marți, iunie 18, 2024
Trading.roNeclasificatSoftware pentru Comercianți Gratuit

Software pentru Comercianți Gratuit

Software-ul de tranzacționare gratuit este cu siguranță instrumentul pe care un comerciant îl folosește cel mai mult!  Odată cu creșterea exponențială a numărului de persoane care au intrat în activitatea de tranzacționare, există multe software-uri de tranzacționare gratuite care se remarcă pe piață.  Astfel, este important să alegeți software-ul cu atenție, fiabil și potrivit pentru nevoile dvs.

Cum Se Descarcă Software-ul Free Trader?

  • eToro : Accesați eToro, completați datele dvs. și descărcați software-ul de utilizat.
  • Metatrader 4 Libertex : accesați site-ul web Libertex , deschideți-vă contul de comerciant adăugând detaliile dvs. și descărcați software-ul de utilizat.
  • Aplicație iPhone : Accesați Libertex , completați detaliile și descărcați software-ul de utilizat de pe Apple Store.
  • Aplicație Android : Accesați Libertex , completați detaliile și descărcați software-ul de utilizat prin Play Store.
 • ProRealtime : accesați site-ul ProRealTime, completați datele dvs. și descărcați software-ul de utilizat.
 • xStation : accesați site-ul web XTB, completați datele dvs. și descărcați software-ul sau aplicația mobilă.

Ce Este Software-ul Free Trader?

Un software pentru comercianții liberi este instrumentul pe care un comerciant sau investitor ar trebui să îl aibă în arsenalul său pentru a efectua. Acest instrument îi permite să-și gestioneze comenzile pe piață, să efectueze analize, precum și să efectueze tranzacții pe piața financiară, în timp real.

Pe scurt, software-ul free trader permite utilizatorului să rămână conectat la toate datele necesare pentru luarea deciziilor sale, cum ar fi prețurile activelor de pe piețele de valori, știri economice care pot avea un impact asupra piețelor financiare.

De Ce Este Trader Software Gratuit?

Este la fel de important să explicați de ce software-ul de tranzacționare este gratuit pentru a evita confuzia cu clientul.

În primul rând, trebuie să știți că brokerii sunt plătiți de  Spread .  În plus, obiectivul lor principal este, de asemenea, să atragă cei mai mulți comercianți sau clienți investitori, prin urmare, este în interesul lor să ofere clienților lor toate funcționalitățile software-ului de tranzacționare.

În cele din urmă, software – ul liber comerciant nu este gratuit, dar este de intermediarii care sunt responsabili să plătească licența de software pentru clientul lor: )  comanda comerciantul poate crește puterea software – ului comerciant.

Cum Să Alegeți Software-ul ideal pentru Tranzacționare?

Alegerea brokerului pe care urmează să tranzacționați cu software-ul de tranzacționare trebuie luată în considerare în serios. Într-adevăr, unii brokeri își oferă propriul software gratuit de tranzacționare. Acesta este cazul Libertex care oferă propria lor platformă de tranzacționare Libertex, dar și software-ul gratuit de tranzacționare MetaTrader 4 ; Prin urmare, depinde de dvs. să alegeți cel mai potrivit nivelului și metodei dvs. de operare pe piața de tranzacționare.

Pe lângă asta, eToro oferă și propriul lor software eToro , care este un software destul de impresionant prin faptul că oferă interacțiuni sociale cu toți ceilalți utilizatori eToro din întreaga lume.

Ca să nu mai vorbim de Vantage FX, care oferă clienților săi software-ul gratuit de tranzacționare MetaTrader 4 și MetaTrader 5.


Acestea sunt cele mai utilizate și recomandate în lumea tranzacționării; deoarece oferă o mulțime de caracteristici, diverși indicatori tehnici și, în special, instrumente de analiză a graficelor. Principalul lor avantaj este, fără îndoială, rapiditatea executării comenzilor pe piață. MetaTrader 5 diferă de rețeaua sa MLQ5, care permite utilizatorului să interacționeze cu comercianții și dezvoltatorii.

Trebuie spus că fiecare software free trade are, prin urmare, particularitățile și caracteristicile sale exclusive .  Fiecare dintre aceste software este adaptat unui stil specific de tranzacționare și nu necesită aceleași configurații, unele vor necesita hardware modest, altele puțin mai puternice.

