Recenzii Binance – Este o platformă de Încredere sau o Înșelătorie

0
2030

Criptomonedele schimbă permanent sectorul piețelor financiare, împingând spre apariția unei noi platforme precum Binance. În nebunia acestui activ, această platformă este una dintre cele mai populare printre investitorii de pe piața valutară digitală. Cu toate acestea, această reputație este meritată? Acest articol vă va permite să dezlegați adevărul de fals și, astfel, să vedeți cu adevărat dacă este cazul săaveți încredere în binance sau nu?

Cele Mai Bune Platforme Pentru a Cumpăra Cryptos

În primul rând, înainte de a vedea în detaliu ce se referă la platforma Binance. Vă oferim o listă mică a celor mai bune platforme de criptomonede în prezent pe piață.

 

Binance Review – De Ce Să Alegeți Binance

Opinia despre binance a unui număr destul de mare de investitori se datorează în principal faptului că platforma oferă un număr mare de cripto. Principala caracteristică evocată atunci când se vorbește despre binance este titlul de cea mai mare platformă din punct de vedere al volumului pe piața criptomonedelor. Într-adevăr, oferind mai mult de o sută de criptomonede, se plasează mult peste concurenții săi direcți. Și asta oferind aceleași servicii ca și acesta din urmă.

Această platformă de criptomonede s-a dovedit a fi mai mult decât eficientă în sectorul său. Putem spune că serviciile platformei sunt mai mult decât corecte. Într-adevăr, dorința de a deschide lumea criptomonedelor către publicul larg a fost însoțită de un serviciu de calitate pentru clienți. Cu toate acestea, un număr bun de investitori regretă această limitare a alegerii activelor oferite de binance. Și asta în fața gamei largi oferite de brokeri precum eToro.

Binance vs eToro

Brokerul eToro este cel mai bun pentru cei care doresc să înceapă tranzacționarea. Este în afara jocului oferind Copy Trading . Această metodă de tranzacționare bazată pe copierea pozițiilor comercianților mult mai experimentați este avantajoasă pentru începători. Prin urmare, pentru a vă ghida alegerea între Binance sau eToro ? Acest tabel de mai jos vă va lumina astfel încât să vă puteți forma propria opinie cu privire la acești brokeri.

Informații cheie Coinbase vs eToro

Marcă globală

Anul creației

2017

2007

Numele cripto

300

26

Site-ul oficial

https://www.coinbase.com/fr/

https://www.etoro.com/fr/

Sediul central

Hong-Kong

Cipru

Regulament

...

CySEC - Cipru

Copiere de tranzacționare 

non

da

pârghie

x1,5 sau x3

non

Taxa medie

0,1 sau 0,5%

1,0 pip

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Bitcoin

 •  Ethereum

Aplicație mobilă

da

da

Deci, citind datele de mai sus, platforma eToro este în mod clar cea mai bună performanță împotriva Binance. Într-adevăr, eToro permite întârzierea altor active și are și o opțiune Copy Trading.

Binance vs Libertex

Deținător al poziției de lider în sectorul de brokeraj , reputația Libertex o precedă. Experimentat, reglementat și extrem de eficient și cu costuri reduse, acesta este în mod clar peste concurenții săi direcți. Dar, care este deci adevăratul decalaj între acesta și platforma Binance. Pentru aceasta văzând detaliile lor în tabelul de mai jos.

Informații cheie Coinbase vs Libertex

Marcă globală

Anul creației

2017

1997

Numele cripto

300

50

Site-ul oficial

https://www.binance.com/fr

https://promo.libertex.com/lp/fr-fr/libertex-registration/?aff_id=43053&cxd=43053_436379

Sediul central

San Francisco, în California

Paris

Regulament

...

CySec

Copiere de tranzacționare 

non

non

pârghie

x1,5 sau x3

1: 600

Taxa medie

0,1 sau 0,5%

1,0%

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Bitcoin

 • Clipoci

 • Eter

Aplicație mobilă

da

da

În lumina acestei analize, deși Binance oferă mai multe criptomonede decât Libertex, acesta din urmă este superior acestuia. Acest lucru se datorează lipsei de fiabilitate și securitate reală pentru Binance.

