duminică, aprilie 21, 2024
Trading.roCriptomonedeCele mai Bune Criptomoede Anonime

Cele mai Bune Criptomoede Anonime

Pe măsură ce îngrijorările legate de confidențialitate și încălcarea datelor cresc, tot mai mulți oameni apelează la monede anonime pentru a-și proteja tranzacțiile financiare de ochii curioși. Deci, ce este o criptomonedă anonimă , de unde le puteți obține și ce puteți face cu ele?

Criptomonede anonime – TOP 5

 1. Monero (XMR)
 2. Zcash (ZEC)
 3. PIVX (PVX)
 4. Komodo (KMD)
 5. Rod (XVG)

Lista Completă a Monedelor Criptografice Anonime – Top 10

 1. Monero
 2. Zcash
 3. PIVX
 4. Komodo
 5. tijă
 6. Zcoin
 7. NAVcoin
 8. Grimasă
 9. Zencash
 10. Dash

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Puteți găsi cu ușurință monedele criptografice cu un broker de încredere și sigur precum Libertex, apoi veți face tranzacțiile în mod anonim.

Iată Cele Mai Faimoase Monede Criptografice Anonime:

1. Monero (XMR) – Altoin printre cele mai populare

Monero este unul dintre primele și cele mai populare altcoins, în special în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea. A fost înființată în 2014, această criptomonedă a devenit mai căutată printre activele digitale și este clasată pe locul 16 pe CoinMarketCap.

Avantajul asupra confidențialității adus lui Monero este că vă garantează tranzacția sumei dvs. private și că este imposibil de urmărit. Numai expeditorul și destinatarul au acces la informații despre Monero. Există un sistem automat care face o combinație a adreselor fiecărui utilizator pentru fiecare tranzacție.

Dar faptul că acest sistem de protecție a datelor pune unele probleme. Pe măsură ce mărimea tranzacțiilor crește, crește și timpul petrecut pentru a face o singură tranzacție.

Cu toate acestea, dacă preocuparea dvs. principală este confidențialitatea, acest dezavantaj nu ar trebui să fie o problemă.

2. Zcash (ZEC) – Abordare mai Confidențială

Zcash este o criptomonedă anonimă cu o abordare unică pentru perfecționarea confidențialității. Protocolul său de operare este zk-SNARK, numit și „dovezi de cunoaștere zero”. În acest protocol, informațiile date de utilizatori și care vor fi transmise unei alte părți sunt corecte fără a afișa informațiile reale.

Ar trebui chiar subliniat faptul că protocolul nu este actualizat în mod implicit, adică există un blockchain deschis disponibil pentru criptomonedă. Utilizatorii trebuie să aibă cel puțin 4 GB RAM pentru a putea beneficia de confidențialitate până la trimiterea tranzacției. Aceasta este una dintre problemele majore legate de utilizarea crescută a acestei monede. Cu toate acestea, se realizează o îmbunătățire a fezabilității acestui sistem.

3. PIVX (PVX) – Open Source

PIVX este una dintre cele mai bune criptomonede anonime, care reprezintă tranzacția privată verificată instantanee. Aparține blockchain-ului DASH. Opțiunile de confidențialitate ale PIVX sunt numite „Shield” prin faptul că este open source.

PIVX utilizează protocolul personalizat zk-SNARK. Avantajul acestei criptomonede este că tranzacțiile au loc instantaneu și că datele sunt mascate atât pentru expeditor, cât și pentru destinatar.

PIVX este una dintre criptomonedele PoS (dovada mizei) care implementează protocolul Zercoin. Moneda se remarcă în raport cu viteza tranzacțiilor.

4. Komodo (KMD) – Dovadă de Cunoștințe Zero

Komodo este o furculiță a lui Zcash. Adică, folosește și sistemul zero-knowledge proof și adaugă prin noul protocol întârziat cu dovada de lucru (dPoW). Acesta din urmă oferă o securitate mai bună, cu anonimat garantat.

Protocolul dPoW oferă securitate suplimentară, deoarece are puterea de a recupera rata de hash a bitcoinului, astfel încât să nu poată fi schimbată.