În consecință, este important să țineți cont de toate acestea înainte de a face alegerea cu privire la software-ul pe care urmează să îl utilizați și mai ales de a-l selecta pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

Pro și Contra ale Software-ului de Tranzacționare Gratuită

Avantajul software-ului de tranzacționare gratuit este tocmai că este gratuit. Ceea ce ar cere un comerciant mai mult decât să fie capabil să valorifice gratuit toată puterea software-ului. Efectuarea analizelor, stabilirea indicatorilor, trasarea liniilor de tendință, toate în mod gratuit, pot contribui indirect la profitabilitatea unui comerciant. Cu toate acestea, există câteva dezavantaje care nu trebuie trecute cu vederea.

Avantajele software-ului de tranzacționare gratuit

Dezavantaje ale software-ului de tranzacționare liberă

 • O mulțime de caracteristici disponibile gratuit 

 • Analizați la un cost mai mic

 • Tranzacționarea cu un cont demo 

 • Permite începătorilor să afle despre tranzacționare

 • Platforma disponibilă pe mobil 

 • Opțiunile interesante nu sunt deblocate

 • Nu poți tranzacționa întotdeauna în viața reală

 • Pierderea timpului de învățare 

Cel Mai Bun Software Gratuit pentru Comercianții Avansați

Un comerciant avansat va avea nevoie de mai multe funcții avansate ale software-ului pe care urmează să le folosească pentru analizele sale. Printre software-urile de tranzacționare cele mai utilizate de traderi , în special de profesioniști, putem menționa:

 • MetaTrader 4
 • MetaTrader 5
 • eToro
 • ProReal Time
 • cTrader
 • Ninja Trader

Acestea sunt seria MetaTrader care sunt foarte populare și au o bună reputație în rândul comunității comerciale . De cele mai multe ori, brokerii le oferă deoarece sunt foarte cuprinzători în ceea ce privește indicatorii și instrumentele de analiză, ceea ce este foarte interesant pentru profesioniștii din domeniu.

MetaTrader 4: Software Practic de Tranzacționare pentru Profesioniști

În primul rând, această platformă este cu siguranță cea mai utilizată de comercianții profesioniști și chiar de începători. Acest software de tranzacționare oferă o mulțime de indicatori tehnici și instrumente de analiză pentru dvs., dacă sunteți un profesionist în domeniu :). Printre acești indicatori, putem cita:

 • MACD
 • Benzi Bollinger
 • Stochastic
 • RSI
 • Medie mobilă
 • Retracements de Fibonacci
 • Ichimoku Kinko Hyo
 • Parabolic Sar
 • etc.

În plus, instrumentele de analiză tehnică pentru MT4 includ 30 de indicatori și peste 2.000 de indicatori personali gratuiți. Le puteți adăuga la arsenalul dvs. pentru a analiza în mod corespunzător piața, pe lângă analiza fundamentală. Cu rețeaua MLQ4 , puteți avea propriul indicator personalizat în conformitate cu strategia dvs. de tranzacționare.

Mai mult, aceste caracteristici permit traderului avansat să efectueze analize tehnice complete și să găsească puncte de intrare foarte specifice.  Și apoi este oferit de mulți brokeri, cum ar fi Broker  Libertex , precum și  Vantage  Fx .  Cu posibilitatea de a simula  tranzacționarea , clientul va avea șansa de a  testa  tranzacționarea sau o anumită strategie – gratuit – cu bani virtuali oferiți de acești brokeri. Vă recomandăm  Libertex , dacă doriți să  tranzacționați cu MT4 .  

MetaTrader 5: Software Gratuit Trader Optimizat

Deși MetaTrader 5 are o interfață mai mult sau mai puțin similară cu versiunea 4, există totuși unele diferențe care nu ar trebui trecute cu vederea. Butoanele ocupă mai mult spațiu în această versiune, ceea ce face ca software-ul de tranzacționare să fie mai ușor de navigat .

În ceea ce privește indicatorii tehnici, au fost adăugați 8 indicatori în plus față de cei 30 de indicatori deja disponibili în versiunea 4. Printre indicatorii de tendință disponibili în acest software gratuit de tranzacționare, să ne cităm:

 • Media dinamică a indicelui variabil
 • La “moving average” exponentielle
 • Linia medie mobilă ponderată
 • EMA (media mobilă esponențială) se dublează și se triplează .

Într-adevăr, acești indicatori de tendință rămân favoritele profesioniștilor, deoarece mulți comercianți cred că urmarea tendinței este cea mai bună strategie existentă.  Deci, cu această gamă largă de indicatori de tendință, comercianții profesioniști își pot găsi cu precizie punctul de intrare în timp ce urmează tendința pieței.

