marți, iunie 18, 2024
Trading.roCriptomonedeToken (Jeton) Criptomonedă

Token (Jeton) Criptomonedă

Jetonul criptomonedelor ocupă din ce în ce mai mult un loc important în universul criptografic. Jetonul este utilizat pentru a vă stoca averile și ca mijloc de plată în timpul achizițiilor. Urmați ghidul nostru pentru a afla totul despre simbol.

Diferența dintre Token și Criptomonede

Ce este un jeton Criptomonede? Definiție și explicație

Un token este un bun digital folosit adesea ca mijloc de stocare a bunurilor și ca mijloc de plată de către comercianți. Exemplu: jeton Binance ATA, jeton Cardano, jeton Pantherswap, jeton Shiba Inu, jeton Swissborg, jeton Theta etc.

Frecvent, jetoanele provin din ICO sau Oferta inițială de monede. Nu au propriul lor blockchain, motiv pentru care nu sunt ponosiți. Până astăzi, majoritatea jetoanelor folosesc protocolul Ethereum ERC20 (cel mai faimos token), dar în prezent sunt disponibile protocoale noi precum NEO, TRON, EOS și care sunt deja suficient de utilizate.

Ce este o monedă criptografică?

O criptomonedă cunoscută și sub numele de „Monedă” sau „AltCoin” este o monedă virtuală care folosește propriul său blockchain. De exemplu, Bitcoin și Ethereum sunt criptomonede.

Este folosit ca mijloc de schimb de bunuri și servicii pe internet. Trebuie remarcat faptul că cripto-monedele nu sunt emise de bancă și tranzacția sa nu necesită acordul nimănui. Spre deosebire de simbol, este urât.

Scurtă recapitulare a diferenței dintre jeton și monedă criptografică

Pentru o înțelegere rapidă a diferenței dintre jeton și criptomonedă, iată un rezumat rapid:

 • Un token funcționează pe un blockchain de criptomonedă și nu este prost.
 • O criptomonedă rulează pe propriul său blockchain ponosit.

Care este diferența dintre un „jeton” și o „monedă”?

Termenii „ token ” și „ coin ” sunt doi expresii utilizate pe scară largă în lumea monedei virtuale. Dar care ar putea fi diferențele dintre acești doi termeni?

Caracteristicile Coin-ului (monedei)

Fiecare monedă funcționează pe propriul blockchain. Colțurile sunt împărțite în două grupuri. Pe de o parte, monedele care s-au născut după un dezacord între membrii pool-ului bitcoin, adică se bazează pe blockchain-ul bitcoin. Pe de altă parte, există monedele care rulează pe propriul lor blockchain. Fie se bazează pe blockchain-ul lor de la concepția sa, fie operează pe un blockchain care este deja disponibil pentru a fi apoi transferat în propriul său blockchain.

Caracteristicile jetonului

După cum am văzut mai sus, jetoanele sunt emise de ICO. Acestea sunt criptomonede care nu pot fi exploatate și folosesc blockchain-ul unei pene.

Scurt rezumat al diferențelor dintre jetoane și monede

Mai simplu spus, o monedă este o criptomonedă care își folosește propriul blockchain și este ponosită. Pe de altă parte, un token folosește blockchain-ul unui colț și nu este prost.

Token, Altcoin, Crypto Currency, ce diferențe?

Comercianții tind să confunde acești trei termeni. Dar, fiecare are propria sa caracteristică. Să luăm mai întâi criptomoneda, este o monedă virtuală care servește ca mijloc de schimb.

Cu toate acestea, toate criptomonedele, altele decât bitcoin, sunt considerate altcoins. Exemplu, Litecoin, Ethereum, Ripple, Dash etc. În timp ce jetoanele sunt criptomonede care reprezintă active digitale, dar care funcționează pe blockchain-ul unei criptomonede. Principalul lucru este să știți că acești termeni sunt diferiți.

Criptomonedă și jeton, termeni asimilați în mod regulat delictului

În lumea criptomonedelor, varietatea termenilor îi determină pe comercianți să-i confunde. Dar cei doi termeni „crypto-currency” și „token” sunt cei mai asimilați, dar sunt diferiți. Puteți vedea diferența lor mai sus.

