marți, iunie 18, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Polkadot (DOT) Criptomonedă În Timp Real

Curs Polkadot (DOT) Criptomonedă În Timp Real

Curs Polkadot Dollar Criptomonedă  în Timp Real DOT / USD


Cel Mai Bun Broker Pentru a Cumpăra Cursul Polkadot

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Curs Polkadot Euro Criptomonedă  în Timp Real DOT / EUR


Curs Polkadot Binance în Timp Real – DOT / USDT


Curs Polkadot vs Bitcoin Criptomonedă în Timp Real DOT / BTC


Curs Polkadot vs Ethereum Criptomonedă în Timp Real DOT / ETH


Curs Polkadot GBP în Timp Real – DOT / GBP


Ce Este Polkadot? Definiție

Polkadot este un protocol blockchain din noua generație care conectează mai multe blockchains specializate într-o singură rețea unificată. Conceput ca partea viziunii largi a unei rețele web care returnează controlul asupra monopolurilor internetului, Polkadot se bazează pe promisiunea revoluționară a rețelelor blockchain anterioare, oferind în același timp mai multe beneficii fundamentale.

Prin Ce Este Util DOT?

Polkadot este o platformă care permite difuzarea mesajelor în diferite lanțuri de blocuri, cu încredere, împărtășind caracteristicile lor unice în timp ce își impun în comun securitatea. Pe scurt, Polkadot este o tehnologie evolutivă, eterogenă și cu mai multe lanțuri.

Ce Face Polkadot Diferit de Alte Criptomonede?

Polkadot este un software care tinde să inițieze o rețea globală de computere în operarea unui blockchain pe care utilizatorii își pot lansa și opera propriile lor blockchains. Este rețea principală, numită lanț de releu, în care tranzacțiile sunt permanente și rețele create de utilizatori, numite parachains.

În plus, simbolul Polkadot este un proiect open source alimentat de Fundația Web3. Permite transferul de date între blockchains și acceptă mai multe lanțuri în cadrul aceleiași rețele, ceea ce îl face unic în comparație cu alții. Caracteristica sa principală este progresivitatea și o poate realiza, deoarece este ușor de actualizat.

De Ce Să Investim în Cursul Polkadot?

Vestea bună chiar acum este că Polkadot are deja valoare monetară în schimburile criptografice, făcându-l un stoc demn. În plus, unii investitori sunt optimiști în privința Polkadot, deoarece criptomonedele sunt disponibile în mod constant în mai multe schimburi și le puteți folosi în mai multe locații.

Predicția prețului Polkadot: Se estimează că prețul DOT va crește între 20 $ și 30,76 $ până la mijlocul anului 2021 și va urca în jur de 50 $ până la sfârșitul anului 2021. Polkadot este o investiție mai bună decât unele monede nou introduse, care creează și valuri în industria criptografică.

Deci, dacă doriți să investiți în Polkadot, nu ezitați să faceți acest lucru cu o platformă reglementată precum eToro pentru a putea beneficia de aceasta.

ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!