin departe de hackerii fără scrupule adepți ai acestor criptomonede unde prețul poate atinge înălțimi. Portofelul fizic cunoscut sub numele de „portofel hardware” este cel mai bun pentru stocarea unor cantități mari de jetoane. Dacă doriți să tranzacționați sau să cumpărați lucruri cu jetoanele dvs., le puteți păstra pe portofele software mai ușor de accesat.

0 commission RO V2

Bitcoin Mining, Alte Alternative?

După cum am văzut în acest articol, mineritul este destul de dificil și necesită o investiție mare. Deci, dacă vedeți că această activitate nu va fi profitabilă pentru dvs., alegeți o altă alternativă.

1.Tradez Bitcoin chez eToro

Pentru a obține Bitcoin ușor și eficient, alegeți să îl tranzacționați pe o platformă reglementată și sigură precum eToro.

2. Obțineți Bitcoins prin robinete

La robinete primești Bitcoin prin teste, sondaje sau sondaje.

3. Joacă la cazinourile BTC

Puteți juca online la cazinourile BTC, care acceptă depuneri fiduciare, care vor fi apoi schimbate cu BTC.

Bitcoin Mining: Sfaturi Pentru Noțiuni Introductive Despre Bitcoin Mining

Vă vom oferi aceste sfaturi pentru a începe să extrageți Bitcoin.

1. Aveți abilități de computer și capital de pornire:

Într-adevăr, Bitcoin Mining fiind complex, prin urmare nu este potrivit pentru minerii începători. De asemenea, trebuie să aveți capitalul necesar pentru a cumpăra utilaje miniere și pentru a asigura consumul de energie, deoarece această activitate este destul de consumatoare de energie.

Cunoașterea computerului este necesară atât pentru instalarea software-ului, cât și pentru configurare

2. Faceți o analiză a alternativelor la mineritul Bitcoin

Având în vedere costul ridicat al mineritului Bitcoin, trebuie să revizuiți toate celelalte alternative pentru a obține Bitcoin.

3. Alegeți echipamentul eficient pentru Miner Bitcoin

Rentabilitatea dvs. în minerit va depinde de materialele pe care le utilizați. Prin urmare, trebuie să faceți un studiu asupra raportului calitate-preț.

4. Faceți un antrenament minier:

Trebuie să vă amintiți să aveți cunoștințe de bază despre mineritul BTC. Există site-uri specializate în minerit unde puteți primi instruirea necesară.

Alec_Stocks_RO

Concluzie: Mineritul Bitcoin Este o Afacere Bună sau Nu?

Momentul în care mineritul Bitcoin pe o bază individuală a fost o operațiune bună s-a încheiat, în primul rând, nivelul de dificultate al Bitcoin Mining devine de lux, de aceea necesitatea de a crește în mod constant puterea mașinilor portabile. Ponderea investiției în timpul exploatării miniere, indiferent dacă sunt utilaje dedicate sau energie electrică, fac minarea destul de periculoasă și face minarea Bitcoin mult mai puțin profitabilă decât înainte. Bitcoin este, fără îndoială, moneda viitorului, dar procesul minier este destul de solicitant în ceea ce privește randamentul. Achiziționarea Bitcoin de pe o platformă de tranzacționare precum Libertex este mai degrabă privilegiată, având în vedere securitatea oferită de acesta.

💰Cum sunt plătiți minerii blockchain?

Până în prezent, marea majoritate a minerilor de bani provin din blocul de 50 BTC per recompensă, o mică parte provenind din taxele de tranzacție plătite de persoanele care creează tranzacții. Deci, în practică, nimeni nu plătește majoritatea costurilor; sunt create de la zero ca recompensă pentru extragerea unui bloc.

🤔Cât rămâne Bitcoin?

De la lansarea sa în 2009, există 18.741.143 BTC în circulație, cu un plafon maxim de 21.000.000 BTC. Aceasta înseamnă că au rămas 2.258.857 BTC pentru mine, deci 10,7% din oferta totală de bitcoin. Dar un număr de Bitcoin poate fi pierdut pentru totdeauna de la extracțiile lor.

❓Cât timp să extrag un Bitcoin?

Durează exact 10 minute pentru a genera un Bitcoin și este la fel în toată lumea. Pentru a extrage un Bitcoin este necesară și o putere de 72.000 Giga watt.

😕Poate Bitcoin să dispară peste noapte?

În timp ce îți poți pierde bitcoin-urile individuale din portofel, bitcoin în sine nu va dispărea doar cândva, ci doar software. Este posibil să nu mai fie folosit, dar nu dispare.

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!