Indicativul care ar putea trece de Bitcoin și Ethereum

Expansiunea Bitcoin a fost un subiect fierbinte în lumea criptomonedelor în ultimul an. Dar, în ultimul timp, a înregistrat o scădere foarte semnificativă a valorii. Multe altcoini au apărut datorită acestui succes al bitcoin.

Totuși, există un simbol care ar putea fi înaintea bitcoinului și a ethereumului. Acesta este UNI, simbolul de guvernanță al Uniswap. Este denumit „DeFi best token”.

De unde să cumpărați monedă criptografică token?

Dacă ați decis să investiți în jetoane, puteți face cumpărături pe platforme. Dar cel mai bun este să o faci cu cele mai mari platforme precum Libertex , eToro etc. Totuși, dacă doriți să o faceți anonim, alegeți Binance.

Vă sfătuim cu tărie să faceți întotdeauna achizițiile dvs. de jetoane criptografice sau alte criptomonede pe o platformă pentru a evita înșelătoria și pentru a vă asigura siguranța. Trebuie remarcat faptul că, pentru a putea obține jetoanele dorite, trebuie mai întâi să aveți un cont la acest broker.

Cel mai bun site pentru a cumpăra jeton Crypto – Top 3 site-uri

Pentru a vă ajuta în luarea deciziilor cu privire la întrebarea de unde să cumpărați acest activ virtual, iată cele mai bune trei site-uri pentru achizițiile dvs. de jetoane.

1. eToro  - Cel mai bun broker pentru începători

2. XTB - Cel mai bun broker de semnale de tranzacționare

3. Vantage FX - Cel mai bun broker cu efect de levier

Cum să cumpărați jetoane pe eToro? – Tutorial

Pentru a putea cumpăra jetoane pe eToro , trebuie să aveți un cont la acestea. Iată pașii de urmat pentru a obține jetoane cu cea mai bună platformă.

1. Deschideți un cont cu eToro

Deschiderea unui cont eToro este rapidă și ușoară. Vom explica clar pașii de urmat:

 • accesați site-ul eToro
 • Faceți clic pe „alăturați-vă acum”

Înregistrare eToro de unde să cumperi cripto EOS

 • Completați formularul cu informațiile necesare
 • Acceptați condițiile eToro
 • Faceți clic pe „Înregistrați-vă”

2. Fonduri de depozit

După deschiderea contului, trebuie să faceți un depozit de fonduri. Primul depozit minim este de 200 USD pentru a putea începe tranzacționarea. Nu uitați să specificați metoda de plată.

Formular de depunere de unde să cumpărați cripta EOS

3. Cumpărați jetoane

Acum că aveți un cont eToro și v-ați finanțat contul, aveți acces la toate jetoanele disponibile de la acest broker.

De ce se face cu eToro?

Cumpărarea jetoanelor pe o platformă este cel mai bun mod de a cumpăra. eToro este un broker reglementat, deci nu există niciun risc de furt.

Are o listă lungă de jetoane pentru clienții săi, puteți alege jetoanele care vi se potrivesc din această listă:

 • Bitcoin BTC
 • Ethereum ETH
 • Bitcoin Cash BCH
 • Litecoin LTC
 • Ripple XRP
 • Dash DASH
 • Ethereum Classic ETC
 • Cardano ADA
 • XLM stelar
 • EOS
 • etc.

Patru jetoane noi au sosit pe platforma eToro . Acum aveți la dispoziție: jeton compus COMP, jeton Aave AAVE, Yearn.Finance YFI și Decentraland MANA.

[wptb id="26716" not found ]

Token Crypto Currency – Avantaje și dezavantaje

Beneficii

Dezavantaje

 • mai sigur

 • mai sigur de utilizat decât ID-ul sau parola

 •  taxă mai mare

 • să aduc cu tine constant

Este greu de crezut că simbolul criptomonedelor are dezavantaje. Cu toate acestea, funcționarea sa are dezavantaje. Iată apoi un tabel care rezumă avantajele și dezavantajele simbolului criptocurrency.

Are Token Crypto Currency un viitor?

Nu este la fel de interesant pe cât a vrut universul criptomonedelor, dar jetoanele de securitate sunt mult mai realizabile. Dar tot ce putem spune este că într-un timp această monedă virtuală va ocupa un loc foarte important în lumea criptomonedelor.