5. Verge (XVG) – Utilizarea Software-ului Tor

Verge nu este o monedă criptografică populară, este a 64- a poziție pe CoinMarketCap. Sistemul său de anonimat este diferit în ceea ce privește utilizarea software-ului Tor. Software-ul deține adresele IP, dar acestea sunt modificate automat pentru a face mai dificilă urmărirea tranzacțiilor.

Verge iese și din Zcash. Folosește algoritmul 12P pentru o mai bună confidențialitate.

6. ZCoin- Blockchain Change by Strike

ZCoin este un criptograf anonim bazat pe protocolul zerocoin. Este un sistem unic format din „monetărie, cheltuire și repetare”, utilizatorii pot schimba monedele contabile publice în monede private cu „monetărie”.

Tranzacția anonimă este activată de un algoritm Merkle Tree Proof (MTP) care este implementat. Acest algoritm rezolvă problema centralizării securității. Ceea ce este posibil datorită computerului egalitar, care nu oferă acces minorilor pentru a obține un avantaj competitiv cu restul comunității.

Cu toate acestea, configurația de încredere stabilită atunci când proiectul a fost creat permite unui grup de persoane să ajusteze parametrii inițiali ai criptomonedei. Ceea ce lasă un anumit număr de oameni să bată câte monede doresc. Dar este în curs de eliminare.

7. GRIN- Confidențialitate Implicită

A fost lansat în 2019, este o criptomonedă destul de recentă. GRIN are o caracteristică de confidențialitate în mod implicit, ceea ce este foarte rar.

Protocolul este MimbleWimble, care permite ștergerea datelor fără a compromite securitatea blockchain-ului.

8. NAVcoin (NAV) – Abordare Simplă și Unică

NAVCoin este una dintre cele mai subevaluate criptomonede anonime din lumea criptelor.

Este pe lista noastră, deoarece NAVcoin are o abordare simplă și unică a anonimatului; deși prezintă probleme de centralizare.

Crypto NAV nu se bazează pe criptografie pentru a deveni privat, spre deosebire de alte criptomonede din clasa sa. Îmbunătățirea confidențialității este destul de complicată cu un sub-blockchain.

Tranzacțiile NAVcoin sunt mai ieftine și mai rapide.

9. Zencash (ZEN) – Protocol de Comunicare

Zencash este un hard fork al Zclassic. Reprezintă ceea ce se numește forma evoluată a tehnologiei zk-SNARK.

Zencash se distinge printr-un protocol Zentalk care este un protocol de comunicare. Acest protocol asigură faptul că datele sunt accesibile numai de către părțile implicate într-o tranzacție.

De asemenea, reunește alte sisteme de anonimat. Există Zenpub și ZenHide, care sunt, respectiv, o platformă pentru publicarea documentelor anonime și o metodă de interzicere a utilizării criptomonedelor de către autoritățile de reglementare ostile.

Zencash este una dintre criptomonedele care trebuie construite pe Transport Layer Security (TLS). Este un protocol care asigură securitatea pachetelor de date trimise între aplicațiile server / client.

10. DASH – Popular prin Room Mix

DASH este cea mai populară criptomonedă anonimă, deși criticii spun că nu este atât de privată pe cât susține că este.

Principiul său de confidențialitate este pur și simplu un mix realizat de monede realizat de nodurile sale principale cunoscute sub numele de Privatesend.

Această metodă ascunde originea fondurilor și permite utilizatorilor care doresc să rămână în conformitate cu standardele de reglementare să o facă. Vă rugăm să rețineți că trimiterea anonimă nu este un program implicit pe DASH și activarea acestuia va crește costurile tranzacției.

De Unde Să Cumpărați Monede Criptografice Anonime în 2021?

Pentru a cumpăra Bitcoins anonim. Există mai multe moduri de a rămâne anonim. Achizițiile între persoane fizice sau schimburile între colegii P2P oferă anonimat asigurat. Cu toate acestea, există, de asemenea, platforme descentralizate pentru a vă cumpăra bitcoinii și a le schimba cu monede alternative.

