duminică, mai 26, 2024

TOP ETF Broker

Fie că sunteți nou sau cu experiență în domeniul tranzacționării, investiția în ETF-uri este una dintre cele mai interesante opțiuni disponibile. În acest articol, vă vom spune despre ETF-uri și, în special, vă vom ajuta să alegeți brokerul potrivit cu care să faceți investiția. Într-adevăr, ETF-urile se numără printre cele mai populare active financiare de pe piață și este mai presus de toate cel care atrage cei mai mulți investitori.

Trader Tracker – Cine Sunt Cei Mai Buni Brokeri ETF?

Mulți brokeri oferă investitori urmăritori. Prin urmare, este imperativ să vă luați timp să vă gândiți cu atenție înainte de a lua o decizie cu privire la brokerul pe care urmează să îl alegeți. Lista pe care o vom oferi mai jos este alcătuită din cei mai mari patru brokeri online care oferă cele mai bune servicii ETF.

1. Libertex – ETF Broker

Libertex este unul dintre cei mai vechi brokeri din domeniul tranzacționării de când a fost creat (1997). Această vechime arată cât de fiabil este acest broker și nu degeaba are un loc în mai mult de 120 de țări din întreaga lume și are până la peste 2,9 milioane de clienți. Datorită serviciilor oferite de Libertex clienților săi, dar și platformei sale de tranzacționare, a primit 40 de premii internaționale de la crearea sa. Dacă alegeți acest broker, veți avea acces la 10 ETF-uri, dar și la peste 250 de active de tranzacționat.

De exemplu, iată câteva ETF-uri disponibile de la Libertex :

 • iShares MSCI Marea Britanie ETF
 • Vanguard FTSE Europe ETF
 • iShares ETF de bază pentru obligațiuni agregate din SUA
 • SPDR S&P 500 ETF Trust
 • iShares ETF cu capac mare pentru China

2. eToro – ETF de broker

eToro , a fost creat în 2007 și este, fără îndoială, un broker de încredere, deoarece este reglementat de CySec din Cipru. El este, de asemenea, unul dintre brokerii cu cel mai mare număr de clienți de astăzi. eToro folosește o platformă foarte ușor de utilizat, ceea ce îl face foarte convenabil, în special pentru începătorii în tranzacționare. Dar, pe lângă asta, el pune la dispoziția clienților săi tot ce are nevoie un expert în tranzacționare.

Tranzacționarea de ETF-uri pe eToro nu implică niciun comision pentru cumpărare sau vânzare și acest lucru îl face pe acest broker atât de interesant. Alți utilizatori aleg broker etf lynx, dar eToro este mult mai bun.

De asemenea, trebuie să știți că nu numai ETF-urile pot fi tranzacționate pe eToro, ci sunt disponibile și alte active, cum ar fi criptomonede, mărfuri sau indici bursieri.

Peste 250 de ETF-uri sunt disponibile la eToro , iată câteva exemple:

 • iShares MSCI Taiwan ETF
 • Fondul Index Brazilia Acțiuni MSCI
 • IPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN
 • Global SuperDividend ETF SUA
 • iShares MSCI Coreea de Sud ETF

3. Avatrade – ETF broker

Tranzacționarea de ETF-uri pe AvaTrade poate fi, de asemenea, o idee excelentă, deoarece beneficiile nu sunt mai mici. Conștient de natura specială a ETF-urilor, AvaTrade vă oferă posibilitatea de a urmări tendințele pieței pentru a vă permite să profitați de variațiile de preț. Pe AvaTrade , aveți acces la peste 25 dintre cele mai populare ETF-uri de pe piață.

4. Vantage FX – ETF pentru broker

Vantage F este, de asemenea, unul dintre cei mai de încredere brokeri de pe piața de valori. Din păcate, acest site de brokeraj nu include ETF-uri printre activele sale financiare. Totuși, puteți vizita site-ul său pentru a afla despre toate activele financiare pe care le pune la dispoziția dvs.

ETF (tracker) – Ce Este?

