luni, iulie 22, 2024
Trading.roNeclasificatRecenzii Coinhouse: Platformă de Încredere sau Înșelătorie?

Recenzii Coinhouse: Platformă de Încredere sau Înșelătorie?

Logo-ul Recenzilor CoinhouseCriptomonedele sunt cele mai tari active financiare din acest moment. Au un nivel ridicat de volatilitate ╚Öi impulsuri care v─â pot ajuta cu mul╚Ťi bani. Cu toate acestea, dac─â dori╚Ťi s─â face╚Ťi o avere ├«n cump─ârarea cripto-ului, trebuie s─â g─âsi╚Ťi platforma potrivit─â. Coinhouse este una dintre cele mai populare. Deci, este aceasta o ├«n╚Öel─âtorie sau o platform─â de calitate? Ve╚Ťi g─âsi r─âspunsuri ├«n aceast─â recenzie Coinhouse.

Cele Mai Bune Platforme de Cump─ârare Cripto

├Änainte de a v─â oferi o opinie complet─â pe site-ul Coinhouse, g─âsi╚Ťi cele mai renumite ╚Öi mai reu╚Öite site-uri de cump─ârare de cripto de pe planet─â.

 

Opinia Noastr─â de Exper╚Ťi Asupra Platformei Coinhouse

Am studiat ├«n profunzime situl Coinhouse. Se pare c─â nu este o ├«n╚Öel─âtorie, ci un site foarte legal. De asemenea, aceast─â platform─â v─â permite s─â efectua╚Ťi achizi╚Ťii direct din mijloacele de tranzac╚Ťii autorizate. Deci, nu mai este nevoie s─â face╚Ťi un depozit. Astfel, opera╚Ťiunile de cump─ârare ╚Öi v├ónzare sunt aproape instantanee. Prin urmare, este o modalitate mai u╚Öoar─â de a dispune de criptomonede.

Cu toate acestea, studiul nostru arat─â clar c─â Coinhouse este pur ╚Öi simplu o platform─â de schimb. Aceasta ├«nseamn─â c─â acest site este con╚Ťinut pentru a pune ├«n leg─âtur─â v├ónz─âtorii ╚Öi cump─âr─âtorii de cripto. Prin urmare, este imposibil s─â tranzac╚Ťiona╚Ťi pre╚Ťul oric─ârui simbol pe acest site. Acest lucru nu ajut─â cu adev─ârat afacerile investitorilor care prefer─â specula╚Ťiile bursiere.

Indiferent, Coinhouse merit─â. Este cert c─â este limitat─â ├«n ceea ce prive╚Öte func╚Ťionalitatea ╚Öi cripto-ul, dar serviciile oferite sunt efectuate cu eficien╚Ť─â.

Recenzii Coinhouse – De Ce S─â Alege╚Ťi Aceast─â Platform─â?

├Änc─â de la ├«nceput, trebuie s─â ╚Ötii c─â exist─â mii de platforme online care ├«╚Ťi permit s─â cumperi cripto. Deci, dac─â mul╚Ťi oameni prefer─â s─â utilizeze acest site, trebuie s─â existe un motiv. Iat─â c├óteva puncte care v─â pot ├«mpinge s─â alege╚Ťi Coinhouse:

 • ├Än primul r├ónd, ave╚Ťi oferta sa criptografic─â relativ bun─â. ├Äntr-adev─âr, ave╚Ťi ├«nc─â aproape 30 de monede digitale de cump─ârat pe acest site.
 • Observa╚Ťi apoi c─â Coinhouse v─â permite s─â investi╚Ťi ├«n func╚Ťie de profilul dvs. De asemenea, ofer─â mai multe module care ├«ndeplinesc cerin╚Ťele dvs. diferite.
 • Asisten╚Ť─â adecvat─â. ├Äntr-adev─âr, atunci c├ónd investi╚Ťi ├«n Coinhouse, sunte╚Ťi supravegheat de o echip─â de exper╚Ťi. Sunt gata s─â v─â r─âspund─â la ├«ngrijor─âri ╚Öi s─â v─â sf─âtuiasc─â.
 • ├Än plus, platforma este mai mult sau mai pu╚Ťin u╚Öor de utilizat. Coinhouse are o interfa╚Ť─â intuitiv─â cu un nivel bun de lizibilitate.