Iată câteva site-uri descentralizate pentru a vă face cumpărăturile:

 • Localbitcoins : acesta este un site care conectează direct cumpărătorii și vânzătorii de Bitcoins. Aceasta nu este platforma care vă va vinde Bitcoins, dar va servi doar ca intermediar. Puteți cumpăra bitcoins-urile fără ca identitatea dvs. să fie verificată. Plata se va face prin ordin de plată, PayPal, Western Union, iar bitcoinii dvs. vor fi depuși în portofel. Aveți întotdeauna grijă de escrocherii.
 • Paxful: este un site care permite efectuarea unei achiziții anonime de Bitcoin. Oferă clienților săi o clauză de confidențialitate opțională. Paxful este intermediarul dintre cumpărătorul și vânzătorul Bitcoin. Plata se face de către Western Union, PayPal, Skrill, Revolut, Remitly. Suma maximă acceptată este limitată; este nevoie de cercetare pentru a începe. Înregistrarea pe acest site nu necesită furnizarea de informații personale.
 • Bisq: este o aplicație care permite un schimb peer-to-peer între cumpărători și vânzători de Bitcoin pentru fiat. Bisq este instalat pe computerul dvs. și nu vă va cere identitatea. Cu toate acestea, este necesar să efectuați plăți prin bănci pentru a transfera moneda.

Tranzacția anonimă se face pe bursele descentralizate. Cele mai cunoscute sunt Uniswap, Shapeshift, Bisq, Changelly.

Dacă doriți să obțineți o criptomonedă anonimă și apoi să o schimbați cu Bitcoins, puteți face cumpărături pe o platformă centralizată precum Libertex.

Ce este Moneda Criptografică Anonimă?

Criptomonedele sunt definite ca monede digitale anonime atunci când identitățile reale ale persoanelor care tranzacționează în criptomonede vor fi păstrate private. Într-adevăr, doar semnăturile digitale servesc drept identitate pentru părțile implicate în tranzacții criptomonede.

Criptomonedele anonime sunt o clasă de criptomonede care alimentează tranzacțiile private și anonime blockchain mascând originea și destinația lor. Unele dintre tehnicile utilizate includ ascunderea echilibrului și adresa reală a portofelului unui utilizator și amestecarea mai multor tranzacții pentru a scăpa de analiza lanțului.

Cu toate acestea, criptomonedele anonime se ocupă de două aspecte diferite: anonimatul și lipsa de urmărire. Anonimatul ajută la ascunderea identității din spatele unei tranzacții, în timp ce intrasabilitatea face practic imposibilă pentru terți să urmărească tranzacțiile folosind servicii precum analiza blockchain.

De Ce Să Folosiți o Criptomonedă Privată?

Practic, crearea Bitcoin a fost pentru a proteja datele noastre personale împotriva bancherului. Satoshi Nakamoto, creatorul Bitcoin a vrut să se elibereze de terți de încredere. Utilizatorii nu sunt cunoscuți după numele lor, ci după portofelul lor.

Desigur, există o anumită teamă prin utilizarea acestor monede anonime. Cu siguranță, acestea sunt folosite pentru spălarea banilor, pentru traficul de produse ilegale, pentru escrocherii pe internet și pentru minerii pirat criptomonedă.

Dar există și utilizatori care caută să își păstreze confidențialitatea și doresc să aibă tranzacții confidențiale. Acest drept fundamental a condus la existența acestor monede confidențiale.

Sunt Valute Cripto Anonime Legale?

În mai multe țări, criptomonedele anonime sunt legale. Dar viitorul său este incert, acest lucru se explică prin utilizarea acestei criptomonede în activități rău intenționate. Monero și Zec, de exemplu, sunt în curs de a fi interzise de autoritățile americane și japoneze. Cu toate acestea, aceste jetoane nu sunt ilegale în Japonia, dar îngreunează tranzacționarea.