Fără a uita perioadele care permit traderilor să urmeze prețurile în conformitate cu strategia lor, MetaTrader  5 are 21 de perioade grafice .   Instrumentele pentru desenarea graficului au fost optimizate, astfel încât comercianții să aibă o gamă largă de opțiuni pentru a face aceste analize grafică.

Software de Tranzacționare Interesant pentru Începători

În primul rând , pentru începători, software-ul de tranzacționare gratuit eToroar fi cel mai potrivit .

De ce ? Deoarece acest software este foarte convenabil , ușor de manevrat și nu este dificil să îl obțineți (urmați pașii de descărcare din partea de sus a acestui articol :)). eToro rămâne cea mai bună alegere pentru orice începător, de fapt, are:

 • O interfață în modul vizual: simplă, intuitivă pentru începători (spre deosebire de modul expert care înțelege puțin ochii, dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării :))
 • O caracteristică care automatizează sarcinile . (tranzacționare automată)
 • O rețea socială dinamică de trader ; ceea ce permite membrilor săi să interacționeze, să împărtășească aceste analize și să împărtășească experiența de tranzacționare. Un novice va învăța rapid noțiunile de bază ale tranzacționării prin aderarea la această rețea. 🙂

Cum să deschideți un cont cu eToro în câțiva pași simpli?

 1. Accesați eToro și faceți clic pe „Înscrieți-vă acum” 
 2. Completați formularul scurt eToro pentru a crea și faceți clic pe „Începeți tranzacționarea”
 3. Pentru a vă bucura în eToro siguranță de contul dvs. și a beneficia de toate opțiunile, verificați-vă contul făcând clic pe „Continuați”
 4. Răspundeți la chestionar eToro și verificați-vă identitatea.
 5. Finanțează-ți contul eToro pentru a începe tranzacționarea.

Software-ul Free Trader Pentru Analiza Pieței Bursiere

Iată software-ul de tranzacționare gratuit pentru efectuarea de analize atât tehnice, cât și fundamentale: 

În primul rând, software exclusiv pentru un broker Libertex și, în al doilea rând, software mai mult sau mai puțin standard, deoarece diverse site-uri de tranzacționare online își oferă serviciile prin intermediul acestui software numit MetaTrader 4.

1. Software Libertex Gratuit

Software- ul Libertex oferă clienților săi posibilitatea de a efectua analize tehnice, în special datorită multor indicatori tehnici disponibili pe platformă și instrumente de desenare, cum ar fi linia de tendință etc. Libertex este software-ul exclusiv brokerului renumit Libertex. Acest software foarte practic vă permite să plasați comenzi de pe computer sau mobil. Într-adevăr, aplicația mobilă Libertex este disponibilă pe Apple Store și Google Play .

Pe lângă aceasta, trebuie remarcat faptul că aplicația Libertex a fost votată cea mai bună aplicație de tranzacționare în 2017 și 2018. Datorită acestui software care are o versiune mobilă, puteți fi sigur că veți avea întotdeauna un ochi pe portofelul dvs., unde vă aflați .

2. Software MetaTrader 4 Trader Gratuit

Software-ul gratuit trader MetaTrader 4 este un instrument excelent pentru analize tehnice și fundamentale. Acest software vă permite să vizualizați cursurile pe 9 perioade diferite – de la un minut (M1) la o lună (MN). Acest lucru oferă comercianților posibilitatea de a observa în detaliu mișcarea pieței și de a combina indicatori tehnici și obiecte grafice pentru a putea lua o decizie.

Cel Mai Bun Software de Tranzacționare conform Piețelor Financiare Disponibile

Software Trader gratuit pentru a Tranzacționa valute rypto

Libertex oferă cea mai largă gamă de criptare tranzacționabile.

Software pentru Acțiuni

eToro : cu cele 17 piețe bursiere majore pe care le oferă (NYSE, Nasdaq, LOSE, Paris, Hong Kong, etc.), nu există nicio îndoială că eToro este cel mai bun software de tranzacționare liberă pentru tranzacționarea acțiunilor.

Comerciant Free Software – ul pentru a Negocia în Forex

Vantage Fx: Este renumit a fi cel mai bun software pentru comercianți de forex.

Software Trader pentru a Investi în Index

Libertex : oferă 25 de indici tranzacționabili.

Software de Tranzacționare Gratuit pentru Metale Prețioase

eToro : 6 metale oferite pe această platformă.