 

Binance vs Vantage FX

Brokerul Vantage FX își desfășoară specializarea în domeniul tranzacționării Forex. Într-adevăr, este, de asemenea, un concurent mai mult decât excelent pentru Binance, dacă vorbim despre criptomonede. Vantage FX oferă traderilor săi achiziționarea de criptomonede cu o pârghie mult mai interesantă decât cea oferită de Binance. Deci, la cine ar trebui să apelăm între Vantage FX și Binance? Acest tabel de comparație de mai jos vă va ajuta să luați decizia.

Informații cheie Coinbase vs Vantage FX


Marcă globală

Anul creației

2017

2009

Numele cripto

300

-

Site-ul oficial

https://www.binance.com/fr

Sediul central

Hong-Kong

Australia

Regulament

...

ASIC

Copiere de tranzacționare 

non

da

Pârghie

x1,5 sau x3

1: 400

Taxa medie

0,1 sau 0,5%

0,1 pip

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Bitcoin

Aplicație mobilă

da

da

Platforma Vantage FX este mult mai experimentată decât Binance, este și mai eficientă. Într-adevăr, are o reputație mai bună în asigurarea fondurilor clienților decât Binance.

 

Cine Este Binance?

Fondată în anul 2017 și în prezent condusă de actualul CEO în persoana lui Zhao Changpeng. Această companie de schimb are sediul în China, mai exact în orașul Hong Kong. Această platformă chineză de schimb valutar criptografic se remarcă prin oferirea de multe cripto valute pe site-ul său. Cele mai căutate criptomonede se numără printre cele oferite de Binance. Această platformă și-a concentrat activitatea în cumpărarea, vânzarea, stocarea și conversia criptomonedelor între ele sau bunuri contra monedelor și a altor monede fiat. Printre altele, platforma și-a lansat propria criptomonedă, care este Binance Coin (BNB).

Această dorință de a ne concentra doar pe criptomonede vine din actuala tendință puternică a acestui activ pe piața financiară. Acest lucru este demonstrat în special de numeroasele conferințe la care participă. În special ca vorbitori la 66 de conferințe despre blockchains. În ceea ce privește aspectul de reglementare, acesta este reglementat de Malta.

Cifre Cheie Binance

Pentru a vă face o idee clară a unei platforme de criptomonede, cel mai bun mod este să vedeți performanța acesteia. Și când vine vorba de finanțare, cifrele vorbesc de la sine. Iată câteva date pentru a afla de ce utilizarea binance este o inițiativă bună.

 • Stabilit în peste 180 de țări din întreaga lume, iar în +40 de țări echipa Binance este prezentă acolo.
 • Volum mediu zilnic de tranzacționare de 2,8 miliarde de dolari
 • Peste 15 milioane de utilizatori s-au răspândit în toată lumea
 • Un serviciu care include 16 limbi pe site-ul Binance.com
 • 184 de criptomonede sunt disponibile pe Binance.

Recenzii Binance – Taxe Care Trebuie Percepute de Platformă

Taxele percepute de platforma chineză sunt la o rată standard de 0,1%. Dar, pe lângă aceasta, există și posibilitatea de a putea beneficia de o reducere a costurilor. Într-adevăr, această reducere este aplicabilă în cazul prezenței unor volume mari de Bitcoin (BTC) și Binance Coin (BNB) în portofoliu.

Pe de altă parte, platforma nu ia niciun comision cu privire la depozit. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul cu taxele de retragere. Cu toate acestea, aceste taxe sunt variabile, iar aceasta depinde de criptomoneda care face obiectul retragerii. Pentru a avea acces la taxele de retragere respective ale fiecărei criptomonede oferite de platformă. Tot ce trebuie să faceți este să consultați programul de taxare disponibil pe site-ul binance.com. Trebuie amintit că retragerea monedelor fiduciare, cum ar fi dolari sau euro, este complet gratuită.

 

În plus, trebuie să știți că, în cazul utilizării simbolului BNB, taxele vor fi de 0,5%. Și în ceea ce privește spread-ul, acesta oscilează între 0,25 și 7,95% în general. Cu toate acestea, se va remarca faptul că opiniile privind taxele binance sunt departe de a putea concura cu cele ale unor platforme renumite precum eToro sau Libertex.