Dacă ne limităm la aceste câteva puncte, ne dăm seama rapid că opinia Coinhouse este încă pozitivă. Prin urmare, acest lucru poate încuraja oamenii să adere la această platformă. În plus, ne dăm seama că platformele Libertex, eToro și Vantage FX sunt toate destul de populare printre investitori. Deci, pentru a vă asigura că Coinhouse este cea mai bună alegere în 2021, trebuie comparat cu aceste site-uri diferite.

 

Coinhouse VS eToro

Brokerul online eToro este liderul mondial ├«n tranzac╚Ťionarea social─â. Adic─â, este cea mai bun─â platform─â de unde pute╚Ťi cump─âra criptos copiind investi╚Ťia altora. Deci, ar trebui s─â alege╚Ťi s─â utiliza╚Ťi Coinhouse sau eToro? Tabelul de mai jos v─â permite s─â v─â forma╚Ťi propria opinie.

Informații cheie Coinhouse vs eToro

Marcă globală

Anul creației

2014

2007

Numele cripto

30

26

Sediul central

Paris

Cipru

Regulament

AMF

CySEC - Cipru

Copiere de tranzacționare 

non

da

pârghie

non

non

Taxa medie

0,99%

1,0 pip

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Bitcoin

 •  Ethereum

Aplicație mobilă

non

da

Dup─â cum arat─â datele de mai sus, platforma eToro este mult superioar─â celei Coinhouse. ├Äntr-adev─âr, eToro ofer─â at├ót func╚Ťii de p├órghie, c├ót ╚Öi o func╚Ťie Copy Trading. Elemente eficiente pe care nu le ve╚Ťi g─âsi pe Coinhouse.

Coinhouse VS Libertex

Libertex este considerat a fi unul dintre cele mai bune locuri pentru a cumpăra cripto. Acest lucru se datorează faptului că acest broker este ireproșabil din punct de vedere reglementar, flexibil în costuri și, de asemenea, eficient. Cu toate acestea, este important să știm dacă această platformă este superioară Coinhouse. Tabelul următor vă oferă răspunsuri precise.

Informații cheie Coinhouse vs Libertex


Marcă globală

Anul creației

2014

1997

Numele cripto

30

50

Sediul central

Paris

Paris

Regulament

AMF

CySec

Copiere de tranzacționare 

non

non

pârghie

non

1: 600

Taxa medie

0,99%

1,0%

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Bitcoin

 • Clipoci

 • Eter

Aplicație mobilă

non

da

Putem vedea clar c─â Libertex ofer─â mai multe cryptos dec├ót Coinhouse. ├Än plus, are o aplica╚Ťie mobil─â care v─â permite s─â cump─âra╚Ťi criptos oriunde. Libertex este, prin urmare, mai bun dec├ót Coinhouse.

 

Coinhouse VS Vantage FX

Platforma de brokeraj Vantage FX este renumit─â ├«n lumea tranzac╚Ťiilor Forex. Cu toate acestea, este, de asemenea, un mare concurent pentru Coinhouse atunci c├ónd vine vorba de cryptos. ├Äntr-adev─âr, Vantage FX v─â ofer─â c├óteva monede digitale, ├«mpreun─â cu un p├órghie excelent─â. Deci, pe cine ar trebui s─â alegi ├«ntre Vantage FX ╚Öi Coinhouse? Ve╚Ťi lua o decizie dup─â consultarea tabelului de compara╚Ťie de mai jos.