ETF-urile sau fondurile tranzacționate la bursă, numite și Trackers, sunt fonduri tranzacționate la bursă. Este unul dintre cele mai interesante produse din domeniul tranzacționării. Un ETF reunește mai multe active într-un singur produs financiar, într-un singur portofoliu. Tranzacționarea unui ETF este sinonim cu tranzacționarea simultană a mai multor active, cum ar fi acțiuni, mărfuri sau valute pe piața de valori.

Investiția în ETF-uri poate oferi un număr imens de beneficii, cu condiția să fie utilizate corect. Dacă alegeți să tranzacționați ETF-uri, vă va fi mai ușor să vă atingeți obiectivul de a investi. Trebuie să știți că un ETF este gestionat pasiv. Aceasta înseamnă că urmează foarte fidel evoluția unui indice bursier pentru a-l reproduce.

Cel mai important lucru este că un ETF tranzacționează cu cele mai mici costuri de investiții. În 2021, este o investiție preferată în asigurarea de viață.

Broker ETF Belgia

În Belgia, puteți tranzacționa ETF-uri pe Libertex . Brokerul este cel mai bine plasat pentru acest tip de tranzacționare și este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. dacă tranzacționați în această zonă geografică.

Broker ETF Espana

În Spania, AvaTrade este cel mai de încredere broker dacă doriți să tranzacționați ETF-uri. Cu acest broker, spread-urile ETF nici măcar nu depășesc 0,13%, adică este în mare parte foarte puțin comparativ cu avantajele pe care le puteți obține de la acesta.

Broker ETF Italia

În această țară, Libertex este mai presus de toate, cel mai potrivit broker. Vi s-au oferit deja avantajele acestui site de brokeraj, așa că, dacă vă aflați în Italia, nu ezitați să tranzacționați ETF-uri cu Libertex .

Broker ETF Austria

AvaTrade este brokerul ideal și mai ales cel mai interesant dacă investiți în ETF-uri în Österreich. Faceți-vă timp pentru a citi toate informațiile necesare despre acest broker și pentru a începe tranzacționarea fără alte întârzieri.

Broker ETF PEA

PEA sau Plan d’Epargne en Actions este un fel de pachet fiscal care vă protejează de impozitele pe dividende până când decideți să vă folosiți banii. După cinci ani cu PEA, nu vi se va percepe nicio taxă, doar 17,2% din contribuțiile de asigurări sociale.

Cel mai bun broker pentru contul dvs. PEA este cu siguranță eToro.

Broker ETF Romania

Cel mai bun broker de tranzacționare de ETF-uri din România este eToro. Mai mult, aveți acces la site-ul oficial al acestui broker pentru a vedea cum funcționează tranzacționarea ETF cu acest broker.

Broker ETF Noi

În Statele Unite, este, fără îndoială , eToro , cel mai bun broker de ales pentru tranzacționarea ETF-urilor. Toate avantajele de a avea acest broker sunt la fel de ușor disponibile în America ca în Europa. Dar, mai presus de toate, ușurința de utilizare a platformelor este cea care îl face pe broker să fie foarte interesant.

Comparație broker ETF

Conform analizelor efectuate de experți în tranzacționare, Libertex și eToro , sunt cei mai simpli doi brokeri online de utilizat, în special pentru tranzacționarea ETF-urilor. Puteți alege foarte bine pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și planurilor dvs. de investiții. Este important să luați în considerare brokerul ETF sparplan vergleich.

Broker ETF pentru Începători

După cum am explicat mai sus, eToro  este brokerul cel mai bine plasat pentru a investi în ETF-uri, dacă sunteți nou în tranzacționare. Platforma de tranzacționare utilizată de acest broker este foarte ușor de învățat. Acest broker este, de fapt, referința mondială pentru tranzacționarea socială și vă permite să reproduceți automat comenzile altor comercianți.

ETF Trader – Care Sunt Beneficiile?

Există mai multe avantaje de care vă puteți bucura tranzacționând ETF-uri. Aici sunt cateva exemple:

 • investițiile costă foarte puțin;
 • investițiile oferite de ETF-uri sunt diversificate;
 • ETF-urile pot fi tranzacționate ca o acțiune;
 • ușurința tranzacționării cu o platformă de încredere;
 • reinvestirea imediată a dividendelor;
 • riscurile de pierdere sunt în mare parte foarte scăzute, ceea ce va facilita administrarea portofoliului.