Software Comerciant  pentru Materii Prime

Libertex oferă cea mai largă gamă de materii prime negociabile.

Pe baza multitudinii de active tranzacționabile, vă recomandăm software-ul eToro de la brokerul cu același nume. 🙂 Într-adevăr, este foarte interesant, deoarece acest broker oferă cea mai largă gamă de piețe disponibile – mai mult de 2000 de active financiare.

Tabel Comparativ al Celui Mai Bun Software Free Trader

Iată un tabel de comparație cu cel mai bun software de tranzacționare gratuit:

Libertex

MetaTrader  4

MetaTrader 5

Perioada graficului 

9 perioade (1s - 1mn - 5mn - 10mn - 15mn - 30mn - H1 - H4 - D1) 

10 perioade (1s - 1mn - 5mn - 15mn - 30mn - H1 - H4 - D1- W1 - MN1)

9 perioade (1mn - 5mn - 10mn - 15mn - 30mn - H1 - H4 - D1 - 1W)

21 de perioade (1mn până la MN1)

Numărul de indicatori disponibili

66

43

30

38

Numărul de instrumente de desen pe grafic 

13

69

24

44

Active negociabile

2000+

200+

1024

nelimitat

Rețea socială

eToro

-

Comunitatea MLQ4

Comunitatea MLQ5

Tranzactionare automata

Disponibil 

-

Disponibil

Disponibil 

Copiere de tranzacționare

Disponibil 

-

-

-

Versiune mobilă

Disponibil (Android și IOS)

Disponibil (Android și IOS)

Disponibil (Android și IOS)

Disponibil (Android și IOS)

În consecință, dacă doriți să vă diversificați portofoliul, vă recomandăm eToro cu activele sale financiare negociabile +2000. Acest software de tranzacționare oferă, de asemenea, o gamă mai largă de indicatori tehnici pentru analiștii tehnici. Pe de altă parte, software-ul de tranzacționare Libertex, MetaTrader 4 și MetaTrader 5 sunt toate oferite de brokerul Libertex.

0 commission RO V2

Cel Mai Bun Software pentru Stilul Traderului

Pentru a alege software-ul ideal pentru tranzacționare, este important să vă cunoașteți stilul de tranzacționare.

Acesta este cazul, de exemplu, al unui comerciant care face Scalping va avea nevoie de un software care să-i permită să-și plaseze comenzile instantaneu pe piața bursieră. Vă vom oferi cel mai bun software de tranzacționare gratuit în funcție de stilul dvs. de tranzacționare:

Pentru Scalping

MetaTrader 4 este cel mai potrivit pentru scalping . Într-adevăr, scalperul își poate plasa comenzile foarte rapid pe piață cu acest software – foarte practic pentru scalping.

Day Tradyng

eToro rămâne cea mai bună platformă pentru intraday, cele două moduri ( modul expert și  modul vizual ) sunt perfecte pentru un comerciant de zi, fie la nivel începător, fie la nivel avansat.

Swing Trading

Software pentru swinging ? Libertex . Acest software face posibilă analiza pieței până în perioada MN1 (1 lumânare = 1 lună). Ceea ce este foarte util pentru swinging, deoarece vă permite să aveți o viziune foarte largă asupra pieței.

În concluzie, aceste stiluri de tranzacționare constau în introducerea manuală a unei poziții pe piață. Dar tranzacționarea nu înseamnă întotdeauna plasarea de comenzi pe piață pe cont propriu, vă puteți automatiza și strategia, astfel încât un comerciant de roboți să poată plasa comenzi pentru dvs. Acest robot automat de tranzacționare poate rula 24/7 pe software-ul de tranzacționare gratuit, deci nu trebuie să rămâneți pe ecran făcând analize și configurând comenzile pe piață.

Ce Este Comerciantul Automat?

Comerciantul automat este un robot care plasează comenzi de cumpărare și vânzare conform unui algoritm de tranzacționare automat programabil. Cu alte cuvinte, aveți software-ul configurat în conformitate cu strategia dvs., astfel încât să plaseze comenzi pentru dvs. Din punct de vedere tehnic, este responsabil pentru deschiderea și închiderea pozițiilor pe piață în fiecare zi a săptămânii, conform unui cod de programare.
Alec_Stocks_RO

Care Este Software-ul Ideal pentru a Crea un Comerciant Auto?