Informații cheie Coinhouse vs Vantage FX


Marcă globală

Anul creației

2014

2009

Numele cripto

30

-

Sediul central

Paris

Australia

Regulament

AMF

ASIC

Copiere de tranzacționare 

non

da

Pârghie

non

1: 400

Taxa medie

0,99%

0,1 pip

Cele mai tranzacționate cripto

 • Bitcoin

 •  Ethereum

 • Bitcoin

Aplicație mobilă

non

da

Brokerul Vantage FX nu este doar mai experimentat dec├ót Coinhouse. De asemenea, are func╚Ťii ╚Öi tehnologii care ├«i lipsesc acestuia din urm─â. Putem cita, de exemplu, aplica╚Ťia sa mobil─â ╚Öi efectul s─âu excelent de p├órghie. A╚Öadar, datorit─â punctelor forte, Vantage FX domin─â ╚Öi Coinhouse.

Pentru a avea o opinie obiectiv─â despre acest site, nu ezita╚Ťi s─â ├«l compara╚Ťi cu multe alte platforme. De exemplu, face╚Ťi compara╚Ťii precum: Coinhouse vs Coinbase vs Paymium.

 

Cine este Coinhouse?

Coinhouse se prezint─â ca principala platform─â de investi╚Ťii criptografice din Fran╚Ťa. ├Äntr-adev─âr, acest site este o produc╚Ťie local─â pur─â, care a v─âzut lumina zilei ├«n 2014. Pute╚Ťi g─âsi, de asemenea, un sediu central Coinhouse sas la urm─âtoarea adres─â 14 avenue de l’Op├ęra 75001 Paris.

Recenzii loca╚Ťia Coinhouse

├Än ceea ce prive╚Öte istoria sa, aceast─â companie a fost numit─â la ├«nceputurile sale ÔÇ×casa BitcoinÔÇŁ. Fondatorii s─âi Eric Larchev├¬que ╚Öi Thomas France au recunoscut doar acest simbol atunci.

Astfel, ├«n 2018, compania ╚Öi-a schimbat numele ├«n Coinhouse ╚Öi ofer─â acum un serviciu Premium pentru investitorii care au nevoie de asisten╚Ť─â. Mai t├órziu, acest site este recunoscut ca primul PSAN (Furnizor de servicii pentru active digitale) din Fran╚Ťa.

├Än prezent, Coinhouse este o platform─â pe care cu greu o mai prezent─âm. Acest site continu─â s─â fac─â eforturi pentru a-╚Öi atinge obiectivul. Cea de a face investi╚Ťii cripto-valutare la ├«ndem├óna tuturor, indiferent de nivelul de experien╚Ť─â ╚Öi de bugetul comercian╚Ťilor.

Deci, pentru a afla dac─â acest site ├«╚Öi respect─â promisiunile, pur ╚Öi simplu continua╚Ťi aceast─â revizuire a revistei de monede 2021.

 

Câteva Cifre Cheie Despre Coinhouse

Pentru a v─â oferi o imagine de ansamblu a ceea ce reprezint─â Coinhouse, iat─â c├óteva informa╚Ťii cheie ╚Öi cifre despre aceasta:

Câteva cifre cheie de pe coinhouse

Numărul de conturi disponibile 

3 (Clasic, Premium, Platină)

Numele cryptos

30

Pârghie

Nu

Depozit minim

1 $

Tranzacții finalizate

peste 300 de mii

Depozit minim

Fără depozit

Vizite săptămânale

-

Lichiditate medie

-

Care Sunt Diferitele Taxe Aplicate Coinhouse?

Toate platformele care v─â permit s─â cump─âra╚Ťi criptomonede sunt taxabile. Prin urmare, Coinhouse nu face excep╚Ťie de la regul─â, deoarece aplic─â ╚Öi taxe. Acestea fiind spuse, exist─â mai multe forme de taxe Coinhouse. Acest lucru se datoreaz─â faptului c─â taxele site-ului depind de tipul de cont pe care ├«l utiliza╚Ťi. Urm─âtoarele informa╚Ťii v─â ofer─â detalii precise despre aceste diferite taxe.