ETF Trader – Care Sunt Pierderile?

 În ciuda numeroaselor avantaje menționate mai sus, tranzacționarea ETF-urilor prezintă încă unele riscuri. Iată câteva:

 • dificultăți în alegerea investițiilor sau combinații de investiții;
 • unele investiții nu sunt disponibile;
 • Trebuie să țineți cont de costurile investiției.

ETF Broker – De Ce Să Investiți în ETF-uri?

S-ar putea să ezitați încă cu privire la ETF-uri, vă vom oferi câteva motive întemeiate care vă vor convinge să investiți în ETF-uri.

 • ETF-urile sunt ușor de utilizat
 • Trackerele au costuri atractive
 • ETF-urile vă oferă acces la diversificare pe piețele externe
 • Oferta ETF este în continuă creștere și este mai presus de toate foarte mare, cu un număr de peste 500
 • ETF-urile pot fi utilizate ca strategie de investiții.

Ce Strategie Să Investiți în ETF-uri?

Există mai multe strategii la dispoziția dvs. dacă abia începeți în domeniul tranzacționării. Vă vom prezenta unul câte unul:

1. Cumpărați și Păstrați:

Aceasta este cea mai simplă dintre toate strategiile despre care vom vorbi. Este doar o chestiune de a deține ETF-uri fără să vă faceți griji cu privire la frământările pe termen scurt.

2. Momentul:

Cu această strategie, este suficient să credem într-o creștere constantă a stocurilor care se află într-o tendință de creștere. Cel mai faimos dintre ETF-uri Momentum este ETF-ul Lyxor JP Morgan Europe Momentum Factor ETF Ucits.

3. Market Timing:

Această strategie implementează indicatori tehnici și macroeconomici pentru a urmări mișcările și inversările financiare.

4. ETF-uri de Dividende:

Acestea sunt ETF-uri care distribuie dividende în mod regulat pe care investitorii le cumpără în această strategie. Acestea sunt strategii ideale pentru începători în tranzacționare, dar și pentru cei cu experiență.

Care Sunt Diferitele Poziții ETF?

Iată cele două tipuri de poziții ETF:

1. Tranzacționarea ETF

Pentru a valorifica modificările pe termen scurt, puteți alege tranzacționarea ETF în sectoare specifice. Dacă ați ales deja un tracker, este posibil pentru dvs. să vă creșteți expunerea profitând de efectul de levier atunci când tranzacționați ETF-ul dvs. utilizând CFD-uri.

Tranzacționând prin CFD-uri, aveți dreptul să deschideți o poziție chiar dacă utilizați doar o parte din capital pe care trebuie să o utilizați într-o investiție tradițională. Pârghia poate crește riscul de a pierde, deoarece crește șansa de a câștiga. Prin urmare, este important să fiți foarte atenți la strategia pe care ați pus-o în aplicare pentru a gestiona riscul înainte de a începe tranzacționarea.

2. Investiți într-un ETF

Dacă ETF-urile sunt cele mai tranzacționate la bursă, aceasta se datorează faptului că oferă o expunere în creștere pe piață prin faptul că nu cer mai multe poziții. Aveți acces la ETF-uri din sectorul de tranzacționare, indici, obligațiuni, mărfuri, după cum doriți.

Pentru început, trebuie să luați o decizie cu privire la cât din capitalul dvs. doriți să utilizați pentru investiția dvs. în diferite tipuri de active sau regiuni. Apoi, trebuie să alegeți dacă doriți să vă gestionați pasiv contul sau, mai degrabă, să utilizați o abordare activă. Analizele au arătat că este foarte complicat să găsești un administrator de fond care să poată învinge piața din când în când după retragerea taxelor. Din acest motiv, trackerele sunt cele mai atractive modalități de a obține cele mai multe profituri posibile pe piața de valori.

ETF-urile sunt ieftine. Acestea vă permit să alegeți între fonduri închise sau deschise, arătându-vă cele mai bune caracteristici.

Care Sunt Diferitele Tipuri de ETF-uri?

Alegerea ETF-ului potrivit îți va lua cu siguranță ceva timp să te gândești la aceasta, deoarece există mai multe tipuri de ETF-uri; dar în această parte, vă vom ghida în luarea deciziilor.