Metode de Plată la Binance

Pentru a facilita sarcina cu privire la procedurile de plată pentru utilizatori. Binance acceptă majoritatea metodelor de plată din industrie. Astfel, este posibil să plătiți prin:

 • card bancar
 • Transfer bancar (SEPA)

Cu toate acestea, lipsa metodei de plată prin PayPal este un dezavantaj pentru Binance. Într-adevăr, această metodă de plată este disponibilă pe majoritatea platformelor care se remarcă, de exemplu, ca Libertex .

Este de Încredere Binance?

În ceea ce privește fiabilitatea, putem spune că acesta este unul dintre punctele slabe ale acestei platforme. Acest lucru este ilustrat în special de diferite hack-uri ale căror obiective au fost ținta. Cu siguranță, are un număr mare de calități apreciabile, totuși pentru aspectul de securitate binance la o opinie negativă. Acest defect nu poate fi luat cu ușurință, deoarece privește siguranța fondurilor care sunt plasate acolo.

Absența unei reglementări internaționale în afară de cea recentă făcută de CySEC reprezintă o încălcare imensă a credibilității sale. Într-adevăr, atacul pe care l-a suferit în 2019 din cauza unei defecțiuni în sistemul de securitate este un fapt despre slăbiciunea ei. Această încălcare i-a costat suma colosală de 40 de milioane de dolari și cea din Bitcoins. Dar în același an, o mulțime de date personale din procedura KYC au ajuns în mâinile hackerilor.  Acestea sunt motivele care descurajează un număr mare de oameni să se concentreze pe o platformă precum eToro.

Recenzii Binance – Platformă Reglementată?

În ceea ce privește reglementarea în primii pași pe piață, Binance a fost reglementată în Malta. Acest regulament respectă legile referitoare la activele financiare virtuale. În afară de faptul că este reglementat de CySEC în acest moment, deși pare a fi un zvon. În starea actuală, nu este reglementat de nicio autoritate. Astfel, opinia Binsace a AMF este încă necunoscută. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă în niciun caz că platforma chineză nu își respectă obligațiile privind lupta împotriva spălării banilor.

Pentru a depăși această reglementare în special față de state, platforma este extrem de strictă în ceea ce privește procesul KYC. Într-adevăr, orice utilizare a monedelor fiat și a monedelor digitale, indiferent dacă este vorba de o retragere sau un depozit, trebuie să treacă prin procedura Cunoașteți-vă clientul (KYC). Pe lângă aceasta, o retragere a mai mult de 2 jetoane Bitcoin va declanșa un proces de verificare. Desigur, condiția este că acest lucru se face pe o perioadă de 24 de ore.

În cele din urmă, este demn de remarcat faptul că Binance cu lansarea mult așteptată a binance tricou anunță un obiectiv. Și acest obiectiv este de a putea obține aprobarea de reglementare din Statele Unite. În fața atâtea probleme, are mult mai mult sens să apelăm la o platformă fără un istoric de hacking precum eToro. Reputația sa este una dintre cele mai prestigioase din sector, bucurându-se de o mare fiabilitate pe piață. De fapt, este reglementat de CySEC și ASIC, dar și de FCA, care este omologul englez al AMF francez.

Recenzii Binance – Platforme Web, Aplicații Mobile

În ceea ce privește site-ul în general, nu există critici aparente. Într-adevăr, rețeaua este stabilă, cu funcții de bază. De cele mai multe ori, critica adresată binance.com constă în întreținerea neașteptată care blochează retragerile de fonduri în mișcări descendente. Cea mai frecventă întrebare din forumul Binance este cum să retrageți bani de la Binance?

În ceea ce privește versiunea mobilă a platformei care este disponibilă pe IOS, dar și pe Android. Acesta este un avantaj incontestabil, dat fiind că multe platforme nu au o aplicație mobilă. Versiunea mobilă are avantajul că este foarte ușor de utilizat. Și asta oferind în același timp toate caracteristicile oferite pe site. În ciuda acestui fapt, se fac unele critici pentru afișarea lentă. Cu toate acestea, observăm că dezvoltatorii încearcă să facă ajustări lunare. Funcția sa de a urmări cursul în timp real este cea mai reușită.