 

 • Taxe de conversie a criptomonedelor: 1,99%
 • Comisioane pentru achizi╚Ťionarea cripto-ului (cont clasic): 2,99% pentru fiecare achizi╚Ťie prin transfer bancar Coinhouse ╚Öi 3,49% pentru achizi╚Ťiile de cripto prin card.
 • Rata monedei la v├ónz─ârile criptografice (cont clasic): 2,99%
 • Comisioane pentru achizi╚Ťia unui cont Premium: 2,49% la fiecare achizi╚Ťie prin transfer ╚Öi 3,49% cu cardul de credit.
 • Taxele Coinhouse pentru v├ónzare ├«n cont Premium: 2,49%

Deci, acestea sunt taxele principale care se aplic─â pe Coinhouse com. Dup─â cum pute╚Ťi vedea, nu se pune problema comisioanelor pentru depozite ╚Öi retrageri aici. Acest lucru se datoreaz─â faptului c─â acest site v─â permite s─â cump─âra╚Ťi direct prin mijloace de tranzac╚Ťie.

├Än ciuda acestui mic avantaj, evaluarea taxei Coinhouse este negativ─â. ├Äntr-adev─âr, comisioanele aplicate pe aceast─â platform─â sunt enorme. Ceea ce poate afecta negativ veniturile dvs. din tranzac╚Ťionarea criptelor. Liberttex, pe de alt─â parte, este mult mai flexibil.

Rata contului premium

Taxe de cont clasice

Cumpărare prin transfer (2,49%)

achiziție prin transfer bancar (2,99%)

Achiziționare cu card de credit (3,49%)

Achiziționare cu card de credit (3,49%)

Vânzare (2,49%).

Vânzare (2,99%)

Care Sunt Metodele de Plat─â Disponibile pe Coinhouse?

Dac─â a╚Ťi identificat corect sec╚Ťiunea anterioar─â, ├«n╚Ťelege╚Ťi rapid c─â Coinhouse ofer─â doar dou─â metode principale de plat─â. Prin urmare, este vorba despre:

 

 • Transfer bancar Coinhouse
 • La fel ╚Öi cardurile de credit sau de debit

Acestea fiind spuse, revizuirea Coinhouse fr este, de asemenea, pozitiv─â. ├Äntr-adev─âr, aceast─â platform─â nu are op╚Ťiunea unui portofel electronic pentru a opera tranzac╚Ťii. Cu toate acestea, aceasta este metoda rapid─â de plat─â online. Prin urmare, este p─âcat c─â nu exist─â Coinhouse PayPal, Skrill ╚Öi al╚Ťi operatori. ├Än plus, eToro ofer─â mai multe op╚Ťiuni de plat─â, ceea ce reprezint─â un real avantaj.

Coinhouse Este de încredere?

Pentru a judeca fiabilitatea unei platforme de schimb precum Coinhouse, este necesar s─â se evalueze anumi╚Ťi parametri. Mai ├«nt├ói istoria sa de escrocherii, apoi reglement─ârile sale. Prin urmare, aceast─â parte a revizuirii se concentreaz─â pe aceste puncte diferite.

Coinhouse are un istoric al escrocheriilor?

Cele mai multe recenzii Coinhouse de pe forumul Trustpilot arat─â c─â aceasta nu este o ├«n╚Öel─âtorie. Nu exist─â dovezi concrete c─â acest site a ├«n╚Öelat un client sau a ├«n╚Öelat. Deci, dac─â vede╚Ťi un comentariu care ├«l acuz─â pe Coinhouse de ho╚Ť, ╚Öti╚Ťi c─â aceast─â afirma╚Ťie nu este adev─ârat─â. P├ón─â c├ónd nu se dovede╚Öte contrariul, Coinhouse este un site f─âr─â probleme.

Coinhouse este reglementat?

Dup─â cum am spus mai sus, Coinhouse este primul site francez recunoscut ca PSAN. A primit aceast─â autoriza╚Ťie de exerci╚Ťiu de c─âtre prestigioasa Autoritate des March├ęs Financiers (AMF). Coinhouse este, prin urmare, reglementat─â de acest organism care supravegheaz─â activit─â╚Ťile bursiere din Fran╚Ťa.

Pe scurt, av├ónd ├«n vedere experien╚Ťa sa irepro╚Öabil─â ╚Öi legalitatea, opinia Coinhouse este pozitiv─â ├«n acest sens. Acest site este perfect de ├«ncredere. Po╚Ťi avea ├«ncredere ├«n el.