Blockchain-ul Monedelor Crypto Anonime

Pentru a cunoaște locul criptomonedei anonime, trebuie să înțelegeți cum funcționează blockchain-ul dvs. Și anume că un blockchain este înregistrarea tuturor tranzacțiilor unui cripto într-un registru. Înregistrările sunt controlate de noduri, adică mii de computere interconectate.

Bitcoin s-a născut dintr-un blockchain care nu este guvernat de autoritatea centrală. Dar îngrijorarea este că acest blockchain este public, accesibil tuturor. Această transparență rupe orice formă de anonimat.

Prin urmare, criptomonedele anonime vor să construiască această lacună prin proiectarea unui nou sistem care să garanteze anonimatul complet.

Ce Criptomonedă Va Exploda în Următorul An?

Dash începe să se impună pe piață, urmat îndeaproape de Monero.

Într-adevăr, Dash vrea să se arate la fel de ușor de utilizat și că ar putea fi folosit oriunde în lume. Criptomoneda Dash a fost lansată sub numele Darkcoin și se distinge prin anonimat. În ciuda acestui fapt, ea a fost acuzată că a finanțat activități dăunătoare. Popularitatea sa a crescut de atunci pentru simplitatea modelului său, cu taxe de tranzacție confidențiale mici. Problema sa rămâne gradul său de centralizare, care este destul de criticat.

Monero este, de asemenea, în plină desfășurare. Pentru această criptomonedă, anonimatul este cuvântul de ordine. Unul dintre avantajele Monero este sistemul său descentralizat și rețeaua sa mare.

Cum Se Explică Variația Prețului Cripto-ului Anonim?

Pentru a putea investi într-o monedă, utilizatorii trebuie să aibă încredere în monedă. Într-adevăr, pentru a avea o progresie a prețului unei cripte valutare; acestea din urmă trebuie reglementate și securizate.

Ceea ce afectează, de asemenea, valoarea unei monede este rețeaua sa mare și numărul de utilizatori din lume. Factorii de lichiditate și poziționarea pe un cripto-activ sunt cei mai esențiali pentru achiziționarea unei valute.

Cu toate acestea, speculația rămâne singura cauză reală a variației prețului criptomonedei. Dacă o monedă este apreciată, aceasta va atrage un număr mare de comercianți pentru a investi.

Taxe de Așteptat Pentru Achiziționarea de Criptomonede Anonim

Trebuie să planificați achiziționarea unei criptomonede: o taxă de tranzacție, o taxă de retragere și o taxă de comision.

Brokeri

Taxe

1.9%

 -2.5%

De ce Bitcoin Nu Este de Găsit?

Tranzacțiile Bitcoin sunt înregistrate pe un BlockChain și pot fi vizualizate de oricine. Adresele Bitcoin sunt informațiile necesare stocării acestor criptomonede. Prin urmare, aceste adrese vor fi legate de portofoliile și tranzacțiile fiecărui utilizator.

Adresele utilizate pe Bitcoin pot fi folosite o singură dată, iar utilizatorii sunt sfătuiți să nu-și dezvăluie adresa. Într-adevăr, adresele care nu pot fi urmărite sunt cele care clasifică Bitcoins printre monede pseudo-anonime.

Cum să Cumpărați Criptomonedă în Mod Anonim?

Mulți comercianți caută anonimat complet. În prezent, există tehnici de urmărire a criptomonedelor pentru a lega monedele de adresele utilizatorilor. Pentru a deține monede criptografice private, trebuie să cumpărați Bitcoins anonim și să le schimbați cu monede alternative, cum ar fi Monero sau Dash. Dar puteți face și schimburi descentralizate făcând tranzacțiile cu un VPN și un browser TOR.

Cum Să Cumpărați Bitcoin Fără Intermediar?

Pentru a cumpăra Bitcoins fără a trece prin intermediari, trebuie să faceți achiziții peer-to-peer (P2P) sau, de asemenea, schimburi descentralizate. Există platforme cunoscute așa cum am menționat anterior, cum ar fi Bisq, Uniswap și multe altele.