Ce jetoane vor exploda? TOP 7 JOCURI

 1. Jeton Uniswap UNI
 2. Jeton RBIS
 3. Kucoin Token KCS
 4. Binance Coin BNB
 5. Jeton BitTorrent BTT
 6. Ripple XRP
 7. Safemoon SAFEMOON

Deși simbolul bitcoin și simbolul ethereum ocupă majoritatea pieței criptomonedelor, aceste jetoane diferite au cunoscut o creștere destul de incredibilă și merită urmărite. Iată informațiile necesare despre aceste jetoane.

1. Jeton Uniswap (UNI)

Ce este Uniswap Token?

Jetonul Uniswap este cel mai bun jeton DeFi în prezent. Este considerat simbolul guvernării. UNI a fost înființată în septembrie 2020. În prezent, are 106.912.509 jetoane UNI în circulație.

De ce să investim în acest jeton?

Uniswap este cea mai utilizată aplicație descentralizată. Astfel, schimbul de jetoane nu are nevoie de un contract inteligent. Și dacă există un proiect lansat pe această platformă, acesta vă oferă jetoane egale cu numărul de jetoane uniswap.

Avantajele și dezavantajele jetonului Uniswap

Beneficii

Dezavantaje

 • Un control mai bun al fondurilor

 • Sistem complet descentralizat

 • Nicio problemă de lichiditate

 • Tranzacție ieftină cu platforma

 • Grupuri complexe de lichidități pentru un începător

 • Concurență puternică în domeniul DeFi

[wptb id="32981" not found ]

2. Jeton RBIS (RBIS)

Jeton RBIS, ce este?

RBIS Token este simbolul nativ al Arbismart. Avantajul său printre celelalte este că prezintă cel mai mic risc. RBIS deține un loc proeminent în lumea criptografică, deoarece analiștii au prezis că RBIS va crește cu 4000% până în 2025.

De ce să investim în RBIS?

Investiția în acest jeton este foarte interesantă, este una dintre jetoanele care au experimentat o explozie masivă după lansare. Comercianții pot câștiga mai mult profit cu acest simbol. Dar trebuie remarcat faptul că simbolul Rbis este disponibil numai pe platforma Arbismart, care este o platformă automată de arbitraj pentru criptomonede.

Avantajele și dezavantajele ceToken

Beneficii

Dezavantaje

 • Volatilitate foarte scăzută

 • Posibilitatea de a efectua plăți instantaneu în euro sau BTC

 • Returnări fiabile

 • Monedă Crypto Token în creștere

 • Nu este disponibil pe alte platforme

 • Un progres destul de lent

 • Este dificil să ieși din giganții jetoanelor criptomonede

3. Jeton Kucoin (KCS)

Ce este Kucoin Token?

Jetonul KuCoin este jetonul nativ al platformei KuCoin, care este prima platformă care se deschide la nivel internațional. Jetonul KCS a intrat pe piață în 2017. A funcționat inițial pe blockchain-ul Ethereum, dar în curând acest lucru se va schimba probabil.

De ce să investiți în jetonul Kucoin?

Există deja 754.675.745 comercianți pe platformă, ceea ce înseamnă că mai multe persoane folosesc această platformă. Și dacă dețineți șase jetoane KCS, veți primi un bonus în fiecare zi. Acest simbol poate fi folosit și ca mijloc de plată pentru utilizatorii săi.

Avantajele și dezavantajele acestui jeton

Beneficii

Dezavantaje

 • Jeton deschis la nivel internațional

 • Acceptați de mai multe platforme

 • Contracte inteligente optimizate

 • Dezvoltarea destul de lentă a ofertei

 • 35% din jetoanele blocate sunt pentru fondatori

4. Moneda Binance (BNB)

Ce este Binance Coin?

Binance Coin este simbolul nativ al Binance, cea mai importantă platformă de criptomonede. A fost creat în 2017. BNB este un jeton de utilitate care rulează pe ecosistemul Binance și ocupă primul loc pe lista de jetoane de pe această platformă Binance înaintea Binance USD, PancakeSwap Token (CAKE), Mdex Token (MDX), The Graph Token (GRT), Jeton Ontologie (ONT), Jeton de panificație (BAKE), Jeton de 1 inch (1 inch) etc. Și, ca orice alte jetoane, inițial BNB a acționat asupra blockchain-ului Ethereum.

