luni, mai 27, 2024
Trading.roCriptomonedeCurs Tether Criptomonedă în Timp Real (USDT)

Curs Tether Criptomonedă în Timp Real (USDT)

Curs Tether în Timp Real

 Curs Tether Criptomonedă în Timp Real USDT/USD


Capitalizare USDT / USD Crypto

Cel Mai Bun Curs de Boker Pentru a cumpăra Tether

1.   XTB  Cea mai bună platformă în tranzacționarea cu criptare

1. Vantage FX  - Cea mai bună platformă cu efect de pârghie Crypto 1: 20

3. AvaTrade - Cel mai bun broker criptografic cu cont administrat 

Curs Tether Criptomonedă în Timp Real USDT / EUR


Curs Tether vs Bitcoin în Timp Real USDT / BTC Criptomonedă


Curs Tether  vs Ethereum în timp realUSDT / ETH CriptomonedăAlec_Stocks_RO

Prețul Tether Rubla Rusească


Curs Tether Token USD


Ce Este Tether? Definiție

Tether este o criptomonedă bazată pe blockchain ale cărei criptocoine circulante sunt susținute de o sumă echivalentă de valute tradiționale fiat, cum ar fi dolarul, euro sau yenul japonez, care sunt deținute într-un cont bancar desemnat.

Tether (USDT) este o monedă stabilă, un tip de criptomonedă care are ca scop menținerea stabilă a acestora.

Cum Funcționează USDT?

Scopul principal al Tether este de a face tranzacționarea criptomonedelor mai ușoară și mai ieftină. În 2021, peste 75% din schimburile de bitcoin se fac în Tether. Deși unii oameni investesc în Tether, acesta este utilizat mai ales pentru lichiditatea sa și pentru a proteja împotriva volatilității atunci când tranzacționează alte criptomonede precum Bitcoin.

Ce Face Tether Unic?

Tether a fost special conceput pentru a oferi puntea necesară între monedele fiat și criptomonede și pentru a oferi stabilitate, transparență și taxe de tranzacție scăzute utilizatorilor.

TETHER de asemenea , scopul de a menține evaluări de stabilitatea cripto-valutelor, față de fluctuațiile mari observate în prețurile altor cripto-valute , cum ar fi Bitcoin și Ethereum populare. Acest lucru ar permite ca acesta să fie utilizat ca mijloc de schimb și ca mod de stocare a valorii, în loc să fie folosit ca mediu pentru investiții speculative .

De Ce Să Investim în Cursul Tether?

Odată cu crearea Tether și a altor monede stabile, este rapid și ușor să schimbi orice criptomonedă cu Tether, în timp ce conversia de la criptomonedă la numerar ar dura zile și ar costa taxe de tranzacție. Acest lucru creează lichidități pentru platformele de schimb, creează strategii de ieșire fără costuri pentru investitori și adaugă flexibilitate și stabilitate portofoliilor investitorilor.

În plus, Tether poate fi trimis oriunde în lume, mult mai rapid și cu taxe mai mici decât transferurile efectuate prin bănci tradiționale și instituții financiare. În timp ce majoritatea oamenilor nu ar folosi Bitcoin sau Ethereum pentru achizițiile și tranzacțiile zilnice datorită volatilității lor ridicate, este perfect logic să folosiți Tether. Din aceste motive și multe altele, merită întotdeauna să investești în Tether.

Predicția prețului legăturii : Previziunea prețului legăturii în 1 an, potrivit experților, capitalizarea sa de piață va fi de 150 miliarde de dolari – 200 miliarde de dolari

 

Tether, o criptomonedă revoluționară, nu ezitați să o cumpărați pe o platformă reglementată precum eToro pentru a profita de ea.

 

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!