Tranzacționarea ETF-urilor se poate face ca tranzacționarea acțiunilor. Dar tranzacțiile ETF pot fi supuse unor variații semnificative în funcție de activele subiacente și obiectivele de investiții, cum ar fi fondurile mutuale și fondurile indexate. Tipurile de ETF-uri pe care vi le vom arăta mai jos pot fi tranzacționate simultan. Acestea au fost clasificate în funcție de categoriile de investiții și nu după tipul de management, indiferent dacă este pasiv sau activ.

1. ETF de Capitaluri Proprii

Acest tip de ETF este realizat în principal pentru comercianții de creștere pe termen lung. Desigur, prezintă un risc foarte mic în comparație cu stocurile individuale, dar în comparație cu alte produse pe care le vom menționa aici, este puțin mai riscant.

2. ETF pe Mărfuri

Acest tip de ETF combină într-o singură investiție mai multe bunuri brute care pot fi cumpărate sau vândute, precum aur, cafea, ulei etc. Este imperativ să aveți cunoștințe despre ceea ce este în ETF-urile dvs. de mărfuri, dacă stocul fizic al mărfurilor este al dvs., dacă există contracte futures în ETF.

3. ETF de Obligațiuni

Cea mai obișnuită utilizare a ETF-urilor de obligațiuni necesită plata investitorului în mod regulat și concret. Aceasta înseamnă că acest tip de ETF nu are o dată de scadență. Pentru a compensa riscurile ETF-urilor de capital, trackerele obligatorii sunt foarte interesante, deoarece oferă stabilitate și securitate liniștitoare. Unii traderi apelează la geno broker etf, dar este mult mai bine să alegeți eToro.

4. ETF-uri Internaționale

ETF-urile internaționale permit găsirea de investiții în acțiuni străine pentru cei care doresc să construiască un portofoliu diversificat. Într-adevăr, acest tip de ETF este, în general, mai puțin riscant în comparație cu altele. Investițiile incluse în aceste ETF-uri pot fi făcute într-o singură țară sau într-un set de țări specifice.

5. ETF-uri Sectoriale

Există 11 sectoare, fiecare dintre acestea fiind alcătuit din companii, care alcătuiesc bursa. Urmăritorii sectorului oferă o oportunitate de a investi în companii care operează în sectoare specifice. Aceste ETF-uri sunt deosebit de importante pentru cei care susțin ciclurile economice, deoarece fiecare sector funcționează fie în timpul fazelor de expansiune, fie în timpul fazelor de contracție.

6. Alte Tipuri de ETF-uri

Este întotdeauna important să menționăm existența celor 11 sectoare, fiecare dintre acestea fiind alcătuit din companii, care alcătuiesc bursa. Urmăritorii sectorului oferă o oportunitate de a investi în companii care operează în sectoare specifice. Aceste ETF-uri sunt deosebit de importante pentru cei care susțin ciclurile economice, deoarece fiecare sector funcționează fie în timpul fazelor de expansiune, fie în timpul fazelor de contracție.

ETF (tracker) – Cum Funcționează?

Este important să menționăm mai întâi că ETF-urile pot fi tranzacționate în orice moment al zilei.

1. Cumpărați sau Vindeți ETF-uri cu Ușurință

Ușurința și rapiditatea cu care se poate tranzacționa o investiție este descrisă de lichiditate. Lichiditatea scăzută vă pune în pericol, deoarece investitorii nu au de ales decât să accepte prețuri mai mici în cazul în care clienții nu sunt interesați.

Prețurile tranzacțiilor ETF pe piața de valori se schimbă constant pe parcursul zilei, acesta este și cazul acțiunilor. Singura diferență dintre cele două este că nu există o ofertă ETF fixă, deoarece toți investitorii au cerințele lor care trebuie îndeplinite. Această disproporționalitate poate fi remediată numai atunci când există mai mulți vânzători decât cumpărători. Acest lucru reduce mișcările perturbatoare ale prețurilor lor.

Amintiți-vă întotdeauna că există sute de acțiuni diferite care alcătuiesc coșuri ETF. Acesta este modul în care ETF efectuează tranzacții, păstrând în același timp aceleași poziții în portofoliu. Un ETF rămâne întotdeauna lichid atâta timp cât există tranzacții, vânzare sau cumpărare, active pe coșul său de bază, în ciuda faptului că este tranzacționat doar foarte puțin.