 

Care sunt Diferitele Forme ale Platformelor Coinhouse?

Din p─âcate, site-ul de cump─ârare a criptomonedei este disponibil doar ├«ntr-o singur─â versiune. Aceasta este de fapt platforma sa online. Este accesibil de pe computer ╚Öi, de asemenea, de pe un smartphone. Prin urmare, pute╚Ťi utiliza browserul mobil pentru a accesa Coinhouse.

Cu toate acestea, nu exist─â ├«nc─â o aplica╚Ťie mobil─â Coinhouse. Aceasta ├«nseamn─â c─â ├«nc─â nu pute╚Ťi integra aplica╚Ťia Coinhouse cu smartphone-ul dvs. De asemenea, Coinhouse nu a dezvoltat nicio aplica╚Ťie software pentru PC-uri.

├Än cele din urm─â, dac─â dori╚Ťi s─â utiliza╚Ťi acest schimb, ave╚Ťi o singur─â op╚Ťiune, care este platforma online. Din acest motiv, opinia Coinhouse este negativ─â ├«n acest sens. O platform─â criptografic─â bun─â trebuie s─â ofere aplica╚Ťii compatibile cu telefoanele mobile IOS ╚Öi Android.

Ce Tranzac╚Ťii pot Face pe Coinhouse?

Platforma Coinhouse vă oferă o varietate de servicii care se învârt mereu în jurul valorii de criptomonede. Acesta este de exemplu:

 • Achizi╚Ťionarea de criptomonede. Dac─â decide╚Ťi s─â achizi╚Ťiona╚Ťi o moned─â digital─â, trebuie doar s─â verifica╚Ťi dac─â aceasta este listat─â ├«n gama Coinhouse. Dup─â confirmare, pute╚Ťi cump─âra simbolul ├«n cauz─â cu monede na╚Ťionale (EURO ╚Öi DOLAR SUA).
 • Apoi ave╚Ťi v├ónzarea de criptomonede. Deci, dac─â ave╚Ťi jetoane de v├óndut, tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â v─â conecta╚Ťi la acest site, atunci v─â pune╚Ťi jetoanele la dispozi╚Ťie. Nu va trece mult p├ón─â c├ónd ve╚Ťi g─âsi un cump─âr─âtor.
 • ├Än cele din urm─â, schimbul de criptare Coinhouse v─â permite, de asemenea, s─â tranzac╚Ťiona╚Ťi active digitale. Prin urmare, dac─â ave╚Ťi cripto pe care dori╚Ťi s─â ├«l tranzac╚Ťiona╚Ťi pentru altul, acest site v─â va fi de mare folos.

 

Ar Trebui s─â Investi╚Ťi ├«n Coinhouse Pentru a Cump─âra Cripto-Valute?

Av├ónd ├«n vedere diferitele sale reglement─âri ╚Öi faptul c─â a r─âmas ├«ntotdeauna cinstit, Coinhouse pare o op╚Ťiune bun─â. Cu toate acestea, nu se poate spune c─â acest site este cea mai bun─â platform─â de cump─ârare a criptelor din lume. Are ╚Öi c├óteva defecte. Prin urmare, depinde de dvs. s─â lua╚Ťi decizia care vi se potrive╚Öte.

Pe scurt, ├«╚Ťi po╚Ťi investi banii pe acest site f─âr─â team─â. ├Än plus, nu ve╚Ťi ob╚Ťine cea mai bun─â experien╚Ť─â.

Care este efectul de pârghie oferit de Coinhouse?

Pentru a ob╚Ťine o recenzie complet─â Coinhouse Premium, trebuie s─â v─â uita╚Ťi ╚Öi la p├órghia disponibil─â pe acest site. Din p─âcate, acest site nu ofer─â informa╚Ťii concrete despre acest punct. Totul sugereaz─â c─â Coinhouse nu ofer─â p├órghie. Prin urmare, ceea ce ├«nseamn─â c─â nu pute╚Ťi utiliza multiplicatori pentru a cump─âra criptos precum Solana sau Dogecoin pe Coinhouse. ├Än acest sens, p─ârerea noastr─â este foarte negativ─â.