Pe scurt, deși versiunea mobilă este o inovație în sine, este de preferat să vă concentrați pe site-ul web. Într-adevăr, acesta din urmă permite o utilizare optimă, dar și posibilitatea de a avea acces la toate funcțiile. Așadar, caracteristicile precum ratingul de rentabilitate favorabil al împrumutului binance sunt mai bune pe versiunea web.

 

Ce Tranzacții Pot Face pe Binance?

Ca un site Exchange, Binance oferă aceleași operațiuni ca majoritatea platformelor. Astfel, vom vedea rapid, pe lângă stocarea criptomonedei, părerea despre binance privind cumpărarea, vânzarea și schimbul de criptomonede.

1. Recenzie Binance – Cumpărați Cripto Monedă

Această operațiune este una dintre cele mai căutate, în special cu posibilitatea utilizării monedelor Fiat pentru achiziționarea criptelor. Această operațiune este cea mai strălucitoare gamă largă de criptomonede oferite de site. Aici opinia despre binance este cea mai pozitivă.

Pentru a continua operațiunile de cumpărare pe Binance, este necesar să vă înregistrați pe site-ul său web pentru a trece procesul KYC. Astfel, pentru această procedură va trebui să furnizați informațiile dvs. personale pe site. Într-adevăr, acest lucru este necesar pentru a evita orice utilizare ilegală a criptomonedelor. Apoi, pentru a consolida veridicitatea informațiilor, platforma efectuează o autentificare dublă. Printre altele, trebuie să știți că această procedură poate dura între 2 și 3 zile. După acest proces, trebuie efectuată o primă depunere pe site. Trebuie să alegeți mijloacele de plată dintre cele oferite de platformă, cum ar fi transferul sau plata cu cardul. Depozitul minim este de 10 dolari.

În cele din urmă, după efectuarea depunerii, puteți trece la achiziționarea directă a criptomonedei. Trebuie doar să selectați moneda criptată dorită. După aceea, site-ul vă va ghida prin diferitele etape ale procedurii. Cu toate acestea, pentru adăugarea de criptomonede în contul dvs., aceasta va depinde de metoda dvs. de plată. Dar, în general, va dura cel puțin 2 sau 3 zile pentru asta.

 

2. Vindeți criptomonede pe Binance

Această operație este destul de ușoară și nu necesită o procedură lungă. Într-adevăr, pentru aceasta trebuie doar să parcurgeți componenta de vânzare și să selectați dintre cripto-ul dvs. cele de vânzare. După confirmarea numărului de criptomonede de vânzare. După finalizarea tranzacției, câștigurile dvs. vor fi transferate direct în contul dvs.

3. Schimb valutar crypto

Această a doua metodă de a achiziționa criptomonede numită și conversie este ideală pentru o platformă precum Binance. Pentru a face acest lucru, accesați fila care permite consultarea valorii estimate pentru a vă cunoaște soldul. Accesați pagina care afișează toate monedele cripto oferite pentru schimb. După ce ați găsit cripto-ul dorit, faceți clic pe „Tranzacționare”. Apoi alegeți în ce criptă doriți să o convertiți. Apoi, specificați volumul pe care doriți să îl convertiți și, în cele din urmă, validați tranzacția.

 

Binance Review – Ar Trebui să Investiți în Criptomonede

Platforma Binance are o opinie pozitivă în ceea ce privește lichiditatea. Această particularitate este mai mult decât fundamentală pentru un bun broker, pentru a facilita retragerea câștigurilor de la clienții săi. Cu privire la acest punct, este clar că această platformă cu aproximativ 300 de criptomonede oferite este un lider în domeniu. Așadar, investiția pe această platformă pare destul de tentantă. Cu toate acestea, în anumite aspecte, recenzia despre binance este clar sub nivelul cerut pe piață.

Recenzie de Pârghie Oferită de Binance?

Trebuie să știți că pentru a rămâne pe piață și a face față concurenților săi, platforma a luat anumite măsuri. Într-adevăr, putem vedea că pentru a introduce efectul de levier, binance s-a angajat să înființeze o a doua platformă sub numele Binance Futures. Implementarea acestei a doua platforme a fost concepută pentru a evita riscul pierderii mizei. Diferite instrumente sunt prezente pe Binance Futures pentru a depăși acest lucru.