2. Creați sau Valorificați Unitățile Unui ETF După Cum este Necesar

Pentru a menține prețul unui ETF, există posibilitatea de a scădea sau de a crește oferta de acțiuni. Se întâmplă, de exemplu, că mulți investitori doresc să vândă un ETF, ceea ce va face ca prețul său să fie mai mic decât valoarea investițiilor subiacente.

Achizițiile sau retragerile de acțiuni ETF de pe piață ajută la ajustarea prețurilor la valoarea coșului. Există un proces invers când vedem necesitatea satisfacerii cererii clienților cu acțiuni suplimentare. Prin urmare, depinde de factorii de decizie de piață să cumpere titluri și să le transfere către emitentul ETF printr-un PA în schimbul acțiunilor care tocmai au fost create înainte de a le vinde investitorilor.

Comerciant ETF După Tipuri de Tranzacționare

Vă vom prezenta cele trei tipuri de tranzacționare

1. Scalping – ETF-uri

Acest tip de tranzacționare se face pe o bază intraday și profiturile sunt mici, dar repetitive pentru comercianți. Durata tranzacțiilor variază de la câteva secunde la câteva minute.

Este posibil ca comercianții scalping să finalizeze zeci sau chiar sute de tranzacții într-o zi, deoarece le este mai ușor să acceseze modificări mici de preț în comparație cu cele mari. Comercianții scalp nu dețin poziții peste noapte, deoarece au dificultăți în creșterea contului atunci când începe să crească peste zece cifre.

Beneficiile agitației la prețuri mici pot fi mărite în momentul în care scalperii folosesc efectul de levier.

2. Day Trading – ETF-uri

Comercianții de zi, pe de altă parte, își păstrează pozițiile mai mult, până la câteva ore, asigurându-se că profită de o mișcare mai mare, dar, la fel ca scalperii, tranzacționează cu normă întreagă și efectuează operațiuni de cumpărare și vânzare pe zi.

De asemenea, comercianții de zi nu dețin poziții peste noapte și finalizează toate tranzacțiile înainte de închiderea pieței. Majoritatea utilizează, de asemenea, efectul de levier. Multiplicitatea tranzacțiilor înseamnă că costurile de tranzacționare se acumulează rapid în scalping și tranzacționarea de zi.

În aceste două tipuri de tranzacționare, comercianții se așteaptă întotdeauna la o volatilitate semnificativă. Acest lucru se explică, pentru comercianții de zi, printr-o căutare a unui volum considerabil și care profită de deschiderea pieței pentru comerț.

3. Swing Trading – ETF

În ceea ce privește comercianții swing, aceștia încearcă să pună mâna pe tulburările considerabile pe parcursul a câteva zile. De asemenea, au opțiunea de a tranzacționa cu normă întreagă, dar spre deosebire de cele două tipuri anterioare de comercianți, pot tranzacționa cu jumătate de normă, deoarece sunt adesea îngrijorați de mișcările intraday.

Tranzacționarea swing nu este restricționată de mărimea contului și de comisioanele de tranzacție, deși caracteristicile profitului sunt puțin mai mici decât cele ale traderilor cu frecvență mai mare.

Concluzie – Care Este Cel Mai Bun Tracker de Broker?

Tranzacționarea ETF-urilor vă oferă multe avantaje, așa cum tocmai am menționat în acest articol. Dar s-a mai spus că mai mulți brokeri vă oferă trackere pe piața de valori. Prin urmare, depinde de dvs. să faceți o alegere bună, fiind foarte atent la toate serviciile pe care vi le oferă un broker. În ciuda numeroaselor avantaje oferite de toți brokerii pe care vi le-am prezentat în acest articol, este eToro , care vă oferă cel mai mult și mai presus de toate vă oferă servicii cu cel mai mic risc. Depinde de dvs. să alegeți dintre cele 250 de ETF-uri pe care le oferă pentru a reuși pe această piață care atrage tot mai mulți comercianți.

Dacă ați avut deja experiență în tranzacționarea de ETF-uri, vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentarii!

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!