Vantage FX este atunci o alternativ─â pentru dvs., dac─â dori╚Ťi absolut s─â cump─âra╚Ťi criptos cu o marj─â.

 

Ce Cryptos Sunt Disponibile pe Coinhouse?

Aceasta nu este cu siguran╚Ť─â cea mai mare ofert─â de cripto vreodat─â, dar gama de jetoane Coinhouse este acceptabil─â. Iat─â c├óteva exemple de monede digitale pe care le pute╚Ťi cump─âra de pe acest site:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Ethereum
 • XRP
 • Bitcoin Cash
 • Tezos
 • Stelar
 • Za
 • Augur
 • Jeton de aten╚Ťie de baz─â
 • EOS
 • Buline
 • Re╚Ťeaua OMG
 • Cosmos
 • Cardano
 • Pax Gold
 • Echilibrist
 • Produc─âtor
 • Token DAO Curve
 • Aave
 • REN
 • Inel bucl─â
 • UNU
 • Uniswap
 • Avalan┼č─â
 • VeChain
 • ╚Öi al╚Ťi c├ó╚Ťiva.

Opinia noastr─â Coinhouse cu privire la acest punct este ├«nc─â ├«mp─âr╚Ťit─â ├«ntre pozitiv ╚Öi negativ. C├ónd cunoa╚Öte╚Ťi platforme, cum ar fi eToro, care ofer─â mult mai multe criptos, trebuie s─â recunoa╚Öte╚Ťi c─â oferta Coinhouse nu este mare. Cu toate acestea, admiterea de noi jetoane pe Coinhouse ca risul este un mare plus.

 

Ce Portofel Folosește Coinhouse?

Coinhouse și Ledger lucrează strâns împreună. Deci, Coinhouse foloseste un portofoliu numit Ledger Nano X . Acesta este un portofel fizic care se poate conecta prin Bluetooth. Când vine vorba de portofelul software, Coinhouse dezamăgește din nou, deoarece nu are unul.

Prin urmare, acest lucru ├«nseamn─â c─â nu pute╚Ťi plasa criptele direct pe site. Pe de alt─â parte, majoritatea brokerilor de succes, cum ar fi eToro, permit acest lucru. Desigur, atunci c├ónd jetoanele dvs. sunt separate de contul dvs. de investi╚Ťii, ave╚Ťi dificult─â╚Ťi ├«n deschiderea pozi╚Ťiilor la momentul potrivit. Deoarece pre╚Ťul criptosului variaz─â tot timpul.

Pe scurt, încă o dată, recenzia noastră Coinhouse este negativă.

 

Care Sunt Avantajele Platformei Coinhouse?

Site-ul de cump─ârare de cripto are c├óteva p─âr╚Ťi bune, care sunt importante de subliniat. Putem cita, de exemplu:

 • Fiabilitate. ├Äntr-adev─âr, onestitatea ar─âtat─â de aceast─â platform─â este definitiv─â. De asemenea, au reglement─âri care o dovedesc. ├Än plus, acest site este transparent ├«n gestionarea activelor dvs. Pute╚Ťi g─âsi chiar toate detaliile despre acest punct ├«n jocul Coinhouse.
 • U╚Öurin╚Ťa de utilizare a site-ului. Pe Coinhouse, platforma este foarte ordonat─â, ceea ce u╚Öureaz─â cu adev─ârat manipularea. ├Än plus, nu este nevoie s─â face╚Ťi o depunere ├«n contul dvs. pentru a achizi╚Ťiona criptos. Dimpotriv─â, cump─âra╚Ťi direct din transferuri SEPA, card bancar ╚Öi Coinhouse Neosurf.
 • De asemenea, ave╚Ťi posibilitatea de a investi ├«n func╚Ťie de nivelul dvs. de experien╚Ť─â ╚Öi buget
 • O gam─â mai mult sau mai pu╚Ťin adecvat─â de criptomonede

Care sunt dezavantajele platformei Coinhouse?