Printre altele, este mai bine să utilizați în continuare efectul de levier pe binance conform sfaturilor forumului. Cel puțin dacă nu intenționați să performați pe termen scurt. Acest lucru se datorează faptului că efectul de levier vă ajută să vă creșteți câștigurile, dar riscul la fel.

Criptomonedele supuse pârghiei pe platformă se mențin între 1,5x și 3x, ceea ce oferă traderilor diverse posibilități. La fel ca creșterea câștigurilor, în timpul fluctuațiilor de preț și nevoia de a vă expune riscului de lichidare. Cu toate acestea, tranzacționarea cu jetoane cu pârghie este, de asemenea, ratată. În plus, se percepe o taxă de administrare de 0,01% zilnic, în afară de taxa financiară.

 

Binance Review – Listă de Criptomonede Disponibile

Cu aproape 300 de criptomonede disponibile, Binance este clar peste concurență în acest moment. Această listă mare se datorează în principal faptului că acestea sunt singurele produse financiare care sunt prezente pe platformă. Prin urmare, este imposibil să tranzacționați valutare, acțiuni sau chiar mărfuri. Acest lucru este compensat de marea diversitate a criptelor valutare, precum și a perechilor de tranzacții. Principalele sunt:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Binance Coin (BNB)
 • Tron (TRX)
 • Carnados (ADA)
 • Monedă (XMR)
 • Cosmos (ATOM)
 • DASH
 • Lumeni stelari (XLM)
 • Ontologie (ONT)
 • IOTĂ
 • Zcash (ZEC)

PS:  Aceasta nu este lista completă a platformei.

În afară de aceasta, există clasamente diferite, astfel încât să puteți vedea care dintre ele vă interesează cu ușurință.

Criptomonede Deschise pentru Achiziționare în Bani Fiduciari:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Binance Coin (BNB).

Deoarece Binance oferă doar criptomonede, face imposibilă diversificarea portofoliului dvs. de active. Astfel, pentru a lărgi gama de active aflate în posesia dvs. și, astfel, pentru a vă diversifica mult mai mult portofoliul, vă recomandăm site-uri precum Libertex, eToro sau chiar Vantage FX . Într-adevăr, acestea din urmă oferă active precum acțiuni, indici bursieri, ETF-uri sau alte produse foarte profitabile.

Binance Wallet Review

De fapt, platforma nu are un portofoliu propriu. Doar conectează portofelul personal pe care îl utilizați la contul dvs. binance. În prezent, serviciul de pseudo-portofel oferit de platformă a fost împărțit în două. Astfel, 90% din active sunt stocate în portofele reci (offline), în timp ce mai puțin de 10% sunt păstrate în portofele fierbinți (online).

Achiziția recentă a Trust Wallet, ca portofel de stocare, este cea mai recentă ajustare a platformei. Cu toate acestea, odată cu fiabilitatea redusă a Binance cu recenzie negativă, superioritatea unei platforme care oferă un portofel gratuit precum eToro se afirmă puțin mai mult.

Avantaje Binance

Pentru a vedea cu adevărat performanța acestei platforme și pentru a avea propria părere despre Binance, este o idee bună să analizați punctele forte ale platformei.

 • Este o platformă inovatoare care încearcă să se refacă puțin mai mult în fiecare zi. Acest lucru este ilustrat de mijloacele puse în aplicare, cum ar fi împrumuturile binance, a căror opinie privind rentabilitatea este interesantă. În plus, putem vedea Swap Pool, care constă în a permite utilizarea banilor pentru binance și în schimbul veniturilor. Deci încă un câștig pentru titularul contului.
 • Această platformă este, de asemenea, foarte preocupată de experiența de utilizare a clienților săi. Având în vedere acest lucru, tranzacționarea pe site este una dintre cele mai simple din industrie. Performanța rețelei este demonstrată de faptul că tranzacțiile pe platformă sunt una dintre cele mai rapide de pe piață.
 • Binance este una dintre platformele care oferă cea mai mare diversitate de criptomonede de pe piață.
 • Binance earn este un sistem care oferă returnări regulate de jetoane prin miză. Dar, mai presus de toate, este versiunea de economii Binance cu o opinie destul de pozitivă în rândul utilizatorilor site-ului.
 • Platforma are, de asemenea, propriul card pentru utilizare disponibil clienților săi. Cardul binance a cărui opinie este în prezent pozitivă. Oferă posibilitatea de a converti sau cheltui diferite monede criptografice. Acest card Visa este compatibil cu monedele tradiționale și cu un mijloc de conversie în acest moment.
 • În cele din urmă, este, de asemenea, posibil să luați împrumuturi în criptomonede pe platformă.
 • Companiile pot deschide și un cont Binance.