Cum să Alegeți o Criptomonedă Privată? Sfat

Pentru a investi într-o criptomonedă privată, vă vom oferi sfaturi de luat în considerare. În primul rând, trebuie să știți cum să analizați Blockchain-ul criptomonedei, precum și diferența de sistem dintre fiecare monedă. Dar, deoarece aceasta este o criptomonedă anonimă, vă sfătuim mai mult să analizați sistemul de securitate și confidențialitate pe care vi-l oferă criptomoneda.

Criptomonedele anonime pot evolua pentru a deveni doar o monedă de schimb și una care va rămâne un instrument de tranziție într-un blockchain.

Pentru a alege o monedă criptografică privată care sunt alternative la Bitcoin, vom prezenta 5 criterii de analizat:

 • Utilitatea banilor: aplicațiile concrete ale criptomonedelor, punctele de vânzare și dacă aceasta îndeplinește o anumită nevoie
 • Securitate: dacă blockchain-ul utilizat pentru criptomonedă este fiabil și scalabil
 • Rețeaua sa largă și gradul de descentralizare: cine sunt investitorii în monedă și dacă tranzacțiile sunt reglementate
 • Credibilitate: dacă atrage o lume exterioară decât cea a blockchain-ului
 • Notorietatea sa: vizibilitatea monedei în raport cu publicul țintă

0 commission RO V2

Avantajele și Dezavantajele Criptomonedelor Anonime

Iată avantajele pe care le-ați obținut efectuând tranzacții anonime:

 • Respect total pentru intimitatea ta.
 • Tranzacțiile nu pot fi urmărite și, prin urmare, imposibil de urmărit înapoi la adresele utilizatorului.
 • Respectarea libertății dvs. fundamentale în ceea ce privește tranzacția.

Evident, o tranzacție anonimă nu este lipsită de dezavantaje:

 • Timpul petrecut pentru verificarea tranzacțiilor dvs. va fi mai mare
 • Blockchain mai mare decât pentru o criptomonedă non-anonimă
 • Lupta mai multor guverne împotriva criptomonedelor anonime
 • Este imposibil să urmăriți procesarea tranzacțiilor

Anonimatul Are un Preț

Anonimatul este căutat de mulți comercianți pentru a-și ascunde intimitatea. Cu toate acestea, dorind să rămână în acest anonimat, costurile sunt mai scumpe decât prețul de pe piață. Timpul de tranzacție este mai lent, cu o limită de tranzacție acceptată. Riscurile sunt mai mari, dar dacă vă referiți la articolul nostru, puteți înțelege cum să utilizați monede anonime.

Alec_Stocks_RO

Concluzie

În lumea virtuală, toată lumea caută respect pentru intimitate, dar fără a se ține departe de componentele criminale. Hackingul este una dintre problemele pe care lanțurile de criptomonede încearcă să le rezolve, efectuate de utilizatori rău intenționați. Tranzacțiile importante sunt în centrul atenției aplicării legii.

Deci, chiar dacă bitcoinul rămâne cea mai căutată monedă, este adesea vizată de agențiile guvernamentale. A devenit ușor de urmărit urmărirea tranzacțiilor bitcoin, ceea ce reprezintă un puternic stimulent pentru utilizarea criptomonedelor mai confidențiale.

👍Care criptomonedă anonimă este cea mai interesantă?

Vă recomandăm cel care oferă mai multă securitate precum Monero și vă protejează anonimatul

🤔Este posibil să cumpărați Bitcoins în mod anonim?

Da, este posibil, dar este mai dificil, deoarece este necesar să parcurgeți mai multe metode și cu cantități limitate de tranzacții.

❓Cumpără BTC în mod anonim, merită în comparație cu alte metode de plată?

Da, dacă anonimatul este preocuparea ta; dar altfel puteți alege o altă metodă de plată, deoarece este mai interesantă în comparație cu costurile mai mici.

❓Este sigur să cumpărați criptomonede față în față?

Pentru o achiziție confidențială, comercianții aleg să facă o achiziție între persoane fizice. Adică întâlnești vânzătorii direct, dar această tehnică nu este sigură și îți asumi un risc mare împotriva escrocilor.

Sunteți interesat de criptomonede anonime, lăsați un comentariu!

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!