Exist─â, de asemenea, puncte pe care putem critica site-ul Coinhouse.

 • ├Än primul r├ónd, ave╚Ťi lipsa de aplica╚Ťie mobil─â, ceea ce este foarte incomod
 • ├Än plus, Coinhouse nu ofer─â p├órghie clien╚Ťilor s─âi
 • Apoi, observ─âm c─â nu are un portofoliu de software integrat
 • ├Än cele din urm─â, acest site nu accept─â Skrill, Neteller ╚Öi alte portofele electronice ca mijloc de plat─â.

 

Verdict: punctele tari și limitele Coinhouse

Coinhouse este o platform─â bun─â pentru cump─ârarea cripto-urilor, totu╚Öi este ├«nc─â medie. Iat─â un rezumat al punctelor tari ╚Öi punctelor slabe men╚Ťionate mai sus.


Beneficii


Dezavantaje

 • Site de încredere

 • Practic

 • Compatibilitate cu mai multe profiluri de investitori

 • Indisponibilitatea unei aplicații mobile

 • lipsa pârghiei

 • Fără portofel software

 • Mijloace de plată insuficiente

Cum Se Deschide și Se Închide un Cont Coinhouse?

E╚Öti convins de aceast─â recenzie Coinhouse 2021 ╚Öi vrei s─â cumperi criptos pe aceast─â platform─â? Iat─â un tutorial care v─â ├«nva╚Ť─â cum s─â deschide╚Ťi un cont pe aceast─â platform─â. Ulterior, g─âsi╚Ťi ╚Öi o demonstra╚Ťie a procedurii de ├«nchidere a modulului.

Deschide╚Ťi un cont Coinhouse: Cum?

Pentru a crea un profil pe Coinhouse, trebuie mai ├«nt├ói s─â accesa╚Ťi site-ul s─âu oficial, apoi s─â urma╚Ťi urm─âtoarele instruc╚Ťiuni:

 • Face╚Ťi clic pe butonul ÔÇ×Deschide╚Ťi un contÔÇŁ situat ├«n extrema dreapt─â a paginii de pornire.

 

 • Apoi, c├ónd apare formularul, completa╚Ťi-l specific├ónd adresa de e-mail. De asemenea, pute╚Ťi face clic pe ÔÇ×Continua╚Ťi cu GoogleÔÇŁ dac─â ave╚Ťi un cont Gmail.
 • Continua╚Ťi bif├ónd caseta care corespunde tipului de cont pe care dori╚Ťi s─â ├«l crea╚Ťi.
 • ├Än cele din urm─â, completa╚Ťi al doilea formular cu informa╚Ťiile dvs. personale (nume, prenume, adres─â, cod po╚Ötal etc.).

├Än cele din urm─â, contul dvs. Coinhouse se va configura automat. Cu toate acestea, mai exist─â un lucru ├«nainte de al putea folosi. Aceasta este confirmarea identit─â╚Ťii dumneavoastr─â. ├Äntr-adev─âr, site-ul v─â va solicita s─â furniza╚Ťi documente precum: o carte de identitate, dovada adresei, pa╚Öaportul sau altceva.

Prin urmare, este necesar s─â scana╚Ťi elementele necesare ╚Öi s─â le trimite╚Ťi pe platforma Coinhouse. Astfel, atunci c├ónd site-ul v─â confirm─â identitatea, sunte╚Ťi redirec╚Ťionat automat c─âtre noul dvs. cont.

Cum să îmi închid contul Coinhouse?

Dac─â recenzia dvs. Coinhouse este negativ─â dup─â ce a╚Ťi testat-o, atunci v─â pute╚Ťi ├«nchide contul. Pentru a face acest lucru, pur ╚Öi simplu trimite╚Ťi o cerere la adresa [email protected] . Prin urmare, site-ul v─â va uita contul dac─â ├«ndeplini╚Ťi urm─âtoarele condi╚Ťii:┬á

 • A╚Ťi furnizat adresa de e-mail exact─â a contului care urmeaz─â s─â fie ╚Öters
 • Nu se efectueaz─â nicio opera╚Ťiune ├«n contul dvs.
 • Soldul contului dvs. este complet gol.

