duminică, mai 26, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Litecoin (LTC) Criptomonedă în Timp Real

Curs Litecoin (LTC) Criptomonedă în Timp Real

Litecoin Crypto Currency Preț LTC / USD în Timp Real


 

Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra Prețul Litecoin

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Litecoin Crypto Currency în Timp Real LTC / EUR Preț


Litecoin vs Bitcoin Price în Timp Real LTC / BTC Crypto Currency


Litecoin vs Ethereum Price în Timp Real LTC / ETH Criptomonede


Curs Litecoin în Timp Real – LTC

Ce Este Litecoin? Definiție

Litecoin (LTC) este o criptomonedă alternativă creată în octombrie 2011 de Charles “Charlie” Lee. Litecoin este un derivat al Bitcoin (BTC). La fel ca Bitcoin, Litecoin se bazează pe o rețea globală de plăți open-source care nu este controlată de nicio autoritate centrală. Litecoin diferă de Bitcoin în aspecte precum o rată mai mare de generare a blocurilor și utilizarea Scrypt ca o dovadă a sistemului de lucru.

Cine Poate Folosi Litecoin?

Atât persoanele fizice, cât și instituțiile pot folosi Litecoin pentru a cumpăra lucruri și pentru a transfera fonduri între conturi. Participanții pot tranzacționa cu Litecoin fără a utiliza un intermediar, cum ar fi o bancă, o companie de card de credit sau un serviciu de procesare a plăților.

Ce Diferențiază Litecoin de Alte Cripto?

Din moment ce creatorul Bitcoin, Satoshi Nakamoto, a făcut public codul Bitcoin, Litecoin este în multe privințe o extensie sau o variantă a Bitcoin, deoarece codul a fost deschis modificării. Din acest motiv, monedele precum Litecoin sunt adesea denumite „altcoins”.
Cu toate acestea, Litecoin folosește un blockchain diferit, care îi permite să aibă o tranzacție mai rapidă sau o viteză de transfer . Litecoin folosește software open source pentru a crea și transfera monede și este descentralizat.

De Ce Să Investim în Prețul Litecoin?

Deși Litecoin este adesea comparat cu Bitcoin, în termeni tehnici Litecoin are viteza de tranzacție mai rapidă și taxe mai mici pentru cumpărarea și vânzarea LTC, ceea ce ar putea face o investiție mai bună în 2021.

Dacă doriți să investiți în tehnologie care să permită tranzacții rapide și ieftine fără frontiere, Litecoin este o oportunitate excelentă de investiții. În plus, accesibilitatea și stabilitatea Litecoin îl fac o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se familiarizeze cu criptomonede alternative.

Pentru asta, nu ezitați să îl cumpărați pe o platformă reglementată precum eToro pentru a putea beneficia de aceasta.

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!