De ce să investim în acest jeton?

Jetonul BNB poate fi utilizat în mai multe zone. Moneda Binance funcționează pe cea mai mare platformă. Cel mai mare avantaj este că obțineți o reducere de 25% la taxe. Dar puteți cumpăra sau vinde și alte cripte și puteți plăti cu BNB pe platforma Binance.

Avantajele și dezavantajele Binance Coin


Beneficii


Dezavantaje

 • Criptomonede în creștere

 • Reducerea tranzacțiilor pe Binance

 • Integrat în ecosistemul Binance

 • Arderea trimestrială a simbolurilor reduce cantitatea totală de jetoane

 • Expus riscurilor de pierderi sau poziții proaste ale Binance

 • Probleme de reglementare care pot reveni în continuare

5. Token BitTorrent (BTT)

Ce este BitTorrent Token?

Acest simbol este ideea lui Bram Cohen. BTT este un protocol peer-to-peer și permite trimiterea fișierelor oriunde în lume. Spre deosebire de alte jetoane, a fost conceput pe blockchain-ul TRON de la început.

De ce să investim în acest jeton?

Jetoanele BitTorrent sunt distribuite sub formă de airdrop și este un proiect ICO. În prezent, are 990 miliarde BTT în circulație, ceea ce reprezintă chiar mai mult decât numărul de jetoane Polkadot aflate în circulație. Acest simbol este disponibil pe diferite burse.

Avantajele și dezavantajele jetonului Bittorent


Beneficii


Dezavantaje

 • Recompense oferite în schimbul partajării

 • Finanțat de ICO

 • Program cunoscut

 • Depinde de TRON

6. Jeton Ripple (XRP)

Jeton Ripple, ce este?

Acest jeton este jetonul nativ al Ripple și a apărut în 2012. Jetonul Ripple este un jeton pre-proiectat. Scopul creării sale este un mijloc de plată rapid și sigur, dar cu taxe mici.

De ce să investim în acest jeton?

Este foarte interesant să investiți în XRP datorită ușurinței sale de manipulare. În acest moment sunt în circulație peste 46 de miliarde de jetoane Ripple. Acest simbol este disponibil pe mai multe platforme de schimb.

Avantajele și dezavantajele XRP

Beneficii

Dezavantaje

 • Tranzacții instantanee

 • Taxe extrem de mici

 • Volatilitate redusă

 • Jetoane pre-minate

 • Ajutați la întărirea băncilor

7. Safemoon (SAFEMOON)

Ce este Safemoon Token?

Acest token a intrat pe piață în luna martie a acestui an. Funcționează pe blockchain-ul Binance Smart Chain.

De ce să investiți în Safemoon Token?

Deși a fost disponibil doar pentru o perioadă scurtă de timp, SAFEMOON ocupă deja un loc foarte important pe piață. În acest moment, este în circulație un jeton de patru miliarde de safemoon. Volumul său zilnic de tranzacționare este de până la 150 de milioane de dolari.

Avantajele și dezavantajele acestui jeton

Beneficii

Dezavantaje

 • Recompensă pentru cei care dețin jetoane

 • Jeton de monedă criptografică cu potențial ridicat

 • Posibilitatea păstrării activului în portofoliu

 • Atrage membrii comunității cripto

 • Un început foarte bun pentru un nou proiect

 • Popularitate crescândă a simbolului cripto

 • generarea automată de lichidități

 • Valoarea sa poate crește datorită stimulentului de a-l cumpăra

 • moneda digitală mai puțin volatilă decât media

 •  jetoane suplimentare pentru deținătorii pe termen lung

 • Taxe pentru vânzarea și tranzacționarea de jetoane

 • Mult concurent

 •  monedă digitală impracticabilă pentru scalping și tranzacționare de zi

 •  preț curent sub 1 $

[wptb id="32981" not found ]

Token Crypto Currency – Lista completă

După ce ați văzut jetoanele cripto care vor exploda, iată lista completă a jetoanelor criptografice:

Lista jetoanelor Crypto Currencies

 • Bitcoin Token BTCT

 • Jeton Ethereum ETH

 • Token Litecoin LTK

 • Ripple Token XRP

 • BitTorrent Token BTT

 • Kucoin Token KCS

 • UniSwap Token UNI

 • Jeton RBIS

 • Jeton Safemoon SAFEMOON

 • Agix Token

 • jeton airbnb

 • Jeton automat

 • Jeton BBTC

 • Jeton Shiba Bone

 • token alergare taur

 • Cardano Token ADA

 • Jeton Chiliz

 • token doge

 • jeton distractiv

 • Indicativ simbol

 • Victoria Token VR

 • Jeton Helium

 • Jetonul Golden Shiba Inu

 • Jeton Khalifa

 • Jeton LEASH

 • Leonis Token

 • SAU Jeton

 • Jeton Lumen

 • Jeton negustor

 • Jeton cuantic

 • Raptor Token

 • Jeton student

 • Jeton Valuri

 • Jeton Satoshi

 • Jeton poligon

 • Jeton Flare

 • Jeton Wetrade

 • Token Swissborg

 • SushiSwap Token SUSHI

 • PancakeSwap Token CAKE

 • Jeton ontologie

 • Aave Token

 • yearn.finance Token

 • Jeton compus COMP

 • Jeton de rețea Synthetix

 • Polkadot Token DOT

 • Jeton VeChain

 • Jeton STORJ

 • Jeton Starkware

 • Jeton THETA

 • Binance Coin BNB

 • Jeton Stelar

 • Jeton de arbitraj

 • jeton busd

 • Kally Token

 • jeton bullish

 • Senso Token

Jeton Ethereum (ETH)

Ethereum token – ul este semnul nativ al platformei Ethereum. Este adesea folosit ca mijloc de plată a taxelor de tranzacție pentru comercianții din această rețea. Trebuie remarcat faptul că jetoanele Ethereum sunt cele mai populare jetoane după jetonul bitcoin. Acestea sunt identificate de ERC, care este abrevierea „Cerere de comentarii”. Iată cele cinci tipuri de jetoane de pe această platformă:

ERC-20 : cel mai folosit dintre aceste jetoane

ERC-721 : permite crearea de jetoane nefungibile

ERC-223 : acest tip de jeton este o evoluție a jetonului ERC-20

ERC-827 : este extensia simbolului ERC-20

ERC-948 : acest simbol se bazează pe conceptul de abonament

Cum să creați un jeton pe Ethereum?

Ethereum este opera imaginației Vitalik Buterin. Acest blockchain a fost creat în 2015. La fel ca bitcoinul care are propria criptomonedă, Ethereum îl are și pe Ether ca criptă.

Iată pașii de urmat pentru a vă crea simbolul pe ethereum:

 • Accesați site-ul web Ethereum
 • Vizualizați codul modelului
 • Accesați site-ul Ethereum remix
 • Faceți clic pe pictograma „+”
 • Indicați numele fișierului
 • Alegeți contractul și funcția
 • Scrieți numele simbolului dvs.

Trust Token Wallet

Ce-i asta ?

Portofelul Trust este un portofel inventat de Binance în 2018 pentru a ajuta proprietarii de jetoane să-i păstreze în siguranță. Aceștia își pot cumpăra, trimite și stoca jetoanele în acest portofel virtual. Este special conceput pentru mobil.

Trust Token Wallet – Avis

Tabelul de mai jos vă arată opiniile comercianților cu privire la portofelul cu jetoane de încredere.

COMERCIANT

ÎNȘTIINȚARE

Gregory Hill

Stabilitatea este cel mai mare beneficiu al portofoliului de încredere. Dar mi se pare că se dezvoltă prea încet, nu a apărut recent nimic nou.

Bri

Portofel mare, îl pot recomanda din toată inima. Este mult mai sigur de utilizat cu Walletconnect decât Metamask. Singura mea dorință este ca ei să facă și o versiune web.

Renzo Bassi

Cel mai bun portofel pentru Ethereum, Erc-20 și multe alte monede!
Sigur și ușor de utilizat!
Costul de cumpărare a criptomonedei este, de asemenea, bun! Cumpăr des: ETH, Xtz, VET și TRX!
Mă bucur să folosesc acest portofel!