Deci, asigura╚Ťi-v─â c─â ├«ndeplini╚Ťi aceste condi╚Ťii ├«nainte de a anun╚Ťa Coinhouse c─â dori╚Ťi s─â v─â ╚Öterge╚Ťi profilul.

 

Concluzie: Ce Alternativ─â la Coinhouse?

A╚Ťi ajuns la sf├ór╚Öitul acestei recenzii a logo-ului Coinhouse. Deci, se dovede╚Öte c─â acest site nu este cea mai bun─â platform─â de cump─ârare a criptelor ├«n 2021. Trebuie totu╚Öi s─â ├«╚Öi aduc─â lacunele pentru a revendica acest titlu. Cu toate acestea, v─â recomand─âm s─â utiliza╚Ťi ├«n schimb un site precum Libertex. Acesta este, f─âr─â ├«ndoial─â, cel mai bun site pentru a avea cripto. Este legal ├«n toate ╚Ť─ârile ├«n care ├«╚Öi ofer─â serviciile ╚Öi este foarte eficient ├«n opera╚Ťiuni. Apoi, ave╚Ťi ╚Öi eToro, care r─âm├óne liderul ├«n tranzac╚Ťionarea social─â din lume. Niciun broker din lume nu v─â permite s─â cump─âra╚Ťi cripto cu at├ót de u╚Öor.

ÔŁôCare este depozitul minim pe Coinhouse?

Nu exist─â un depozit minim pe acest site. Coinhouse v─â permite s─â cump─âra╚Ťi cryptos direct de la banca dvs., f─âr─â o alt─â tranzac╚Ťie prealabil─â. Deci, f─âr─â o tranzac╚Ťie de depozit, nu se impune nicio depunere minim─â.

ÔŁöCoinhouse are servicii pentru clien╚Ťi?

Desigur. Dac─â ├«nt├ómpina╚Ťi dificult─â╚Ťi ├«n timp ce face╚Ťi cump─âr─âturi pentru cryptos pe Coinhouse, pute╚Ťi consulta serviciul lor pentru clien╚Ťi. Prin urmare, el poate fi contactat prin num─ârul de telefon +33 (0) 1 53 00 92 60. Pute╚Ťi trimite ╚Öi un mesaj instant la Coinhouse ├«n cazul unei probleme.

­čÖőPo╚Ťi s─â creezi criptos pe Coinhouse?

Acest site admite trei servicii principale și anume, cumpărarea, vânzarea și schimbul de criptos. Deci, nu, nu este posibil să extrag monede digitale prin Coinhouse.

­čĄöCoinhouse este potrivit pentru ├«ncep─âtori?

Aproape toat─â lumea este de p─ârere c─â Coinhouse este foarte u╚Öor de utilizat. ├Äntr-adev─âr, designul s─âu ergonomic influen╚Ťeaz─â pozitiv experien╚Ťa utilizatorului. Cu toate acestea, acesta din urm─â ├«l poate folosi cu u╚Öurin╚Ť─â, indiferent de nivelul s─âu de expertiz─â. Deci, putem spune c─â Coinhouse este un site bun pentru cei noi ├«n cripto.

ÔśŁ´ŞĆCoinhouse este un bun site de cump─âr─âturi cripto pentru profesioni╚Öti?

C├ónd vine vorba de furnizarea unui serviciu demn de un investitor profesionist, Coinhouse nu este cea mai bun─â op╚Ťiune. Nici m─âcar nu ofer─â p├órghie. De asemenea, nu exist─â suficiente resurse informa╚Ťionale de utilizat pe acest site. Toate acestea demonstreaz─â c─â se adreseaz─â mai mult unui public ├«ncep─âtor.

 

­čö╗A╚Ťi cump─ârat vreodat─â Cryptos pe Coinhouse? A╚Öadar, v─â rug─âm s─â ne da╚Ťi impresiile dvs. ├«n comentarii.

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzac╚Ťionarea pe pie╚Ťele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizeaz─â performan╚Ťa instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!