Aveți multe motive pentru alegerea MetaTrader 4 . De fapt, pe acest software, puteți:

 • Configurați algoritmul gratuit de tranzacționare automată – Trader robot .
 • Utilizați Expert Advisor și indicatorii profesioniști ai software-ului MetaTrader.
 • Beneficiați de mai mulți indicatori tehnici foarte avansați
 • Optimizați-vă gratuit comerciantul automat de roboți. Pentru a face acest lucru, accesați Testerul de strategie, care poate fi găsit pe bara de instrumente MetaTrader4.
 • Faceți testare gratuită înapoi .

În plus , MetaTrader 5 rămâne și un software excelent pentru tranzacționarea automată . În plus, acest software oferă o mulțime de avantaje, cum ar fi:

 • Optimizați-vă software-ul de tranzacționare automată.
 • Programați software-ul dvs. automat de tranzacționare cu MLQ 5 Wizard, care nu necesită cunoștințe de programare, ceea ce este perfect pentru începători.
 • Acces la rețeaua MLQ5, unde puteți face schimb de idei cu profesioniști în ceea ce privește tranzacționarea automată.

 

 

Cel Mai Bun software Free Trader, în Funcție de Sistemul Dispozitivului

Funcționalitatea software-ului de tranzacționare gratuit variază în funcție de sistemul de operare al dispozitivului dvs.:

Software gratuit de tranzacționare pentru Mac

✔️ eToro WebTrader este cea mai bună platformă de pe Mac, deoarece nu necesită instalare. Acordat, instalarea poate dura mult timp și poate fi complicată pe Mac.

Software Trader gratuit pentru Windows ,

✔️ MetaTrader 4 este foarte interesant pentru Windows , deoarece se adaptează la aproape toate versiunile de Windows. Și acest software este oferit de cei mai buni brokeri precum Libertex , Vantage FX și AvaTrade.

Aplicație Trader gratuită pe Android și IOS :

✔️ Aplicația MetaTrader 4 și 5, precum și aplicația Libertex, toate disponibile pe Google Play Apple Store.

Concluzie – Cel Mai Bun Software Gratuit de Tranzacționare

În concluzie , MetaTrader 4 îndeplinește toate criteriile pentru cel mai bun software free trader. Mai mult, se numără printre cele mai recente versiuni ale MetaTrader. Această platformă de analiză permite să aveți o viziune fundamentală a pieței datorită filei News and Economic Calendar, precum și o viziune tehnică grație indicatorilor tehnici (RSI, MACD, MA etc) și instrumentelor de desenare pe care să le adăugați pe diagramă ( Linia de trend, retragerea Fibonacci, linia Gann etc.). În plus, acest software plasează comenzi foarte rapid pe piață, ceea ce este perfect pentru scalpers, de exemplu, iar interfața este foarte ușor de utilizat pentru începători.

Acest software MetaTrader 4 este disponibil de software – ul de tranzacționare de Libertex , astfel încât vă puteți bucura de puterea și funcționalitatea acestui software prin înregistrarea cu acest broker.

❓ Care este cel mai bun software de tranzacționare? ❓

💻 Cum se face tranzacționare automată? 💻

1. Alegeți un broker de încredere care oferă tranzacționare automată (vă recomandăm Libertex sau eToro) 2. Deschideți un cont online la broker. 3. Depuneți fonduri pentru a utiliza software-ul trader. 4. Configurați-vă tranzacționarea automată: opriți pierderea, profitați, cumpărați oprire etc. 5. Porniți algoritmul pentru a lua poziții pentru dvs.

🛒Cum se obține MetaTrader 4 gratuit? 🛒

Trebuie să conectați platforma MetaTrader la un broker. Vă recomandăm Libertex, care este unul dintre brokerii care oferă platforma MT4. .

💡 Ce instrument de tranzacționare? 💡

1) Un software de tranzacționare de calitate și fiabil precum Libertex 2) Un calendar economic actualizat 3) Unii indicatori de bază 4) O strategie testată și aprobată 5) O psihologie câștigătoare 6) Disciplina 7) Un portofoliu gestionat cu un bun management al banilor

 

🤔 Ați folosit vreodată software gratuit de tranzacționare? Simțiți-vă liber să lăsați un comentariu pentru a ne împărtăși experiența! 😊

Cristina Balan
Cristina Balan
Pasionata de tranzacționarea pe piețele financiare, Cristina are mai mult de 15 ani de experienta la diversi brokeri si pe pietele financiare. Ea analizează performanța instrumentelor financiare derivate si a actiunilor pentru investitori.
ARTICLES SIMILAIRES
error: Content is protected !!