Dezavantaje Binance

Platforma binance are o opinie negativă din cauza diferitelor puncte de umbră pe parcursul său.

 • Dificultatea utilizării rapide a platformei. Într-adevăr, deși site-ul în sine este destul de simplu, comenzile nu sunt foarte ergonomice în versiunea mobilă.
 • Lipsa de claritate cu privire la reglementarea platformei. Într-adevăr, faptul că este reglementat de CySEC nu poate fi confirmat.
 • Serviciul pentru clienți al Binance este unul dintre cele mai lente din afaceri cu eficiență redusă.
 • Binance riscă să renunțe la afaceri. Acest lucru se datorează presiunilor diferite la nivel internațional din cauza furturilor și a diferitelor hacks pe care nu a putut să le contracareze. Lipsa unei protecții eficiente din partea sa reprezintă o încălcare gravă a obligațiilor sale.
 • Faptul că această platformă nu este fiabilă cu o securitate relativă.
 • Limitarea produselor care pot fi tranzacționate pe platformă.
 • Variațiile taxelor percepute de platformă se pot dovedi mult mai dezavantajoase pentru client dacă acesta nu este atent.

Binance Review – Cele Mai Bune Alternative

Având în vedere analiza noastră, starea actuală de binance îl face o platformă neinvitată. Deci, dacă doriți să tranzacționați sau să cumpărați cripto valute, vă recomandăm în schimb Libertex sau eToro. Primul oferă o mare varietate de cripto, dar și alte produse de tranzacționare. A doua platformă este cea mai bună pentru începători. În plus, acestea sunt bine securizate și reglementate de organizațiile internaționale.

 

🤔Ce este Binance?

Este un schimb valutar crypto care s-a născut în 2017, oferă o sută dintre cele mai renumite criptos.

😕Binance este sigur?

Se pare că da, dar schimbul a suferit numeroase atacuri de hacker împotriva clienților săi în ultimii ani.

💻Pot crea un cont demonstrativ pe Binance?

Din păcate, nu există de fapt niciun cont demo Binance. Dacă doriți să tranzacționați criptos pe acest schimb, este esențial să vă creați un cont.

💱Care este cea mai bună alternativă la Binance pentru investiții în criptomonede?

eToro este cea mai bună alternativă, deoarece vă permite să copiați automat cei mai buni investitori în criptomonede. De asemenea, eToro este gratuit și nu percepe comisioane.

👮‍♂️Ce este Regulamentul Binance Broker?

Binance NU este un broker reglementat! Din punct de vedere tehnic, această platformă de criptomonede poate confisca fondurile clienților săi în orice moment și niciun corp de autoritate nu poate veni în ajutorul lor.

🇫🇷Binance France - Brokerul este disponibil în Franța?

Binance broker este accesibil în Franța. Cu toate acestea, deoarece nu este reglementat, autoritățile țării nu vor putea interveni în numele dvs. în caz de abuz.

👎Este de încredere Binance?

Binance este în continuare cea mai mare platformă de tranzacționare a criptomonedelor, dar pentru aceasta a trebuit să își mărească oferta de servicii fiat-to-crypto printre alte opțiuni de tranzacționare pentru a rămâne înaintea celor mai importante platforme de criptomonede din lume.

☢️Care este reputația generală a brokerului Binance?

De la scăderea popularității resurselor sale emblematice - cripto BNB - Binance și-a pierdut atracția internațională. Brokerul este departe de a fi cel mai bun și oferă astăzi doar tranzacționare criptografică cu risc ridicat.

👛Cum să retrageți Cryptos pe Binance?

Nimic nu poate fi mai simplu, accesați fila portofel, apoi faceți clic pe retragere. Apoi, menționați eticheta cripto-ului pentru a vă retrage, apoi lăsați-vă ghidați, urmând procedura.