Kate Davidson

aplicația este ușor de utilizat, navigați. Acum totul este în regulă

Cum se adaugă un jeton Crypto Currency în Trust Wallet?

Este rapid și ușor să adăugați un jeton la portofelul dvs. de încredere. Când vă uitați pe portofel, există o pictogramă „+” în partea dreaptă sus, faceți clic pe ea și apare lista completă a jetoanelor disponibile. Acum verificați simbolul pe care doriți să îl adăugați.

Autentificarea monedei Crypto Token

Autentificarea este un mod de a asigura dacă este cu adevărat utilizator sau nu, adică un hoț de identitate. Există mai multe metode de autentificare:

 • utilizarea amprentei digitale
 • utilizarea recunoașterii faciale
 • folosind recunoașterea vocală
 • etc.

Cât pot câștiga dacă cumpăr moneda Token Crypto?

Pe baza cercetărilor SSRN, dacă simbolul pe care investitorii îl cumpără în timpul unui proiect de ofertă inițială de monede (ICO) apare pe un schimb în termen de două luni, atunci se pot aștepta la o rentabilitate de până la 82%. SSRN susține, de asemenea, în cercetările sale că prețul unui token crește în medie cu 179% din prețul introductiv imediat ce tokenul intră în bursă și crește până la 67% în prima lună de tranzacționare.

Deci, veți câștiga mult mai mulți bani dacă utilizați acest tip de monedă virtuală.

Cum să câștigi jetoane gratis?

Nu este o minciună, da, puteți câștiga jetoane gratuit. Cum să obțineți jetoane gratuite ? Iată o modalitate prin care puteți obține jetoane fără a plăti un ban.

Soluția este de a face airdrops , constă în publicitatea proiectului pe internet și în schimb, veți avea jetoane.

Deci, nu mai așteptați, accesați site-ul lor pentru a beneficia de acesta.

Concluzie – Este momentul potrivit pentru a cumpăra jeton de criptă?

În ciuda consecințelor crizei economice și de sănătate asupra universului cripto, monedele virtuale au reușit să iasă în evidență. Apoi, după această criză, prețurile lor au crescut remarcabil. Această creștere este valabilă și pentru jetoanele criptomonede. Deci, mai bine investiți imediat în jetoane pentru a beneficia de acest preț interesant.

În ceea ce privește alegerea jetonului de cumpărat, alegerea dvs. depinde de așteptările dvs. Pe de altă parte, vă sfătuim cu tărie să cumpărați jeton bitcoin sau jeton ethereum, deoarece aceste două jetoane sunt cele care monopolizează piața. Totuși, nu uitați să faceți cumpărături pe o platformă sigură precum eToro . Și mai presus de toate, nu investiți prea mulți bani pentru a evita o pierdere mare, deoarece investiția în criptomonede implică riscuri.

🔎Ce este un token cripto?

Un token este un activ digital emis și schimbabil pe un Blockchain, cel mai adesea sub forma unui „contract inteligent” pe Ethereum.

Care este valoarea unui jeton?

Clasament Nume Preț 1 Bitcoin 34.844,59 $ 2 Ethereum 2.139,08 $ 3 Tether 1.0009 $ 4 Monedă Binance 293.06 $

Care este diferența dintre o monedă și un jeton?

Pentru a o face scurtă și a rezuma foarte simplu diferențele dintre monede și jetoane: o monedă își folosește propriul blockchain și este ponosită. Un token folosește blockchain-ul unei pene și nu este prost.

Ce sunt Shitcoins?

Shitcoin înseamnă literalmente „bucată de rahat”. Prin urmare, este un calificativ destul de peiorativ folosit pentru a desemna proiecte care nu au nicio valoare sau care se mulțumesc să copieze un proiect deja existent. Cu toate acestea, acest termen arată că nu toate criptomonedele au doar valoare speculativă.

Ce sunt jetoanele?

Jetoanele au apărut de la crearea primei criptomonede, Bitcoin, în 2008. Prin definiție, un token (sau „token” în franceză) este un activ digital care poate fi emis și tranzacționat online pe un blockchain, fără a fi nevoie de duplicare.sau prezenta unui intermediar.

Doriți să vă împărtășiți experiența după ce ați optat pentru jetoane de criptare valutară? Lasă-ne un comentariu!

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!